IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPragnącaDziecka wrote:Shooa ja w związku ze lokalizowaniem ognisk endomendy miałam rezonans magnetyczny w 02.2017 i nie mam tam nic żeby było coś nie tak z macicą (guzki, polipy, mięśniaki, przegrody), a chyba obraz w RM jest dość dokładny. w 03.2017 miałam laparo to zobaczyli macice z zewnątrz. Może sobie jednak darować tą histero?
Czytam jeszcze, że dr mówi Ci o stanie zapalnym endometrium, więc żeby wykluczyć musisz pobrać wycinek. podczas histero na NFZ najprościej i najtaniej.
ja osobiście uważam, że powinnaś to zbadać. to chyba ostatni element, który Ci został.Evaa, sylvuś lubią tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Emilka jesteś twardziel. Ja prawie tutpalam przed labem nim otworzą 7dpt
kiedy planujesz?
Ja dopiero pojde jak sikacz pokaże dwie kreskimoże jutro nasikam jak nie wyjdzie to w poniedziałek dopiero pójde na bete.
-
lipcówka dobra jesteś
ja po pierwszym crio bete zrobiłam dopiero 12dpt. Po drugim crio 10 dpt. Jak widzisz jestem coraz mniej twarda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 19:23
lipcowka86 lubi tę wiadomość
-
ślązaczka wrote:Emilka podziwiam Cię za wtrywałośc ! Pamiętaj tylko ze najpierw wychodzi beta, a dopiero później sikacz - dopiero gdzieś ok.14dpt.
sikacze wychodza indywidualnie, beta w 5dpt i sikacz w 6dpt
Angie 31 lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:sru tu tu tu
sikacze wychodza indywidualnie, beta w 5dpt i sikacz w 6dpt
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
ślązaczka wrote:Ale to chyba rzadkość... Z reguły jest tak że beta już wychodzi a sikacz jeszcze nie
Przy tej ciąży sikacz pokazał bladziucha w 6dpt i robiony był wieczorem.
Także sikacz sikaczowi nie równyszurusiowa lubi tę wiadomość
-
Ja tez zawsze z betą czekam do ok 11 dpt bo wtedy jest pewność a to latanie wcześniej codziennie lub co drugi dzień by mnie wykończyło psychicznie a tak już wiadomo czy warto iść za dwa dni na powtórkę
lata starań nauczyły mnie cierpliwości
gosia81 lubi tę wiadomość
-
Sikacz o czułości 25. POZYTYWNY!!!!!!!!!!
Lecę dziś na beteSansivieria, Evaa, MalaHD, sylwia80, Żabcia Real one, Kotowa, problemik, adrenalina, edloteh, Natka-matka wariatka :), promyczek 39, Eltasz, Justine, wombi, Alrauna1987, Bella93, Konwalia, Angela*, domiszka, gretka, sandzu, Anatolka, sisi, Milkowiec, lipa, Beata.D, Elf, Tyszanka81, gosia81, Mysza1986, Morwa, shooa lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc1d8b99bdb5.jpg
Podzielę sie z Wami tym widokiem
Pranąca dziecka mi test o czułości 10 tez pokazał bladziocha przy becie 11 i przy becie 20. Teraz kupiłam test o czułości 25 więc wiem, że beta na pewno większa niż ostatnioadrenalina, sisi, gosia81, Morwa lubią tę wiadomość