IVF a Anglii?
-
WIADOMOŚĆ
-
Przyszły tydzień będzie zwariowany- Evcik punkcja we wtorek, Betka pierwsze podglądanie i zastrzyk też we wtorek, a ja 2 podgladanka w środę i piątek.
Aaa i Evcik będzie miała jeszcze transfer
Niezapominajka czy Ty masz jakąś wizytę w przyszłym tygodniu?betka, evcikm81 lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Sisi ty nasz wariacie,udziela mi sie twoja radosc:)tak jeszcze Lilah cos sie dowie w pn jak nie to same za nia zadzwonimy:) A niezapominajka tez chyba cos wspominala,ze ma jakos pierwsza wizyte w nas tyg.Takze bedzie sie dzialo naprawde:)
A tak wogole to pamietajcie na transfer biale gacie,a oto geneza tego z pewnego bloga:))
Pewnego dnia po powrocie z urlopu czekając na wynik transferu, nadejście okresu smutno ogłosiła Wendy („barwy narodowe” – zwizualizowała swoją rozpacz). Wszystkim nam się zrobiło strasznie smutno, bo zaglądanie w bieliznę mocno cechuje staraczki. Każda z nas zna nerwowe sprawdzanie czy przypadkiem niechcący okres nie nadszedł. Potem wiele nie porzuca tego nerwowego nawyku w ciąży. Białe gacie pierwsza w geście solidarności z Wendy założyła Anett. Żeby pokazać losowi, że się go nie boimy, że w końcu nam się uda. Ostatecznie Wendy odwołała okres, ogłosiła ciążę, Anett, również, a gacie zostały i za cholerę nie chcą przestać być symbolem.
Bielizna ta zalała bloga i gwałtownie stała się towarem deficytowym. Moda na nie oznacza naszą wolność, odwagę, niezależność i wiarę w to, że się uda. -
Weekend mija bardzo spokojnie i przyjemnie dzis cos mnie wzielo na sprzatanie szuflad:)
Sutki mam jak anteny i bola,ze dotknac sie nie moge:) brzuch jak balon...maly przedsmak tego co mnie czeka oby:)))
Bylismy dzis u kuzynki na kolacji i jej M kupil dla mnie Kubusia,byl to bardzo mily gest zwlaszcza,ze ze strony faceta:P
Sisi scan o 10.15...
Betka napewno ostatni a ty krotkim idziesz?
Milegosisi lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja mam wizyte w sobote wiec u mnie tez cos rusza w tym tygodniu. Moj weekend spedxam w domu bo niestety tez sie rozchorowalam i lykam antybiotyki.
Evcik piekna liczba jajeczek, tylko sie cieszyc .powodzenia we wtorek na punkcji .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 16:16
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja
Wczoraj wieczor ze znajomymi a dzisiaj to juz totalne lenistwo czyli kanapa, kocyk, herbatka, ciastko i babski film
A zaraz zabieram sie za lekture Dziewczyna z pociagu, chce przeczytac zanim obejrze film, skusilam sie po Twoim opisie Niezapominajka.
Zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowia, no i ciekawa jestem co tam ustala na pierwszej wizycie u Was.
Evcik jajka daly czadu, piekny rezultat
To teraz kibicujemy jajkom sisi i betki I oczywiscie punkcji Ewy.
Rzeczywiscie bedzie sie dzialo w tym tygodniu!
A ja jutro dzwonie, mysle ze sie juz czegos dowiem, tzn mam nadzieje. -
Lilah z tym filmem to chyba zle mnie zrozumialas, to wlasnie bardzo negatywny film wg mnie...chodzilo mi ze jesli ktos jest wrazliwy to lepiej nie ogladac
-
Dziekuje, staram sie lezec w lozku i jakos sie wykurowac przed wizyta .
Lilah na pewno jutro juz sie dowiesz czegos konkretnego, oby juz dali zielone swiatlo i bedziesz mogla zaczynac -
nick nieaktualny
-
Niezapominajka kuruj sie jak zawsze polecam night nurse w syropie u mnie czyni cuda.
Betka dodalam cie do przyjaciolek wiec mozemy sie wymienic tel,dodalam Cie do przyjaciolek. A we wtorek moze na siebie wpadniemy bo chwile tam pobede od tej 13.
Lilah czytaj ksiazke nawet fajna,ale nie wiem o co tyle szalu ze najwiekszy bestseler itp.Film tez chce zobaczyc.Ja moge polecic Zanim sie pojawiles jest swietana i ksiazka i film:)
Boze jak jestem dzis podekscydowan:) zakupy zrobilam do czwrtku,zeby nic nie robic i sie niczym nie przejmowac. Jutro tylko rosol ugotuje na wtorek i jestem gotowa ahhh.
A i spotkalam dzis w szpitalu babke z 3 letnim synkiem ktory tez powstal w Guy za pierwszym podejsciem i powiedzial,ze sa super zadowoleni,takze szpital dostaje plusy:)
a teraz ide sie zdrzemnac bo padam a o 1 w nocy ostatni zastrzyk. Milego dziewczynki