IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Jeśli o mnie chodziło to ja miałam max 3x1 tabletki i dalej tyle biorę.
Madagaskar przy siwzym transferze miałam podanie zarodka w 21 dc wiec chyba można jeszcze podkręcić endo u ciebie
Przepraszam, za pomyłke.
Moga bolec.
Edit: no i znalazla sie zguba. Ninkali brala estrofem 3x2
Jak procentowo wyszedl Ci przyrost?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 09:16
Madagaskar, misia1989 lubią tę wiadomość
-
Czekam az dr oddzwoni i zobaczymy
misia1989 lubi tę wiadomość
Wysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 x ciąża pozam. natural.- usunięte oba jajowody;
3 Kliniki;
4 x ICSI, 8 transferów, 10 zarodków, 1 x cb
Ostani transfer 18.08.2020 r.
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
8dpt- beta 88; 10dpt- beta 234; 13dpt- beta 1199; 15dpt- beta 3100
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
1. USG Prenatalne z Sanco - zdrowa 👧
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
2021 r. - córka mój cały Świat -
nick nieaktualnyBella no problem
dziewczyny mam mega doła...
Jestem 3dpt i od początku NIC a Nic mi nie dolega
Wiem, brzmię jak psychopata bo w świeżym transferze od początku miałam mocne skurcze a teraz ZERO, NULL, NICHTS - ze skrajności w skrajność.
Uzbrojona po pachy w leki na skurcze a nawe nie ma sesnu ich brac. W ogole nie czuje sie jakbym miala byc w ciazy
Strasznie mnie to dołuje
Przepraszam za smety ale nie mam komu ponarzekać -
misia1989
Po cichu cały czas Ci mocno kibicuje, ponieważ mamy tego samego lekarza.
To że nie dzieje sie abslutnie nic, to może być dobry objaw u mnie tak bylo. Byłam przekonana że coś muszę czuć. Też marudziłam do Belli
Teraz to 9t i tez bywaja dni że nie czuje nic... wtedy sobie wkrecam co innego ale to juz na inny post.misia1989 lubi tę wiadomość
Ewee -
nick nieaktualnyEwee wrote:misia1989
Po cichu cały czas Ci mocno kibicuje, ponieważ mamy tego samego lekarza.
To że nie dzieje sie abslutnie nic, to może być dobry objaw u mnie tak bylo. Byłam przekonana że coś muszę czuć. Też marudziłam do Belli
Teraz to 9t i tez bywaja dni że nie czuje nic... wtedy sobie wkrecam co innego ale to juz na inny post.
Ooo nie wiedziałam, albo nie pamiętałam.
Cieszę się, że ci sie udało.
Opowiesz mi coś o sobie jaki mileiscie problem i ktory to transfer i w ogóle?
Też kompletnie nic ci nie dolegałao, zero objawów po tranferze?
Wiecie dla mnie to jakas dzika sytuacja, że tak różne mam te transfery. -
Transfer był 4. Poprzednie 3 były w Parensie. I beta za każdym razem ujemna. Mogę gdybać ale tu uzyskaliśmy lepsze zarodki ( zmiana protokołu ) i chyba dlatego sie udało. Niepodłodność idiopatyczna. Raz byłam w ciąży (naturalnie) ale skończyło się źle węzeł 36t. Dlatego tak naprawdę że sie udało to powiem chyba dopiero po porodzie. Narazie bardzo sie martwie o wszystko..i ciężko mi będzie psychicznie.
I tak po et nie miałam żadnych objawów, plamień itd NIC.
I ciąża ciąży tez nie rowna w poprzedniej o tej porze wymiotowalam jak kot ( chociaż mój kot nie wymiotuje ) a teraz czasem boli mnie głowa, słabo mi, zapachy, brak apetytu ale generalnie objawy narazie mniej uciążliwe.Ewee -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwee wrote:Transfer był 4. Poprzednie 3 były w Parensie. I beta za każdym razem ujemna. Mogę gdybać ale tu uzyskaliśmy lepsze zarodki ( zmiana protokołu ) i chyba dlatego sie udało. Niepodłodność idiopatyczna. Raz byłam w ciąży (naturalnie) ale skończyło się źle węzeł 36t. Dlatego tak naprawdę że sie udało to powiem chyba dopiero po porodzie. Narazie bardzo sie martwie o wszystko..i ciężko mi będzie psychicznie.
I tak po et nie miałam żadnych objawów, plamień itd NIC.
I ciąża ciąży tez nie rowna w poprzedniej o tej porze wymiotowalam jak kot ( chociaż mój kot nie wymiotuje ) a teraz czasem boli mnie głowa, słabo mi, zapachy, brak apetytu ale generalnie objawy narazie mniej uciążliwe.
No to wiele już przeszłaś.
