IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laski:)
Mozecie mi przypomniec jak wyglada dlugi protokol bo sie pogubilam troche.
Od 2dc mam jesc antyki i teraz moje pytanie czy gonapeptyl wlaczaja w 1 cyklu z antykami czy w 2? Pick up jest po cyklu z antykami? Czyli cala stymulacja trwa ok 1,5 mca? czy 2,5? bo zapomnialam jak to bylo za 1 razem a notatki mam wywalone;(
pzdr -
78beti wrote:Nie wytrzymałam i powtórzyłam dziś betę - 3907 i tak mnie to nie uspokoiło - dostaje mega stresu przed wtorkowa wizyta
-
lena7 wrote:Ślazaczka
Emka fajnie zobaczyć to serce co? -
Zapytaj lekarza najlepiej. Mi kazał zrobić od razu morfologię, aptt, inr, tsh i ft4
I od dziś już mam letrox i clexane zwiększone z 0,4 na 0,6
Ja biorę nadal witaminy B, D, kwas foliowy, magnez, acard. Odstawiłam tylko medargin i wit. E. Nospę brałam do 5dpt. Jeśli brzuch Cię nie boli to bez sensu to brać. -
nick nieaktualny
-
Kiedy planujesz wizytę u lekarza Mala? Ja mam zalecenia na 21-25dpt ale wcześniej skończy mi się Lutinus więc i tak muszę iść przed świętami. Nospe na razie będę brać dla dobra okruszka żeby zapobiec skurczom, poza tym trochę pobolewa mnie brzuch tak jakby na @ co ciekawe... Ja też panikuje przed tą drugą beta wcale nie mniej niż przed pierwszą...I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
ślązaczka wrote:Kiedy planujesz wizytę u lekarza Mala? Ja mam zalecenia na 21-25dpt ale wcześniej skończy mi się Lutinus więc i tak muszę iść przed świętami. Nospe na razie będę brać dla dobra okruszka żeby zapobiec skurczom, poza tym trochę pobolewa mnie brzuch tak jakby na @ co ciekawe... Ja też panikuje przed tą drugą beta wcale nie mniej niż przed pierwszą...https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
Marta_NE wrote:Hej laski:)
Mozecie mi przypomniec jak wyglada dlugi protokol bo sie pogubilam troche.
Od 2dc mam jesc antyki i teraz moje pytanie czy gonapeptyl wlaczaja w 1 cyklu z antykami czy w 2? Pick up jest po cyklu z antykami? Czyli cala stymulacja trwa ok 1,5 mca? czy 2,5? bo zapomnialam jak to bylo za 1 razem a notatki mam wywalone;(
pzdr
Ja właśnie dziś dostałam @ i zaczynam łykać Ovulastan.
Ty napisałaś, że od 2 dc będziesz jeść antyki.
Dziewczyny,jak to jest od 1 czy 2 dc ?
Antyki powinno się łykać o tej samej porze prawda ?MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3.