X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • falka Ekspertka

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moja beta 10dpt 2dniowych okruszkow 53
    Prg 93.6
    Wiekszosc z Was miala wieksze bety w 10dpymt wiec jeszcze trochę sie stresuje przyrostem

Bella93, wombi, Milkowiec, sylvuś, lipa, problemik, nika03, anakonda, Joanna85 lubią tę wiadomość

0d1y43r877gkl2tf.png
    PCOs Starania od 2013
    2 ivf Novum 11 2016 transfer 17.12 i... ❤ :)))
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bizona wrote:
    A czemu wyladowalas w szpitalu? Jak zaczelas plamic pojechalas na ip i Cie juz zostawili?
    Trzymam kciuki za malucha w brzuchu!
    Zobaczylam różowy śluz I od razu do lekarza A lekarz skierowanie do szpitala no I Leżę

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • bizona Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falka gratki :)
    Ja tam bym sie jarała wynikiem, nawet bym nie rozkminiala ze inne mialy troche inne wyniki. Ale wiadomo..sprawdz po 48h bo lekarz tez bedzie o to pytac;)

p19uflw1tlpg1ms1.png
    9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!:) Dziewczynka i chlopiec <3
  • bizona Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Zobaczylam różowy śluz I od razu do lekarza A lekarz skierowanie do szpitala no I Leżę
    Sorrki ze tak dopytywalam ale wlasnie nie wiem co bym miala robic w takiej sytuacji...czy isc do lekarza nastepnego dnia czy odrazu na ip. Kolo domu mam szpital polozniczy. Ale twu twu..obym nie musiała sie tam udawac..

p19uflw1tlpg1ms1.png
    9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!:) Dziewczynka i chlopiec <3
  • 4Koniczynka Przyjaciółka

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka678 wrote:
    Jak robilam ostatni prg to byl 34 dpt, ja biore tylko 3x2 utrogestan, kredowa bierze i dupka i prolutex a te zastrzyki bardzo podwyzszaja prg. Prg mi sie waha bo raz jest wyzszy a raz spada ale to przez to,ze on sie zmienia w ciagu dnia ( ja robie rano ), moja gin mowi ze jest wysoki i nie trzeba dodatkowo brac np dupka czy prolutexu

Ja biorę 3 x2 tab Popochwowo luteiny i 3x1 estrofem i to wszysto, dlatego dzwoniłam do.mojego giną ale nie odbiera przez cały dzień jak na złość

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 20:20

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    falka wrote:
    Prg 93.6
    Wiekszosc z Was miala wieksze bety w 10dpymt wiec jeszcze trochę sie stresuje przyrostem

Po cichu gratuluje :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • ewe_a85 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    falka wrote:
    Prg 93.6
    Pamiętaj, że miałas podane 2dniowe zarodki a wiele z nas miała blastki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 20:22

mhsv6iye17jtj0kr.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewela873 wrote:
    Problemik wrócił już
    Najpierw dzwonił kilka razy a ja rozlaczalam
    Nie chciałam z nim rozmawiać

Jak przyjechal rozmawialiśmy...
    Dużo powiedział...jak tylko łzy mi przestaną lecieć i troszkę się uspokoje bo brzuch mnie boli to wszystko Wam napisze
    Pojechał teraz po Julke do babci bo lepiej żeby mnie nie widziała...czeka go jeszcze rozmowa z małą bo ona mu nie odpuści...wie że coś się stało a później my będziemy dalej rozmawiać

Stał pod jej domem
    Mówił że cały czas się zastanawiał po co to robi
    Akurat przyszedł listonosz i wyszła z domu a on powiedział jej cześć i... uciekła do środka
    Tyle ze spotkania

Przepraszał, mówił że żałuje i że jestem najodwazniejsza kobieta jaką zna że pozwolilam mu jechać i ze dobrże ze pojechał bo wiele zrozumiał tylko żałuje że mnie skrzywdził
    Będziemy rozmawiać...zobaczymy
    Napewno dam Wam znać i z całego serca dziękuję za dzisiaj bo bez Was bym nie dała rady...
    Nie wiem jak będzie...cała noc przed nami...

Trzymam za was kciuki abyscie doszli do porozumienia, zeby bylo wam dobrze, zebyscie sie cieszyli z dzieciatka i narodzin maluszka, zeby miedzy wami nie bylo zadnych niedomowien i tajemnic.. trzymaj sie dzielnie i postaram sie nie denerwowac....

Evaa lubi tę wiadomość

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 wrote:
    U mnie też beta <0,1, więc tym samym moja przygoda z in vitro się właśnie skończyła. Trzymajcie się ciepło! Gratuluję pozytywnych bet i oby jak najmniej dziewczyn musiało się pojawiać na tym wątku. Buziaki! :-*

Przykro mi... wiem co czujesz... :(

❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine wrote:
    Zaczynam imprezę za Was!

