IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ktory to dpt? Bo wydaje sie ze szybciutko to serduszko
-
Bella93 wrote:Ktory to dpt? Bo wydaje sie ze szybciutko to serduszko
Dzisiaj 21dpt 5dniowej blastocysty 5AA
Dokladnie wg ostatniej @ mamy 5tydz5dzien i usg wg wymiaru zarodka (2mm) pokazalo 5w5dBella93, shooa, Justu lubią tę wiadomość
3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
I super!
-
Sasanka a ktory lekarz mowil ze cos jest nie tak?w szpitalu? Na jakiej podstawie mowil dr ze jest cos nie tak? Bo jesli jest 5+5 to sie pospieszyli chyba ze zla diagnoza?pecherzyka nie widzieli czy plamilas?
Ehhhh tyle nerwow!!!5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Tyszanka81 wrote:Sasanka a ktory lekarz mowil ze cos jest nie tak?w szpitalu? Na jakiej podstawie mowil dr ze jest cos nie tak? Bo jesli jest 5+5 to sie pospieszyli chyba ze zla diagnoza?pecherzyka nie widzieli czy plamilas?
Ehhhh tyle nerwow!!!
Ja wczoraj mialam silne krwawienie, podpaski co 15min szly przemoczone i do tego nieziemskie bole podbrzusza i krzyza.. poszlo tez troche skrzepow.. wiec lekarz na tel mnie instruowal co sie bedzie dzialo i co mam robic ale nie kazal do szpitala jechac zeby uniknac zabiegu.. ja tez jestem położna i z doswiadczenia wiem jak wyglada poronienie wiec bylam pewna ze juz po wszystkim..
Dzis lekarz kazal przyjsc na usg zeby sprawdzic jak tam sie oczyszcza wszystko a tu psikus!
Serduszko piękne i przeogromna przestrzen po krwiaku.. doslownie 5x wielkosci calego pecherzyka coazowego! Jak to zobaczyl to byl w szoku, ale podobno krwiak byl daleko od dzidziula i mu nie zagraża...
A bylam tez na usg w czwartek bo juz lekko krwawilam i mialam skurcze i bylo wszysko ok, byl pecherzyk z cialkiem zoltkowym no i dzis mielismy sie zglosic na serduszko..
No wiec tak mniej wiecej to wygladalo...
Przezylismy z M koszmar na jawie a dzis taki cud nam sie zdarzyl!
Oby juz nie bylo zadnych niespodzianek3IUI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
Sasanka1990 wrote:Ja wczoraj mialam silne krwawienie, podpaski co 15min szly przemoczone i do tego nieziemskie bole podbrzusza i krzyza.. poszlo tez troche skrzepow.. wiec lekarz na tel mnie instruowal co sie bedzie dzialo i co mam robic ale nie kazal do szpitala jechac zeby uniknac zabiegu.. ja tez jestem położna i z doswiadczenia wiem jak wyglada poronienie wiec bylam pewna ze juz po wszystkim..
Dzis lekarz kazal przyjsc na usg zeby sprawdzic jak tam sie oczyszcza wszystko a tu psikus!
Serduszko piękne i przeogromna przestrzen po krwiaku.. doslownie 5x wielkosci calego pecherzyka coazowego! Jak to zobaczyl to byl w szoku, ale podobno krwiak byl daleko od dzidziula i mu nie zagraża...
A bylam tez na usg w czwartek bo juz lekko krwawilam i mialam skurcze i bylo wszysko ok, byl pecherzyk z cialkiem zoltkowym no i dzis mielismy sie zglosic na serduszko..
No wiec tak mniej wiecej to wygladalo...
Przezylismy z M koszmar na jawie a dzis taki cud nam sie zdarzyl!
Oby juz nie bylo zadnych niespodzianek
No musi juz byc teraz!!!! &&&& ☺
Sasanka1990 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Sasanka1990 wrote:Dziewczyny!! Cuda sie dzieją na świecie!!
Mam oproznionego ogromnego krwiaka po przeciwnej stronie pecherzyka ciazowego a dziś na usg zamiast zobaczyc czy sie oczyszczam zobaczylismy serducho!!!!
Jeszcze nie wierze!!
Lekarz sam byl w szoku!!
Zarodeczek 2mm i pulsujaca kropeczka!!
5tydzien+5dni!
I mam juz karte ciazy, lekarz mowi ze mamy sie zaczac cieszyc i odetchnac... -
Viki26 wrote:Czy do transferu trzeba miec pelny pecherz?
W Gyncentrum nie.Viki26 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Sasanka emocje sięgnęły zenitu i tez się poryczalam. Cudne wieści! Ale siłacz! Oby więcej takich cudów sie zdarzało. Teraz musi byc pięknie!
Sasanka1990, Justu lubią tę wiadomość
-
elcia_aa wrote:Sasanka a na poprzedniej wizycie jeszcze nie widziałaś zarodka tylko cialko i pęcherzyk ?
18dpt byl pecherzyk z cialkiem zoltkowym, w 20dpt byl krwotok a w 21dpt zarodek 2mm i serduszkoa dlaczego?
3IUI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
Ewela873 jak u Ciebie? Lezysz w szpitalu?
-
Sasanka aż mnie ciarki przeszły. . Jak nadrabiam forum. Całe szczęście kochana. Dużo zdrówka
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest