IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyszanka81 wrote:Dziewczyny beta 47 dzis 14dpt...
nie wiem co tam sie dzieje
Kurczę czemu to musi być takie trudnemysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Tyszanka wiesz jak jest, beta jest niska ale jest. Nie wiem jakie sa szanse na pomyslny final, ale jedno jest pewne musisz powtarzac bete dopoki rosnie, bo nie wiemy co sie za tym kryje. Mysle ze nasz drM kazalby trzymac lei i powtarzac bete.
Domyslam sie, ze Ci ciezko, juz lepsza beta 0 niz takie zwodzenie. Masz jeszcze mrozaczka to jest bardzo pocieszajace i trzeba wierzyc ze sie w koncu uda. -
Oddzwonil dr.
Bete mam zbadac w czwartek.
Lekow nie odstawiac...lipa, gosia81, Krakowianka, Evaa lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Mag85 wrote:No tak Ci pisalam, mi tez tak kazal. A skomentowal cos, czy mial takie przypadki z dobrym finalem?
A przy jakiej becie kazal odstawic ci leki?
Dostalas @ pozniej po odstawieniu?
Musialas jakies usg robic?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Tyszanka81 wrote:Nie pytalam o final bo go znam hehe.
A przy jakiej becie kazal odstawic ci leki?
Dostalas @ pozniej po odstawieniu?
Musialas jakies usg robic? -
nick nieaktualny
-
Sysiaaaaa wrote:Yoselyn82 widzę w twojej stopce, że podjęliście decyzję o zgłoszeniu do OA. Na jakim etapie jesteście i w jakim mieście?
jestem w osrodku w Sosnowcujestem po 2 rozmowach z pedagogami, po 2 rozmowach z psychologami, po testach i po wizycie w domu. Dostalismy kwalifikacje na warsztaty i czekam na nie, ale to troche potrwa jeszcze.
Wiec 1 etap mam zaliczony
Tak jak napisala Meg zapraszan na watek o adopcjiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyanouk11 wrote:Ja dziś jednak miałam usg i jest dobrze...U mnie po piątkowym krwawienia i bólu brzucha doszło ogromne zmęczenie. .przeleżałam weekend ale panika była straszna tak że lekarz zgodzi się na badanie Chociaż wcześniejsze było 3 dni temu zarodek ma już 5,2 mm i ma tetno. Czasami myślę że mąż powinien mnie uśpić na te kilka miesięcy. .
-
Mag85 wrote:Nie kazal mi odstawiac bo beta rosla caly czad a potem poszedl na urlop. Zaczelam od bety 19 9dpt 3 dniowca. Odstawic kazala Piekarz, przy becie 160 plamieniu i braku czegokolwiek na usg. W tym samym dniu dostalam okres. Mialam powtorzyc bete ale poniewaz bylaby to moja 7 mialam dosc i nie powtorzylam. Tydzien pozniej wyladowalam w szpitalu z bolem brzucha, beta byla juz 600 i zarodek w jajowodzie. Mialam laparo. Po nastepnym transferze mialam bete 10 w 9dpt trzydniowca ale nastepna byla juz 4. Mercik potem powiedzial ze beta byla niska alw zawsze trzeba dac szanse. Pamietaj ze ciaza pozamaciczna rzadko sie zdarza po ivf, ja jestem 2 pacjentka naszego dr z cp, wiec sie nie martw ale powtarzaj bete poki rosnie to bardzo wazne. Ja bym o maly wlos sobie narobila klopotow wiekszych niz mam. Masz dobry przyrost wiec moze to taki spioszek. Trzymam kciuki za Was.
Mogloby sie wyklarowac bo oszaleje zaraz!5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Nie wiem czy byl tu szczesliwy przypadek przy takich wartosciach...nie przypominam sobie...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Tyszanka z tego co pamietam to dziewczyny tu niedawno pisały, że przy ciązy pozamacicznej beta jest bardzo wysoka i do tego boli brzuch, więc chyba przynajmniej o to nie musisz sie martwić...
Tyszanka81, Justine lubią tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
Tyszanka... trzymaj sie dzielnie! wiem ze to ciezkie. Mam nadzieje ze szybko sie wyjasni
Tyszanka81 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️