IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia80 wrote:Ja właśnie dziś dostałam @ i zaczynam łykać Ovulastan.
Ty napisałaś, że od 2 dc będziesz jeść antyki.
Dziewczyny,jak to jest od 1 czy 2 dc ?
Antyki powinno się łykać o tej samej porze prawda ?
Tak, o tej samej godzinie. -
Miesiąc
my krew oddawalismy 6.03 a wizyte u genetyka i odbior wynikow mamy 17.05
-
MalaHD wrote:Jaja jakieś
Asia_88 lubi tę wiadomość
-
W diagnostyce ceny nie sprawdzałam. Porównywałam między klinikami i były niewielkie różnice. W Invikcie mój A z kartą Luxmedu miał 50 zł taniej.
Ja chyba płaciłam 395 złMTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
Slazaczka ja w poniedziałek mam wizyte u ginekologa z Kliniki.
Tam będę miała badania (beta i być może cos jeszcze).
Przyrost mysle ze da się porownac mimo ze robiłam u siebie w miescie.
Potem już tylko w zaleznosci od tego co lekarz powie. Kaze powtarzac powtorze, nie będzie kazał-nie będę badać -
Ja w Sosnowcu robiłam kariotypy w Diagnostyce i placilismy 380zł od osoby. Czekaliśmy ok. miesiąca.
Lunka w takim razie kciukam za wizytę i wszystkie badania które Cię a raczej Was czekajaI IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
ślązaczka wrote:Ja w Sosnowcu robiłam kariotypy w Diagnostyce i placilismy 380zł od osoby. Czekaliśmy ok. miesiąca.
Lunka w takim razie kciukam za wizytę i wszystkie badania które Cię a raczej Was czekajaJa mam do nich bezgraniczne zaufanie
Dla Ciebie tez kciuki :*
Poza tym ja trochę tez zmieniłam swoje podejście odnośnie całej sytuacji po stracie ciąży 2 lata temu. Latałam na bete, badałam, schizowalam. Beta przyrastała dobrze, była wysoka, a i tak ciaza się poroniła.
Po transferze tez zachowywalam się delikatnie mowiac dość normalnie
Duzo by pisać, o wiele spraw Was tu pytałam, ale w sobie jestem dość spokojna. Mam nauczke od zycia i już wiem jak należy je bracWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 21:42
-
nick nieaktualny