Moja dzisiejsza beta <0.100 miu/ml ;)

Przykro mi... trzymaj sie... :(

❤️❤️❤️
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 wrote:
    U mnie też beta <0,1, więc tym samym moja przygoda z in vitro się właśnie skończyła. Trzymajcie się ciepło! Gratuluję pozytywnych bet i oby jak najmniej dziewczyn musiało się pojawiać na tym wątku. Buziaki! :-*
    Bardzo mi przykro <3

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredowa wrote:
    Dziewczyny
    u mnie 12 dpt - 3 dniowego zarodka

Beta HCG 246.3 mIU/ml
    Progesteron 86.07 ng/m / 1 trymestr 11.0 – 44.3

:))))
    Teraz modlę się o dobry przyrost
    Inka, Koniczynka - niech nasze bety ładnie rosną !!!!

Gratuluje :)

Kredowa lubi tę wiadomość

❤️❤️❤️
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4Koniczynka wrote:
    Hmm to czyli nie taki wysoki, mam się martwić dziewczyny?
    Jest ok

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Mag85 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela tak na prawde zadna z nas nie da Ci zlotej rady, kazdy czlowiek i kazda sytuacja jest inna. Ty najlepiej znasz swojego meza, wiesz jaki jest i czy zasluguje na szanse.
    Ja bym na Twoim miejscu wyniosla sie na pare dni, nie po to zeby zakonczyc zwiazek, czy udawac obrazona. Ktos napisal, zeby nie opuszczac domu w gniewie, a ja np znam siebie i wiem, ze w nerwach mowie mnostwo rzeczy, ktorych potem zaluje i nie do konca tak mysle, a juz niestety slowa padna i nie da sie cofnac. Dlatego wole wyjsc, uspokoic sie i wrocic na racjonalny tryb myslenia. To raz, a dwa to uwazam, ze druga strona tez powinna porzemyslec i troche sie pobac, ze to jednak nie tak,ze wolno robic wszystko a zona grzecznie w domu czeka i placze.
    Akurat gdybym teraz byla w takiej sytuacji to wiem, ze na 75% bylaby to moja wina. Przez te cala nieplodnosc niezle daje popalic mojemu mezowi, juz mi mama mowi, ze on mnie w koncu zostawi. Takze tez musisz wiedziec ile w tym jest Twojego udzialu. Niestety tak sie skupiamy na dziecku, ze maz ma prawo czuc sie odrzucony. Caly dzien mysle o Tobie, mam nadzieje, ze sie wszystko ulozy.Pamietaj o sobie, jesli Ty bedziesz nieszczesliwa, bedziecie sie szarpac emocjonalnie, to jaki to wzor dla dzieci. Mowisz, ze sytuacja nie trwa od dzis wiec tez przeanalizuj ten caly okres.
    Kazdy zwiazek,kryzys, rozwod, zdrada, sa inne. Mozna by pisac w nieskonczonosc.
    Zycze zebys podjela madra decyzje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 20:31

7pqmag4.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniabbb wrote:
    Beta 687,6

Super wynik :)

❤️❤️❤️
  • Nefe Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, Justine przykro mi, eh.

Ewela, postaraj się uspokoić trochę, może jak napisała Bella zostawić te rozmowy na jutro, już ci wystarczy nerwów na dzisiaj.
    Mam nadzieję, że wszystko się ułoży tak abyś była szczęśliwa.

I ICSI - 06.10.2016 - transfer; beta HCG - 12dpt 40,61; 14 dpt - 51,10; 18 dpt - 222,80; 9.11. <3 /
    2 mrozaczki
    04.06.2017 r. Zuzia :)

• Mag85 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 bardzo mi przykro. Nie jest to latwe, trzymaj sie.
    Zycze Ci zebys doczekala sie niespodzianki w naturalny sposob, czasem cuda sie zdarzaja w tedy kiedy sie zupelnie nie spodziewamy.
    Tymczasem mam nadzieje, ze uda sie odnalezc Wasze dzieciatko przy pomocy OA. To tez piekna droga, sama coraz bardziej czuje to cos. Powodzenia.

7pqmag4.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    falka wrote:
    Prg 93.6
    Mysle ze przy dwudniowym to beta bardzo ładna <3 trzymam kciuki za przyrost

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana167,Ana1122 trzymam kciuki za wasze dzieciaczki,niech chociaz one pozostaną && <3

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • 4Koniczynka Przyjaciółka

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falka beta piękna :-)

‹‹ 4344 4345 4346 4347 4348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