IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Bianka4 wrote:Ja brałam przed transferem dwa miesiące Femibion 1 i dodatkowo kw foliowy przez mies zwykły potem ten 5 mg
Kruszynka5 -
Lunk_a wrote:Koniecznie od 1dc anty?
-
Bella93 wrote:Czy to musi byc od 1dc to nie jestem pewna, bo ostatecznie mialam krotki i niedopytywalam.
-
Bella93 wrote:Czy to musi byc od 1dc to nie jestem pewna, bo ostatecznie mialam krotki i niedopytywalam.
Jeśli ktoras z Was wie proszę o pomocszurusiowa lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Kiedy testujesz? Miałeś transfer W 2 dobie?
Edit. Lunk_a a to przepraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 18:03
lipa lubi tę wiadomość
-
Lunk_a wrote:Głownie o to mi chodzi, kiedy zaczynamy. Czy musowo 1dc czy niekoniecznie.
Jeśli ktoras z Was wie proszę o pomoc -
szurusiowa wrote:Sory chciałam zacytować. Niekooniecznie musisz przyjmować tabletki anty przed. Możesz zacząć w 21 dniu cyklu poprzedzającego stymulację od podania zastrzyków na wyciszenie przysadki. I jak się wyciszysz zaczynasz stymulację.
A jeśli zaleci z anty-wtedy koniecznie od 1dc antyki? -
ana1122 wrote:Nie robiłaś dzisiaj testu?
-
I jest bladzioch
Robilam tez wczoraj bete, ale pozwolicie, ze jak cos to podziele sie wynikiem po jutrzejszej becie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 18:20
ana1122, szurusiowa, Mag85, Evaa, problemik, sisi, SzewskaPasja, lipa, Asia_88, słodka, ewela873, nika03 lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny byla ktoras z was u dr Gretki w gyncentrum? jaki on jest? on robi dobrze histeroskopie czy lepiej dr Szanecki? bo nie ma dr Serafina
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
II 2015-III 2016- Provita (3 IUI,I IMSI, 2 transfery)
V 2016-.....lecz. się immuno- po 6 szczep. MLR 49,3%...I.2017 wiz. w Gyncentrum... -
ana1122 wrote:To po malu gratuluję. Czekamy na jutrzejsza betę!II 2015-III 2016- Provita (3 IUI,I IMSI, 2 transfery)
V 2016-.....lecz. się immuno- po 6 szczep. MLR 49,3%...I.2017 wiz. w Gyncentrum... -
Spokojnie kobietki, nie uznaje bety z 5dpt i testu z 6dpt za wiazace, a za kciuki bardzo dziekuje
ana1122, lipa lubią tę wiadomość
-
Lunk_a wrote:Głownie o to mi chodzi, kiedy zaczynamy. Czy musowo 1dc czy niekoniecznie.
Jeśli ktoras z Was wie proszę o pomockazdy ma inaczej. Ja ide dlugim protokolem i anty (ovulastan) biore od 1dc. Tak mi zalecil dr.prowadzacy, zas od innego slyszalam ze bierze sie anty od 2dc, wiec jak widzisz roznie to bywa. Jutro mam wizyte w 12dc zobaczymy co to bedzie dalej.
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.