IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
bizona wrote:Justine przykro mi
Napij sie dzis i zaczynaj od nowa. Kiedys na bank sie uda!
Dobre podejście! Tylko nie ma już opcji "kiedyś" albo za miesiąc albo nigdyProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Justine to niemozliwe
przykro mi
Asiula86 jak u Ciebie?
Ewela to straszne co Twoj naz wyprawia, w dodatku jestes w ciazy. Zachowuje sie jak nieodpowiedzialny gowniarz. Jeszcze zgrywa poszkodowanego bo on nie wie biedny co ma robic.
Pakuj manatki i do mamy. Nie mowie ze masz ho zostawic ale niech nie mysli ze jest jedyny i bedziesz czekac ja ta dupa az ksiaze wroci z podbojow.
Trzymaj sie kochana, wiem jak jest ciazko bo tez troche przeszlam w zyciu. Nie budz w nim litosci, pokaz ze jestes silna niech on sie stara. -
Justine wrote:Dobre podejście! Tylko nie ma już opcji "kiedyś" albo za miesiąc albo nigdy
Powiem Ci ze ja tez sie nastawiakam ze jak sie nie uda to ide z moim na miasto sie upic...do tego rzucilam szlugi i juz nie moglam sie doczekac zeby zrobic bete bo jak by sie nie udalo to juz marzylam jak sobie jarac bede;)
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec
-
4Koniczynka wrote:Dziewczyny jak oceniacie mój progesteron w 8dpt 149,5 ? Bo ja się zbytnio nie znam
Piękny4Koniczynka lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
bizona wrote:Justine to za miesiac sie uda!
Powiem Ci ze ja tez sie nastawiakam ze jak sie nie uda to ide z moim na miasto sie upic...do tego rzucilam szlugi i juz nie moglam sie doczekac zeby zrobic bete bo jak by sie nie udalo to juz marzylam jak sobie jarac bede;)
Zobaczymy czy za miesiąc się uda. Wtedy będę grzecznie czekać do 7dpt na betę bo nie będzie zadnych świąt po drodze.
Nawet jak się nie udało to... trudno. Może nie będę mieć biologicznych dzieci, ale wiem że jakieś małe w OA na mnie czeka bądź przyjdzie dopiero na świat, żeby nazywać mnie mamąamygdala, nika03, wombi, sylvuś lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
4Koniczynka wrote:Dziewczyny jak oceniacie mój progesteron w 8dpt 149,5 ? Bo ja się zbytnio nie znam
Informowalas juz lekarza o wynikach?
-
Cześć dziewczyny:)
Jestem tu nowa, zaczęłam czytać wątek od początku ale strasznie długo się schodzi...
podchodziłam w grudniu do swojego pierwszego in vitro. 9dpt dostałam miesiączkę, najpierw się cieszyłam że to dobrze rokujące plamienie implantacyjne, ale ostatecznie rozwinęło się w bardzo bolesną i obfitą miesiączkę. 12 dpt beta <5. Pytanie-czy spotkałyście się z tym żeby dostać @ mimo brania 3x200 lutinusa/dobę i 2x1 estrofem? co może być przyczyną tak wcześnie występującej miesiączki?
-
Mag85 wrote:Justine to niemozliwe
przykro mi
Asiula86 jak u Ciebie?
Ewela to straszne co Twoj naz wyprawia, w dodatku jestes w ciazy. Zachowuje sie jak nieodpowiedzialny gowniarz. Jeszcze zgrywa poszkodowanego bo on nie wie biedny co ma robic.
Pakuj manatki i do mamy. Nie mowie ze masz ho zostawic ale niech nie mysli ze jest jedyny i bedziesz czekac ja ta dupa az ksiaze wroci z podbojow.
Trzymaj sie kochana, wiem jak jest ciazko bo tez troche przeszlam w zyciu. Nie budz w nim litosci, pokaz ze jestes silna niech on sie stara.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 15:31
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dobre masz podejscie Justine. Sadze ze to lepsze niz byc totalnie zeschizowanym na ciaze (wiem..łatwo sie mowi). Lepiej dla naszego zdrowia mniej nerow..a anoz sie uda naturalnie;) Mam nadzieje ze los Cie milo zaskoczy !
-
ania-M90 wrote:Cześć dziewczyny:)
Jestem tu nowa, zaczęłam czytać wątek od początku ale strasznie długo się schodzi...
podchodziłam w grudniu do swojego pierwszego in vitro. 9dpt dostałam miesiączkę, najpierw się cieszyłam że to dobrze rokujące plamienie implantacyjne, ale ostatecznie rozwinęło się w bardzo bolesną i obfitą miesiączkę. 12 dpt beta <5. Pytanie-czy spotkałyście się z tym żeby dostać @ mimo brania 3x200 lutinusa/dobę i 2x1 estrofem? co może być przyczyną tak wcześnie występującej miesiączki?
Przykro mi ale to byla tzw.ciaza biochemiczna mialam podobna sytuacje w zeszlym roku,okres przyszedl pomimo brania masy lekow...powodzenia w dalszej walce.,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Koniczynka w ogóle i proge i beta piękna
Może będzie dwupak15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
Ewela, ja jedyne co moge napisac, to to ze wina zawsze lezy po obu stronach. To ze Twoj maz powiedzial Ci co sie dzieje, przed wyjazdem tez lepiej o nim swiadczy, niz gdyby pojechal w tajemnicy.
Jak moge cos poradzic, to nie mow rodzicom co sie stalo, Ty mozesz mu wybaczyc, ale rodzice tak szybko nie zapomna.
Powodzenia.Asia_88 lubi tę wiadomość
-
U mnie też beta <0,1, więc tym samym moja przygoda z in vitro się właśnie skończyła. Trzymajcie się ciepło! Gratuluję pozytywnych bet i oby jak najmniej dziewczyn musiało się pojawiać na tym wątku. Buziaki! :-*Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0