IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Nicka789 wrote:Czy trzeba robic w tym samym labo bete? Bo robilam w sla a w diagnostyce wynik jest o wieeeele wczesniej
-
Beta 390.86 !!!!!
Junioer, mkl, ana1122, Joanna85, Antonelka, Anuszka, ana167, actwiti, szurusiowa, Bianka4, Neo84, Bella93, Karo-Linka, Beata.D, Nicka789, llallka, kassik, gretka, Mirabelka30, MedA, lilou, aniabbb, Tyszanka81, SzewskaPasja, lipa, ewela873, zizia_a, słodka, Mag85, Asia_88, sisi, roletka, Konwalia, lady_pink, Kunia, nika03, Nefe, Justine, ukulele, Milkowiec, MoNaKo, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Nicka789 wrote:Czy trzeba robic w tym samym labo bete? Bo robilam w sla a w diagnostyce wynik jest o wieeeele wczesniej
Mnie mówiono, że najlepiej w tym samym, bo tylko wtedy masz realne porównanie przyrostu. -
W tym samym już ostatnio o tym pisałam. Będziesz miała słaby przyrost to będzie milion pytań czy to kwestia zmiany laboratorium.szurusiowa, Antonelka, Neo84, ewela873, nika03, Joanna85 lubią tę wiadomość
-
Anuszka wrote:W tym samym już ostatnio o tym pisałam. Będziesz miała słaby przyrost to będzie milion pytań czy to kwestia zmiany laboratorium.
A dlaczego twierdzisz ze slaby? -
Anuszka wrote:Ja nic nie twierdzę tylko tłumaczę że w przypadku jakichkolwiek wątpliwości co do wyniku czy za niskiego czy wysokiego przyrostu będzie wiadomo że to nie kwestia zmiany laboratorium.
Rozumiem, trudno bede robic w tym co robilam. Wiem,ze po pierwszej becie po dwoch dniach wzrost bety powinien gdzies byc 66%? Jesli po 3 dniach to 110 zgadza sie?
-
kruszynka5 wrote:Jednak zostaje do piątku w domku tak zdecydowałam
-
Nicka789 wrote:Rozumiem, trudno bede robic w tym co robilam. Wiem,ze po pierwszej becie po dwoch dniach wzrost bety powinien gdzies byc 66%? Jesli po 3 dniach to 110 zgadza sie?
Nicka czemu trudno? Robienie w tym samym labo bety to oczywisty wybór który daje nam pełny podgląd sytuacji, najlepiej robić po dwóch dniach, potem trzecią jeśli będziesz chciała też po dwóch, bete robi się co dwa dni, tak jest przyjęte i chyba nie ma sensu kombinowaćAnuszka lubi tę wiadomość
-
mkl wrote:Nicka czemu trudno? Robienie w tym samym labo bety to oczywisty wybór który daje nam pełny podgląd sytuacji, najlepiej robić po dwóch dniach, potem trzecią jeśli będziesz chciała też po dwóch, bete robi się co dwa dni, tak jest przyjęte i chyba nie ma sensu kombinować
Trudno z jednego powodu,ze trzeba czekac o wiele dluzej,ale wazne ze tego samego dnia wyniki. Zostaje czekac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 11:22