IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
mkl wrote:7dpo jutro:)Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualnylipa wrote:Spokojnie mozesz podejsc. Chyba, ze czujesz jakies niepokojace objawy? Swiad, pieczenie, uplawy.
Nic nie czuje, jest ok. Z drugiej str jak wykryto e coli tez jakichs specjalnych objawow nie mialam ...
Zrobie jutro dla spokojnosci, moze wynik otrzymam przed 1 wizytaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 18:38
-
Mkl szczerze mowiac nie wiem jeszcze co zrobie. Wszystko szlo tak dobrze do tej pory a tu taki zimny kubel wody... Maz radzi aby poczekac do wtorku tak jak zalecil lekarz czyli do 8 dpt, tym bardziej ze jutro jade w delegacje i nie wiem czy uda mi sie pojsc na badanie a z drugiej strony chcialabym juz wiedziec i przestac sie zadreczac. Jak wszystko sie udalo to powinno jutro cos wyjsc. Jak zdaze jutro pojsc na bete to chyba ide. A Ty jaki masz plan?endometrioza, mięśniaki
laparoskopia 2010, laparotomia 2015
2015 - 2 IUI
IV 2016 - 1 IVF
X 2016 - 2 IVF
21 X 2017 crio
30 IV 2018 crio
konsultacje immonulogiczne
18.02.2019 crio
od 06.2019 konsultacje u naprotechnologa
14.10.2019 beta 453,4 ❤ -
ana1122 wrote:Kleis a Czemu miałaś podane 2?
U mnie w klinice jak nie ma zadnych przeciwskazan to pacjentka moze wybrac 1 czy 2 zarodki.endometrioza, mięśniaki
laparoskopia 2010, laparotomia 2015
2015 - 2 IUI
IV 2016 - 1 IVF
X 2016 - 2 IVF
21 X 2017 crio
30 IV 2018 crio
konsultacje immonulogiczne
18.02.2019 crio
od 06.2019 konsultacje u naprotechnologa
14.10.2019 beta 453,4 ❤ -
Dziękuję za miłe słowa
Dam jutro znać czy test ściemniał. Oby bo inaczej zejdę na zawał
Dziewczyny szczerze powiedziawszy gdy dzisiaj testowałam to nie spodziewałam się ujrzeć drugiej kreski, zrobiłam to ze względu na rodziców. Wygląda na to, że zarodeczek bardzo szybko się zaimplantował albo podzielił na dwa i dlatego tak szybko wyszedł mi test.ana1122, Nicka789 lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
sisi wrote:Dziękuję za miłe słowa
Dam jutro znać czy test ściemniał. Oby bo inaczej zejdę na zawał
Dziewczyny szczerze powiedziawszy gdy dzisiaj testowałam to nie spodziewałam się ujrzeć drugiej kreski, zrobiłam to ze względu na rodziców. Wygląda na to, że zarodeczek bardzo szybko się zaimplantował albo podzielił na dwa i dlatego tak szybko wyszedł mi test. -
kleis wrote:Mkl szczerze mowiac nie wiem jeszcze co zrobie. Wszystko szlo tak dobrze do tej pory a tu taki zimny kubel wody... Maz radzi aby poczekac do wtorku tak jak zalecil lekarz czyli do 8 dpt, tym bardziej ze jutro jade w delegacje i nie wiem czy uda mi sie pojsc na badanie a z drugiej strony chcialabym juz wiedziec i przestac sie zadreczac. Jak wszystko sie udalo to powinno jutro cos wyjsc. Jak zdaze jutro pojsc na bete to chyba ide. A Ty jaki masz plan?
betę mam zrobić 17 listopada, i chyba tak zrobię, bo jak zrobię wcześniej to i tak dla lekarza muszę mieć wynik z 17...natomiast we wtorek zrobię test sikany -
czy histeroskopie robi sie w okreslonym dc? czy mozna kiedy kolwiek tzn nie w trakcie @?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:czy histeroskopie robi sie w okreslonym dc? czy mozna kiedy kolwiek tzn nie w trakcie @?
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czekam juz jak na szpilkach na testowanie.
Po ostatnim niepowodzeniu obiecalam sobie ze tym razem nie testuje az do bety wymaganej przez lekarza, 10 dpt. Ale czytajac o waszych testach i betach az mnie korci zeby juz cos wiedziec. Chociaz z jednej storny az boje sie myslec pozytywnie, zeby znowu sie nie zdolowac mega jesli nic nie wyjdzie; to z drugiej storny az boje sie myslec co bedzie jak nie wyjdzie, bo to juz ostatnie blastki. Takze wariuje juz moimi myslami....
mkl, co wymyslilas? testujesz we wtorek? Ja jestem dzien po Tobie, wiec czekam az Ty dasz znac co wyszlo -
Yoselyn82 wrote:czy histeroskopie robi sie w okreslonym dc? czy mozna kiedy kolwiek tzn nie w trakcie @?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
mkl wrote:Ania we wtorek zrobię test sikany..bete 10dpt czyli w czwartek, tak jak powiedział lekarz...
mkl lubi tę wiadomość