IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
lipa wrote:jaką bierzesz dawkę euthyroxu?
ja bym zwiekszyła, nie raz sama lawirowałam dawkami i endokrynolog nawet się nei złościł. a wynik masz ewidentnie za wysoki.
Kurde nie wiem ile zwiekszyc..
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec
-
Jagna 75 wrote:Najlepiej zaczekac,niska beta dolozy wątpliwosci a kazdy dzien zwloki w razie pozytywu daje juz piękny wynik.Nie sugeruj sie tym ze komus wyszla wtedy czy wtedy i tyle wyniosla,jesli zarodek pozno sie zagniezdził to czasem są duze róznice a ty bedziesz miec wtedy jeszcze wiecej wątpliwosci
Masz rację, i chyba zrobie we wtorek, mam nadzieję że wytrzymam. Wtedy będzie już miarodajny wynik. -
lipa wrote:Aga na wątku lipcówek2017 jest taka dziewczyna, która nie tylko nie odnotowała prawidłowego przyrostu bety, ale ta beta jej nawet spadla. mimo to na usg okazało się, że wszystko jest ok. To nie matemtyka, to życie, nie trać nadziei.
A brałaś jeden zarodek czy dwa? -
Dziewczyny czy pare dni po transferze mozna leciec samolotem?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny czy pare dni po transferze mozna leciec samolotem?
Edit. Ale to pewnie od lekarza zależy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 14:09
Yoselyn82, Morwa lubią tę wiadomość
-
Tyszanka81 wrote:Tak,wazne zeby goraczki nie mial i nie przegrzewal jader.
Dziekuje kochana , najlepiej żeby antybiotyku nie bral prawada ?
Odpukac goraczki nie ma ..
Ale gardlo straszne na 15 jedzie do lekarza ...
Buziakikiciakocia lubi tę wiadomość
-
U mnie prawie identyczny progesteron 94,30
Umowilam sie jeszcze dzis gdzies do endo...wezme wyniki tsh, ft4 z przed pol roku i dzisiejsze. Mam nadzieje ze dobrze doradzi;)Morwa lubi tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec
-
Wife wrote:Dziewczyny a co z tym białkiem mam zrobić
Edit. Zrob badanie jeszcze raz przed wizyta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 14:38
-
Wife, Bizona gratuluję!!!
Dziewczyny ja was podziwiam z tymi wszystkimi badaniami. Ja nie miałam bety, progesteronu, estradiolu, moczu i innych, a i tak świrowałam. Chybabym w ogóle oszalała z niepokoju z tym wszystkim.Wife lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Dziewczyny czy to normalne-ze coś mnie wczoraj trochę jakby w pachnie na dole ciąglo (jakoś dziwnie) a dzisiaj po drugiej stronie coś mnie od czasu do czasu kłuje, ale nie w brzuszku tylko pod piersią jakby pod żebrem...wzięłam nospe max
Kruszynka5 -
nick nieaktualny
-
bizona wrote:5 dni 75 i 2 dni 50.
Kurde nie wiem ile zwiekszyc..Antoś IVF,Julisia natural
-
Angela* wrote:Dziekuje kochana , najlepiej żeby antybiotyku nie bral prawada ?
Odpukac goraczki nie ma ..
Ale gardlo straszne na 15 jedzie do lekarza ...
Buziaki
Mial go wziac i przyjechac do kliniki po plastry chlodzace na jadra...ale wszystko bylo ok ☺ na szczescie!
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Dziewczyny moja beta 283
Jestem tak zestresowana ze jeszcze nie potrafię się cieszycWife, Justine, MedA, Bella93, Cala, Nicka678, bizona, kruszynka5, sisi, lipa, Aga78, Tyszanka81, shooa, Joanna85, lady_pink, Morwa, Asia_88, anakonda, Asiula86, Milkowiec, SzewskaPasja, ewela873, problemik, Mag85, Konwalia, nika03, Junioer lubią tę wiadomość