IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Wife jeszcze sie najezdzisz nad morze. Jak nie zimą to wczesną wiosną
Najwazniejsze że z maleństwem jest wszystko dobrze i nawet jest starsze niż wynika z Twojej ostatniej miesiączkiTo chyba bardzo dobrze rokuje
Ja rano świrowałam a teraz trochę mi przeszło. Mam delikatnie tkliwe piersi i niedawno miałam też bóle krzyża...po za tym nic więcej...Odliczam dni do wizytyWife lubi tę wiadomość
-
amygdala wrote:Jak najbardziej ☺ Zapraszam! Fajnie jest moc dzielić się swoimi problemami i doświadczeniami z osobami, które też przechodzą to co my...
-
Yoselyn82 wrote:nie umiem tego wątku znaleźć.. hmm
-
nick nieaktualny
-
Mag85 wrote:W starajac sie z pomoca medyczna powinien byc na pierwszej stronie bo wlasnie sie wpisalam. Macie 5 lat stazu malzenskiego? My mamy tylko niecale 3 i wlasnie sie martwie czy mamy w ogole szanse.
my jestesmy malżeństwem 8 latMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
opu wrote:Dziewczyny Lutinusa biore o godz 6, 14 i 22 co mam zrobic z ta srodkowa dawka jutro ? Transfer mam na 15, ale mam byc juz o 14 w klinice Wziac o 12 ? Czy po transferze jak kroplowka zleci ? Nie wiem czy to nie bedzie za pozno
-
Mag85 wrote:A pytali o staz przez telefon?
Pytali skad jestesmy i czy posiadamy juz dzieciMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:Czyli jakbym wziela w domu o 12 byloby to za wczesnie ? Kurcze nie wiem jak to ugryżć
Moze faktycznie wezme w toalecie.
Najsmieszniejsze jest ze musze brac wkibelku w pracy
Ja bym wziela o 13 tabletka troszke sie wchlonie bo skoro masz o 15 transferMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
opu wrote:o 13 bede na autostradzie
nie odwaze sie na aplikacje w kiblu w mak donaldzie
najwyzej wezme ze soba i zapytam lekarza co mam zrobic
wez o 12nic sie nie stanie jak wezmiesz wczesniej
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Opu, ja bym brała po transferze...mi doktor "czyścił" szyjkę przed transferem własnie z pozostałości Luteiny. Głupie uczucie, wsadzał jakby wziernik z jakąś gazą czy czymś podobnym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 18:16
Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
Witam Dziewczyny.
Gratuluje wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki za te, które walczą podobnie jak ja.
Ale przejde do sedna-przygotowuje się do IV, 26.12 wzięłam ostatnią tabl. antykoncepcyjną, od ok 10 dn mam plamienia, nie dostałam okresu, plamienie się nie nasila ani nie zmniejsza.Tabl brałam od 4 dnia cyklu. Co poeinnam zrobic Waszym zdaniem dzwonić do kliniki czy czekać na okres? -
MoNaKo wrote:Opu, ja bym brała po transferze...mi doktor "czyścił" szyjkę przed transferem własnie z pozostałości Luteiny. Głupie uczucie, wsadzał jakby wziernik z jakąś gazą czy czymś podobnym
Mi mowili w klinice ze jak mialam transfer na 9 to mialam rano brac lekMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️