IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Siedzę w parku gapie się na kaczki bo książka bez sensu, 3 razy czytam jedno zdanie i nadal nie rozumiem. W domu mam puzzle, poukładam później ale w domu tylko jem a i tak sporo przytylam przez stymulacje. czemu to nie może być wiadomo odrazu czy się udalo czy nie.
Na wakacjach tydzień zlatuje jakby to byl jeden dzień a czekając na bete rok mijaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:33
Beata.D, gosia81 lubią tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Siedzę w parku gapie się na kaczki bo książka bez sensu, 3 razy czytam jedno zdanie i nadal nie rozumiem. W domu mam puzzle, poukładam później ale w domu tylko jem a i tak sporo przytylam przez stymulacje. czemu to nie może być wiadomo odrazu czy się udalo czy nie.
Na wakacjach tydzień zlatuje jakby to byl jeden dzień a czekając na bete rok mija
A może pomoc innym? Jak słucham czyiś problemów zapominam trochę o własnych -
MalaHD popieram twoje spostrzeżenie. Ja dziś 3 dpt a mam wrażenie, że czekam już z 5 lat. Mimo, że teoretycznie nie miałam czasu na myślenie bo byłam w podróży i na zjeździe to gdzieś z tyłu głowy ciągle siedzi ta myśl "czy się udało". Zwariować można.**********************Gang 18+***********************
-
MalaHD wrote:3 dpt wnikliwy przegląd gaci wykonany, plamienia implantacyjnego nie stwierdzono. Próbuję czytać ale w ogóle nie wiem co czytam, myśli krążą tylko wokół jednego, nie czuje nic, optymizm mnie opuszcza. Do dupy takie czekanie.
MalaHD jedziemy na tym samym wózkutrzymam za nas kciuki, za nas wszystkie tutaj. Też nie mogę się na niczym skupić (a mam naprawdę dużo pracy "umysłowej" na ten weekend) mąż mnie goni, bym się w końcu wzięła do roboty, więc odpaliłam kompa i... weszłam na ovu
-
nick nieaktualnyLunk_a wrote:Cześć Dziewczyny. Czy któraś z Was z doświadczenia wie ile ovitrelle utrzymuje się w testach sikanych ?
W przypadku transferu po punkcji.nawet po rozebraniu go na części pierwsze
-
Angie 31 wrote:Jestem chyba największą maniaczka robienia testów testowałam już od dnia ovitrelle codziennie namiętnie
Lh testy też i to prawda przynajmniej na moim przypadku rosło hcg i lh też
Mam jeszcze inne testy ale żeby je wszystkie ułożyć i zrobić zdjęcie muszę męża gdzieś wygnac
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ce74808450f.jpg
Moja królowateż tak zbierałam testy
Angie 31 lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Emcia123, trzymam kciuki z jutrzejsza wizyte i ♡/♡♡
-
edloteh wrote:Jak testowałam 6dpt to u mnie test był bialutki.... nic nie było, pod żadnym kątem
nawet po rozebraniu go na części pierwsze
Justine
a Tobie jak wychodziło po ovitrelle? Kiedy wyszedł Ci pozytywny test już swiadczacy o ciąży? -
Lunk_a wrote:6dpt czy po ovitrelle?
Justine
a Tobie jak wychodziło po ovitrelle? Kiedy wyszedł Ci pozytywny test już swiadczacy o ciąży?
Kurcze, nie potrafię teraz znaleźć wątku gdzie dziewczyny pisały własnie o testach po ovitrelle, ja też tam wrzuciłam foto mojego "pozytywa"
No ale... Ovitrelle brałam w sobotę wieczorem to w środę rano była wyraźna kreska. Później w sobotę już jej nie było, a w kolejną sobotę już byłaW dniu pierwszej bety czyli 7dpt 3 dniowców kreski żadnej widać nie było.
Oooo znalazłam
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/test-po-zastrzyku-ovitrelle,3597,6.htmlProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
MalaHD uwielbiam Twoje poczucie humoru!
U mnie też żadnych objawów, plamienia implantacyjnego czy tym podobnych. Byłam dziś na działce u teściów i przynjamniej na chwilę przestałam myśleć o okruszku
MalaHD lubi tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
To ja zdaze umrzec zanim crio bede miala...
-
Ja nie wiem czy "czułam jajaniki", miala po prostu trochę wzdęte podbrzusze zwłaszcza pod koniec stymulacji ale z tym "czuciem" to bym nie przesadzala
Jak dla mnie to trochę przereklamowane
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
Angela* wrote:Dziewczyny w którym dniu podczas stymulacji czuje sie jajniki ?
Czy nie jest powiedziane , że każdy czuje ?
pecherzykow --> powiekszyly sie znacznie jajniki --> podraznialy mi otrzewna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 22:54
-
ślązaczka wrote:Ja nie wiem czy "czułam jajaniki", miala po prostu trochę wzdęte podbrzusze zwłaszcza pod koniec stymulacji ale z tym "czuciem" to bym nie przesadzala
Jak dla mnie to trochę przereklamowane
Dzięki kochana
Ja nie czuje , pytam poprostu z ciekawosci
Buziaczki i dobrej nocki