IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
MoNaKo wrote:kredowa, dzięki za wskazówki
Robisz jeszcze jutro i pojutrze sikańce?
Może się jutro skuszę.
Ale jeszcze nie wiem czy chce ryzykować by psuć sobie święta jakby co ....
We wtorek tak czy owak mam przykazaną betę.15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
Monako linki z zapodaj , albo z iv.pl tez można wrzucać tak aby łatwo je otwierać po kliknięciu w link. Wystarczy skopiować tu link i wstawić go pomiędzy [ url ] link [ / url ]( bez spacji). Wtedy taki link będzie podkreślony i po kliknięciu będzie przenosił osobę klikając w ten właśnie link
WSZYSTKIE BEZ SPACJI :
[ img ] [ /img ] jest do zdjęć
[ url ] [ /url ] do przekierowania na daną stronę
[ b ] [ /b ] dla pogrubienia liter
[ u ] [ /u ] do podkreślenia wyrazu/ów, zdań/zdania
[ i ] [ /i ] to kursywa
[ color = red (tu możesz wpisać dowolny każdy kolor po angielsku) ] do napisania czegoś w kolorze , później trzeba wrócić na czarny ,czyli [ color = black ]
[ center ] [ /center] wyśrodkowuje
To chyba wszystkie triki przydatne na forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 15:37
Asia_88 lubi tę wiadomość
-
Mag85 wrote:Justine kciuki za bete, mam nadzieje ze cos wyjdzie mimo ze tak wczesnie robisz i bedziesz miala w miare spokojne swieta.
Mkl zalatwilas ten estrofem?
Chlamydia pneumoniae to jest cos innego.
Pysia az tyle biora w gyn za mrozenie? Pytalas w rejestracji ze dwie komorki wchodza na crotop? Mi kiedys mowili ze 3 bo sa mniejsze niz zarodki.
Załatwiłam, w przychodni lekarz od chorób wewnętrznych mi przepisał, wyprosiłam babki w rejestracji żeby mnie do niego wpuściłyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 16:20
Mag85 lubi tę wiadomość
-
Aniabbb, cudnie!!!! Trzymam kciuki za dalszy rozwój sytuacji
Kredowa, czekamy na wtorek, bo ja tam widzę bladziocha
Wife, zostaw te bete w spokoju i ciesz się świętami i ciążą
Justine, kciuki &&&&&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 15:44
MoNaKo, Wife lubią tę wiadomość
I ICSI - 06.10.2016 - transfer; beta HCG - 12dpt 40,61; 14 dpt - 51,10; 18 dpt - 222,80; 9.11./
2 mrozaczki
04.06.2017 r. Zuzia
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj na podgladzie bylam. Nie ma niespodzianki, marne 7 mm... tak jak w zeszlym miesiacu. Jak nie usrosnie do poniedzialku to nie wiem co bedzie.... Moze znowu transferu nie bedzie... Juz biore wszystko co tylko można. Orzechy, wino, estrofem rzecz jasna, witamine b6, b12, magnez, olej z wiesiolka, kwa omega, folik, wit C, wit D. No i cudów nie ma.... Smuci mnie to chociaz dzisiaj mialam podejscie obojetne do tego co tam zobacze, ale doluje mnie to ze nie mam wplywu na to endometrium...
aaa no i jeszcze wcinalam morele oprocz tego ze dopadla mnie mega biegunka po tygodniu jedzenia nic chyba to nie dalo. -
Nefe mąż mnie powstrzymał nie zrobiłam wytrzymam do środy do usg
Opu a brałaś wiagre na endometrium? Ja bralam Maxon czułam się tragicznie po nim ale pomogło bo w 10dc było już duże
09.2016 IVF
09.12.2016 crio 2 blastek
5dpt-8,67,7dpt-38,68, 10dpt -222,37 12dpt-606,27 -
nick nieaktualny
-
opu wrote:Ja dzisiaj na podgladzie bylam. Nie ma niespodzianki, marne 7 mm... tak jak w zeszlym miesiacu. Jak nie usrosnie do poniedzialku to nie wiem co bedzie.... Moze znowu transferu nie bedzie... Juz biore wszystko co tylko można. Orzechy, wino, estrofem rzecz jasna, witamine b6, b12, magnez, olej z wiesiolka, kwa omega, folik, wit C, wit D. No i cudów nie ma.... Smuci mnie to chociaz dzisiaj mialam podejscie obojetne do tego co tam zobacze, ale doluje mnie to ze nie mam wplywu na to endometrium...
aaa no i jeszcze wcinalam morele oprocz tego ze dopadla mnie mega biegunka po tygodniu jedzenia nic chyba to nie dalo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Opu tak bralam Maxon on jest chyba nawet bez recepty tylko ja bralam od 2 albo 3 dc... Każdy lekarz ma swoją teorie to nie wiem może lepiej dopytać bralam jedna tabletkę na noc09.2016 IVF
09.12.2016 crio 2 blastek
5dpt-8,67,7dpt-38,68, 10dpt -222,37 12dpt-606,27 -
U mnie beta < 0,100 miu/ml, prg 12,56 ng/ml więc szału nie ma przy takich końskich dawkach prg jakie mam...
We wtorek powtórzę dla pewności i będzie trzeba zacząć przygotowania do nowego crioTym razem chcę na naturalnym aby było w końcu coś innego
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Justine wrrrrr...nie to chciałam przeczytać...Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualny