IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
opu wrote:Czyli jakbym wziela w domu o 12 byloby to za wczesnie ? Kurcze nie wiem jak to ugryżć
Moze faktycznie wezme w toalecie.
Najsmieszniejsze jest ze musze brac wkibelku w pracy
Ja miałam transfer o 13 zadzwoniłam po 8 do kliniki i lekarz kazał wziąć normalnie wszystkie leki. A pozniej tak jak Monako pisze - wszystko przed transferem wyczyścił
15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
do ktorego dc mozna zrobic crio? pytam dlatego bo przypomnialo mi sie jak moj gin zaczal mnie stymulowac w 27dc poniewaz mialam cykl bezowulacyjny i nic nie bylo na usg widac, ale ladnie mi rosly pecherzyki i ladne mialam endo.. czyli mozna pozniej zaczac stymulacje? czy to musi byc od 2dc? mialam wtedy iui robiona... ale wszystko tam ladnie mi rosly mimo ze byl to 27dc a nie 2Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja mialam rano transfer i powiedziano mi zebym rano nie aplikowala Lutinusa tylko zamiast tego wziela Luteine pod jezyk. Takze ja na twoim miejscu nie bralabym tej srodkowej dawki. Wez ja w razie co ze sobą.
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec
-
no rozumiem tylko czy tak mozna zaczac jak ja mialam ze w 27 dc bo na usg nic nie bylo widac zeby byla owulka itp.. wiec gin mowil zeby nie tracic cyklu bo byl to cykl bezowulocyjny i ze mozna zaczac sie stymulowac i tak bylo, wychodowalam 5 pecherzykow i uroslo ladnie endo i mialam iui..no ale to tak jak pisze.. nie stymulowalam sie od 2 dnia i nie byl to cykl naturalny bez lekowMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
MoNaKo wrote:roletka zgadzam się i też chciałam sobie tłumaczyć że skoro nie mam żadnych plamień to jest dobrze...ale chyba z tą @ to nie do końca tak jest...skoro jestem nafaszerowana progesteronem to i tak mogłaby nie przyjść bo jednak progesteron ją blokuje....ale tfu, tfu- nawet nie chcę wgłębiac sie w ten temat. Nie ma plamień to muszę wierzyć że jest dobrze!!
Ważne dla mnie jest to że własnie tu na forum można otrzymać zrozumienie a nie słowa typu "weź nie przesadzaj" "ogarnij się i nie wymyślaj" czy cos w tym stylu. Łatwiej sie przechodzi takie rozterki wiedząc, że ktoś miał podobnie i jest szczęśliwe zakończenie
@ jak ma przyjść to i tak przyjdzie, nie chce straszyć a trochę pocieszyć w 12tc dostałam krwawienia nie plamienie czy trochę krwi ja nie umiałam z ubikacji wyjść a najgorsze było to że najpierw po nogach pociekla mi woda i byłam pewna że nawet gdyby z krwawieniem było ok to z odejściem wód w tak młodej ciąży nic nie poradzimy, dwa razy żegnałam się z Pszczółkami a jednak dzisiaj są że mną i aa niedługo kończą 11mmam nadzieję że każda z was doświadczy z was tego cudu jeśli nie z brzuszka to z serca
-
Opu a jaka kroplowke bierzesz przed transferem?
opu lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
opu wrote:Dziewczyny Lutinusa biore o godz 6, 14 i 22 co mam zrobic z ta srodkowa dawka jutro ? Transfer mam na 15, ale mam byc juz o 14 w klinice Wziac o 12 ? Czy po transferze jak kroplowka zleci ? Nie wiem czy to nie bedzie za poznoAntoś IVF,Julisia natural
-
Wife wrote:Jagna jak wizyta?
jutro prenatalne,mam lekkiego stresa
actwiti, Kredowa, Wife, 4Koniczynka, Mirabelka30, Asia_88, problemik, Evaa, mkl, Nefe, nika03, sisi, Milkowiec, Bella93, Joanna85, Morwa lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Jagna 75 wrote:Wszystko dobrze,dzidziol malo ruchliwy chyba spał,fajny widok bo mial wyciągniete nózki jak mój maz kiedy lezy na kanapie przed tv
Jagna piękny widok
Nie stresuj się zobaczysz wszystko wyjdzie ok, ale wiadomo stresik zawsze będzie -
Jagna 75 wrote:Wszystko dobrze,dzidziol malo ruchliwy chyba spał,fajny widok bo mial wyciągniete nózki jak mój maz kiedy lezy na kanapie przed tv
No pięknie, mój dzieciaczek też musiał być pobudzony trochęI ICSI - 06.10.2016 - transfer; beta HCG - 12dpt 40,61; 14 dpt - 51,10; 18 dpt - 222,80; 9.11./
2 mrozaczki
04.06.2017 r. Zuzia
-
opu wrote:Atosiban. Podobno czesc podaja przed transferwm a reszta kapie na spokojnie juz po
Szkoda tylko ze taki drogi jest ten AtosibanMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️