IVF a Anglii?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja bylam dzis tak zajeta,ze zapomnialam o tym co ma byc jutro:)
Tak jak Sisi wspomniala juz nie bola.
Lilah to dobrze,moze za tydzien juz ruszy spokojnie my dalej tu bezdiemy z Toba.
A tym znieczuleniem to bedzie cos jak glupi Jas bo widzialm na youtubie,ze dziewczyny nie spia ale sa zamulone i same nie wiedza co sie dzieje.
Niezapominajka wracaj do zdrowia.
Betka do zobaczenia moze jutro,Witaj Stifii
A no i trzymajcie jutro za mnie kciukasy o 13Lilah lubi tę wiadomość
-
Evcia juz trzymam kciuki, ja co prawda w Thomas mialam zabieg pod znieczuleniem ogolnym, ale byli swietni,bylam bardzo milo zaskoczona, no i umiejetnie odwracali moja uwage. Nie martw sie, bedziesz w dobrych rekach.
16.12.2016 Serduszko bije :* -
Ewcik ja mam takie niezręczne pytanie Czy Ty miałaś śluz płodny podczas zastrzyków z gonalu? Czytałam, że powinien być a ja już po 4 zastrzykach i nic a nic...20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Dziekuje dziewczyny, kuruje sie i juz jest lepiej powoli.
Evcik trzymam kciuki za jutrzejsza punkcje, powodzenia .
Lilah nie martw sie juz niedlugo tez sie zaczniesz kluc, moze nawet ja niedlugo dolacze do tego grona i bedziemy w podobnym czasie przez to przechodzic.
Sisi Ty chyba tez niedlugo masz podgladanie jajeczek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 21:11
Lilah lubi tę wiadomość
-
Hmm sluz raz tam jakis mialam przez chwile jak bylam na jednym siku,az robilam test owulacyjny ktory nie wyszedl,a bylo to w niedziele czyli 6 dnia,ale po za tym nic .Sisi ty nie czytaj za duzo lepiej poczytaj jakas ksiazke,a wszystkiego dowiesz sie w srode:)))
-
nick nieaktualny
-
Juz w domu poszlo bardzo sprawnie nie ma sie czego bac,ja czuje sie naprawdde dobrze.
20 jaj troche duzo boje sie trohe hiperki ale mam antybiotyk i duzo pic.
Jutro zadz i powiedza co z tego wyszlo,transfer prawdopodobnie w niedziele.
Troche bolalo jak na okres ale juz jest ok.
Bedzie robione ICSI,
Opieka znakomita fajny staff. No i moje kochanie mnie rozsmieszalo do lez przed,wiec to tez pomoglo mi sie zrelaksowac.Wogole mielismy fajny dzien.
Najlepsze,jak on oddawal s.. to ktos walil mlotkiem w cos obok w pokoju:)
Spotkalam Betke i czekam na wiadomosci co i jak
Sisi jutro twoj dzienbetka, sisi, Niezapominajka30 lubią tę wiadomość
-
Evcik wspaniale
O to Betka ma badaną krew... ciekawe od czego to zależy, że ktoś ma, a inny nie?
Może od protokołu? hmmm...
Betka kiedy masz pierwsze podglądanie?
Jutro moja kolej, trzymajcie kciuki żeby było chociaż 5 jajek powyżej 10 mmWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 21:41
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
nick nieaktualnyEwa super!!! Dobre z tym mlotkiem haha
Betka i jak poszlo pierwsze klucie?
Sisi kciukasy za jutro, spodziewam sie tu wiesci o ladnych jajeczkach jutro.
Ja dzis malpowo sie czuje, @ przylazla i jakos tak obolala jestem i zmeczona ale na szczescie to zawsze trwa u mnie jeden dzien tylko. -
Dzień dobry dziewczyny
Evcik pewnie siedzisz jak na szpilkach czekając na telefon
Betka zapomniałam spytać jakie dawki leków dostałaś? Jak tam po perwszym kłuciu?
Miłego dnia!20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
Tak jak mowisz siedze jak na szpilkach,pije i sikam:) ponad 3litry dziennie.
Czuje sie dobrze moze troche spiaca,ale drzemka bedzie po tel.
Troszke mnie cisnie w klatce ale to pewnie z nerwow przed tel. Mam nadzieje,ze nie dostane tego cholerstwa.
Jak czytalam to dziewczyna miala hiperke od 10 jaj i byla taka co miala 24 i nic jej nie bylo.
Sisi czekam na wiesci szybko tu nam pisz,kciukasy zacisniete tylko nie przesadzaj tak jak ja