Domyślam się jak wielki stres ci towarzyszy. Nie ma na to dobrej rady muszisz wtyrwać, jestes juz na dobrej drodze :*
Zobaczymy jak bedzie u mnieEwee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaZ88 wrote:A ja nic kompletnie nie czułam i beta nie ruszyła ani trochę. Także to chyba nie ma co nad tym myśleć
Misia mam nadzieję, że u Ciebie brak objawów to dobry objaw
Przykro mi i to mnie stresuje, że moze byc zle a moze byc dobrze.
Masz jeszcze zarodki? A widze ze macie. keidy planujesz kolejne podejscie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 10:25
-
Zwiększam estrofem do 4x1 wale wino przez weekend i czekam az urosnie w pon usg...
misia1989, Asia_88, Ewee, Basia-Basia, Evaa, Kotowa lubią tę wiadomość
3 Kliniki;
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
nick nieaktualnymisia1989 wrote:Przykro mi i to mnie stresuje, że moze byc zle a moze byc dobrze.
Masz jeszcze zarodki? A widze ze macie. keidy planujesz kolejne podejscie?
Miałam mieć teraz, ale lekarz kazał mi zbadać homocysteinę i wyszła 10,8 i powiedział, że za dużo, wstrzymał transfer i mam zrobić MTHFR i trombofilię. Więc niestety czekam
Mam jeszcze 2 wczesne blastki, ale boję się, że u Nas jest problem z implantacją -
misia1989 wrote:Bella no problem
dziewczyny mam mega doła...
Jestem 3dpt i od początku NIC a Nic mi nie dolega
Wiem, brzmię jak psychopata bo w świeżym transferze od początku miałam mocne skurcze a teraz ZERO, NULL, NICHTS - ze skrajności w skrajność.
Uzbrojona po pachy w leki na skurcze a nawe nie ma sesnu ich brac. W ogole nie czuje sie jakbym miala byc w ciazy
Strasznie mnie to dołuje
Przepraszam za smety ale nie mam komu ponarzekać
Ja miałam bóle jajnika, ale spowodowane torbielą na jajniku, nie ciążą także jak ktoś mądrze napisał brak objawów to najlepszy obiaw. Pomyśl że gdybyś zaszła w ciążę naturalnie to do terminu @ byś tego nie zauważyła.MisiaZ88, misia1989, Dani lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualnyMisiaZ88 wrote:Miałam mieć teraz, ale lekarz kazał mi zbadać homocysteinę i wyszła 10,8 i powiedział, że za dużo, wstrzymał transfer i mam zrobić MTHFR i trombofilię. Więc niestety czekam
Mam jeszcze 2 wczesne blastki, ale boję się, że u Nas jest problem z implantacją
Ja miałam przed stylulacja 12, brała metyle i w 4 tyg ciazy zrobilam i miałam juz 7,2 za to kwas foliowy ponad norme.
Trzymaj się i szybko zbijesz homocysteine.Basia-Basia, MisiaZ88 lubią tę wiadomość
-
Kotowa przy jakim endo brałaś swojego maluch ostatnio? Bo pamiętam że miałas tez problem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 12:12
3 Kliniki;
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
Dzisiaj dzwonili do mnie z kliniki odnośnie wyników Harmony. Chyba wspominałam, że nie chcieliśmy znać płci...oczywiście i tym razem życie zdecydowało za nas Pani radosnym głosem oznajmiła, że mamy zdrową dziewczynkę...także tego... córeczka
Asiula86, MisiaZ88, Scent86, Madagaskar, misia1989, Dysia_czewa, Bardolka, ef36, Alrauna1987, ninkali, Evaa, Bella93, czar-nula, japonka, Marysia90, ślązaczka, KarenMillen, Kotowa, niezapominajka2017, Basia-Basia, Freyja, Alberta, Dani, e_mil_ka, lipcowka86, sylvuś, Mysza1986, gosia81, sandzu, Kadetka, magda_31, Meli92 lubią tę wiadomość
-
mar2śka wrote:Dzisiaj dzwonili do mnie z kliniki odnośnie wyników Harmony. Chyba wspominałam, że nie chcieliśmy znać płci...oczywiście i tym razem życie zdecydowało za nas Pani radosnym głosem oznajmiła, że mamy zdrową dziewczynkę...także tego... córeczka
mar2śka lubi tę wiadomość
05.2016, 10.2016 - ciąże pozamaciczne
07.2016 - 5 tc. c.b.
30.10.2017 -I IMSI- 2 x 3dniowe - c.b.
11.12.2017 - crio - 2 x 3dniowe- c.b.
04.2018 - ciąża naturalna - CUDZIE TRWAJ
04.01.2019 - nasze marzenie się spełniło - synek -
mar2śka wrote:Dzisiaj dzwonili do mnie z kliniki odnośnie wyników Harmony. Chyba wspominałam, że nie chcieliśmy znać płci...oczywiście i tym razem życie zdecydowało za nas Pani radosnym głosem oznajmiła, że mamy zdrową dziewczynkę...także tego... córeczka
Ja myślałam że to z usg mówia zacofana jestem hahahahamar2śka lubi tę wiadomość
3 Kliniki;
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
2. USG Połówkowe ✅