IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy scratching bedzie widoczny dla lekarza na usg?
Czy mowiono Wam o tym, ze nie nalezy wykonywac scratchingu przy endometriozie?
Czy robi sie go pod narkoza?Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF
❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI
2.06.2017 crio
26.06.2017 crio

28.07.2017 ICSI
26.09.2017 crio [*] 8tc
14.02.2018 crio [*] 6tc

20.04.2018 ICSI
brak mrozakow
22.03.2019 IMSI
13.07.2019 
-
Mam endometrioze i scratching mialam, byl robiony podczas histeroskopii (wlasciwie to biopsja endo byla, ale dziala tak samo), wiec bylam znieczulona. Normalnie robi sie bez znieczulenia, na fotelu gin.niezapominajka2017 wrote:Dziewczyny czy scratching bedzie widoczny dla lekarza na usg?
Czy mowiono Wam o tym, ze nie nalezy wykonywac scratchingu przy endometriozie?
Czy robi sie go pod narkoza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 20:34
-
No widzisz :-(zdzierają jak mogą..w ubiegłym roku też było jeszcze 600, a crio transfer 1400.teraz 1800..nie wiem dlaczego taka duża rozbieżność.Bella93 wrote:Widze, ze Gameta, Gamecie nie równa, u mnie 600zł, bez względu na ilość, za rok, ale pierwszy rok jest w cenie procedury.
Edit: gdzie masz suwaczek?
Nie mam, bo boję się zapeszyc
a dwa, to nawet nie wiem jak miałabym się za to zabrać
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn
-
U nas crio tez 1800, zamiast 1400, ale w cenie jest AH.lena7 wrote:No widzisz :-(zdzierają jak mogą..w ubiegłym roku też było jeszcze 600, a crio transfer 1400.teraz 1800..nie wiem dlaczego taka duża rozbieżność.
Nie mam, bo boję się zapeszyc
a dwa, to nawet nie wiem jak miałabym się za to zabrać 
Najprosciej chyba kliknac na czyjs suwaczek, ustawic swoj i wkleic link w podpis
-
A kto was informował,kiedy i ile trzeba placi. Ja jestem w pierwszej ciazy mam dwa mrozaczki ale narazie nie dostalam informacji na temat placenia.
-
Mnie poprosili przy okazji placenia za et..eni33 wrote:A kto was informował,kiedy i ile trzeba placi. Ja jestem w pierwszej ciazy mam dwa mrozaczki ale narazie nie dostalam informacji na temat placenia.
-
nick nieaktualny
-
U mnie nic w cenieBella93 wrote:U nas crio tez 1800, zamiast 1400, ale w cenie jest AH.
Najprosciej chyba kliknac na czyjs suwaczek, ustawic swoj i wkleic link w podpis

Dzieki
w piątek mam prenatalne, to może wtedy coś "zasune" 
Bella, a Ty działasz? Czytałam gdzieś że w sierpniu coś gdzieś? Nie pytam o szczegóły, bobpewnie też nie chcesz zapeszyc..
Bella93 lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn
-
hello:)
przesyłam pozdrowienia z dusznego i paskudnego biura:) Czekam na pierwsze wyniki beta. Mają być za pół godziny do godziny. Pytam doświadczone, z jakiego wyniku mogę się cieszyć? Jaka wysokość może mnie uspokoić.
no musiałam zapytać bo trzęsę się przed tą klawiaturą jak galaretka, z szefem rozmawiam jąkając się, czuję, że serce zaraz wyskoczy ze mnie i zacznie skakać obok....
-
AnaMarie88 wrote:hello:)
przesyłam pozdrowienia z dusznego i paskudnego biura:) Czekam na pierwsze wyniki beta. Mają być za pół godziny do godziny. Pytam doświadczone, z jakiego wyniku mogę się cieszyć? Jaka wysokość może mnie uspokoić.
no musiałam zapytać bo trzęsę się przed tą klawiaturą jak galaretka, z szefem rozmawiam jąkając się, czuję, że serce zaraz wyskoczy ze mnie i zacznie skakać obok....
Zależy od norm w labo... będzie napisane na wyniku, powyżej jakiego mówimy o ciąży, ja miałam 15 mlu/ml w 7dpt blastki -
Zależy kiedy miałaś transfer i jaki zarodekAnaMarie88 wrote:hello:)
. Ja miałam 7dpt 3dniowego zarodka betę 15.
Powodzenia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 11:56
-
Zależy jaki miałaś zarodek Ale chyba nie ma dobrych i złych bet. Licza sie przyrosty. Aczkolwiek mi się wydaje ze taki wyniki jest tak czy inaczej w porządku. Niezależnie od podanego zarodka.AnaMarie88 wrote:83,32mlU/mL
to dobrze prawda? 
dzisiaj jest 10dptWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 12:00
-
Ja 11 dpt trzydniowego zarodka miałam betę 139 a teraz drze bo muszę ruszyć tyłek z domu i jechać sprawdzić przyrost...

Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
AnnaMarie88 jest wspaniale!! bardzo łądny wynik,GRATULACJE
teraz musisz w piąteczek śmigac na drugą betke
AnaMarie88 lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
nick nieaktualny