X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • MoNaKo Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wife jeszcze sie najezdzisz nad morze. Jak nie zimą to wczesną wiosną :)
    Najwazniejsze że z maleństwem jest wszystko dobrze i nawet jest starsze niż wynika z Twojej ostatniej miesiączki :) To chyba bardzo dobrze rokuje :)
    Ja rano świrowałam a teraz trochę mi przeszło. Mam delikatnie tkliwe piersi i niedawno miałam też bóle krzyża...po za tym nic więcej...Odliczam dni do wizyty :)

Wife lubi tę wiadomość

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • Mag85 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amygdala wrote:
    Jak najbardziej ☺ Zapraszam! Fajnie jest moc dzielić się swoimi problemami i doświadczeniami z osobami, które też przechodzą to co my...
    Wlasnie sie dolaczylam, mam nadzieje ze watek ruszy. Czytalam troche watkow na bocianie, ale jakos czestotliwosc wpisow nie jest taka jak tu na ivf. Szkoda bo chcialabym "oswoic" takze temat adopcji. Razem razniej przejsc przez to wszystko.

7pqmag4.png
  • Mag85 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    nie umiem tego wątku znaleźć.. hmm
    W starajac sie z pomoca medyczna powinien byc na pierwszej stronie bo wlasnie sie wpisalam. Macie 5 lat stazu malzenskiego? My mamy tylko niecale 3 i wlasnie sie martwie czy mamy w ogole szanse.

7pqmag4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag, jestem za rozkrecaniem watku :)

Mag85 lubi tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag85 wrote:
    W starajac sie z pomoca medyczna powinien byc na pierwszej stronie bo wlasnie sie wpisalam. Macie 5 lat stazu malzenskiego? My mamy tylko niecale 3 i wlasnie sie martwie czy mamy w ogole szanse.

my jestesmy malżeństwem 8 lat

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Lutinusa biore o godz 6, 14 i 22 co mam zrobic z ta srodkowa dawka jutro ? Transfer mam na 15, ale mam byc juz o 14 w klinice Wziac o 12 ? Czy po transferze jak kroplowka zleci ? Nie wiem czy to nie bedzie za pozno

• Mag85 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    my jestesmy malżeństwem 8 lat
    A pytali o staz przez telefon?

7pqmag4.png
  • Mag85 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    Dziewczyny Lutinusa biore o godz 6, 14 i 22 co mam zrobic z ta srodkowa dawka jutro ? Transfer mam na 15, ale mam byc juz o 14 w klinice Wziac o 12 ? Czy po transferze jak kroplowka zleci ? Nie wiem czy to nie bedzie za pozno
    Wez o 14 w klinice w toalecie.

7pqmag4.png
  • MoNaKo Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu ja co prawda Lueine biorę ale w dniu transferu rano miałam jej nie aplikować tylko mieć ze sobą. I od razu aplikowłam po transferze bo tak mi kazali.

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag85 wrote:
    A pytali o staz przez telefon?

Pytali skad jestesmy i czy posiadamy juz dzieci

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Pytali skad jestesmy i czy posiadamy juz dzieci

Mowisz o Sosnowcu ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag85 wrote:

Czyli jakbym wziela w domu o 12 byloby to za wczesnie ? Kurcze nie wiem jak to ugryżć :) Moze faktycznie wezme w toalecie.

Najsmieszniejsze jest ze musze brac wkibelku w pracy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag85 wrote:

Czyli jakbym wziela w domu o 12 byloby to za wczesnie ? Kurcze nie wiem jak to ugryżć :) Moze faktycznie wezme w toalecie.

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    Mowisz o Sosnowcu ?

Tak

❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:

Ja bym wziela o 13 tabletka troszke sie wchlonie bo skoro masz o 15 transfer

❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o 13 bede na autostradzie :D nie odwaze sie na aplikacje w kiblu w mak donaldzie :P najwyzej wezme ze soba i zapytam lekarza co mam zrobic

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    o 13 bede na autostradzie :D nie odwaze sie na aplikacje w kiblu w mak donaldzie :P najwyzej wezme ze soba i zapytam lekarza co mam zrobic

wez o 12 :) nic sie nie stanie jak wezmiesz wczesniej

❤️❤️❤️
  • MoNaKo Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu, ja bym brała po transferze...mi doktor "czyścił" szyjkę przed transferem własnie z pozostałości Luteiny. Głupie uczucie, wsadzał jakby wziernik z jakąś gazą czy czymś podobnym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 18:16

Jagna 75 lubi tę wiadomość

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • Sylvi83:) Znajoma

Wysłany: 28 grudnia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny.
    Gratuluje wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki za te, które walczą podobnie jak ja.
    Ale przejde do sedna-przygotowuje się do IV, 26.12 wzięłam ostatnią tabl. antykoncepcyjną, od ok 10 dn mam plamienia, nie dostałam okresu, plamienie się nie nasila ani nie zmniejsza.Tabl brałam od 4 dnia cyklu. Co poeinnam zrobic Waszym zdaniem dzwonić do kliniki czy czekać na okres?

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoNaKo wrote:
    Opu, ja bym brała po transferze...mi doktor "czyścił" szyjkę przed transferem własnie z pozostałości Luteiny. Głupie uczucie, wsadzał jakby wziernik z jakąś gazą czy czymś podobnym

Mi mowili w klinice ze jak mialam transfer na 9 to mialam rano brac lek

❤️❤️❤️
‹‹ 4350 4351 4352 4353 4354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