IVF a Anglii?
-
WIADOMOŚĆ
-
Nicolusia, na pewno lepiej teraz się czujesz widząc jak maleństwo rozwija się w brzucholu Super!
Carper, w przyszłym tygodniu twoje usg i zobaczysz swoje maleństwa oraz ich bijące serduszka To będzie piękna chwila.
Pamiętam że ja płakałam wtedy że szczęścia... Młdłości męczą i do tego długa droga do pracy. Przykro słyszeć że te dolegliwości Cię nie ominęły. Jeśli leżenie pomaga to 3maj się tego i postaraj się często odpoczywać.
Kim, witamy w naszym gronie. Wspólnie jakoś łatwiej się wszystko przechodzi. Styczeń będzie naszym wielkim baby boom!
Czuję że Meli i CarPer zapoczątkowały nam dobrą passęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 16:53
CarPer lubi tę wiadomość
26.12.2013- ciąża naturalna [*] 13 tc
Lipiec 2015 - Niedoczynność tarczycy (lekka)
Październik - Laparoskopia + Histeroskopia (niewielkie ogniska endometriozy)
Luty 2017 - HSG (pełna drożność)
19.08.2017 - 1sze ICSI (ciąża biochemiczna)
18.12.2017- Endo scratch
12.01.2018- Kriotransfer ❄️❄️
08.06.2018-histeroskopia + hegarowanie szyjki m
18.07.2018-Kriotransfer
13.11.2018- PICSI 8A
04.09.2020- Kriotransfer -
Hej kochane dawno nie pisałam ale cały czas Was czytam i kibicuje każdej z całego serca ❤❤❤ A u mnie 1 grudnia miała robiona laparoskopię potwierdziła sie diagnoza z HSG oba jajowody niedrożne i nie udało sie ich udrożnić. Powiedzcie mi kochane jak długo czekaliście na pierwszy list z kliniki? Ps. Trzymam kciuki za koleżanki które zaczynają procedure ivf a tym którym się udało i maja pod sercem swoje szczęścia z głębi serca Gratuluje
NieJa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, niektóre mnie pewnie pamiętają Od czasu do czasu staram się was podczytywać ale z małym dzieckiem nie ma się za dużo czasu. Za wszytskie trzymam mocno kciuki &&&
Ogromne gratulacje dla CarPer i Niezapominajki :*Bella93, CarPer lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Sisi pewnie że Cie pamiętamy jak miewa się Helenka?
A gdzie są nasze trojaczki ? Już chyba nie zaglądają do nas ....sisi lubi tę wiadomość
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
CarPer jaka ? Miałam w poniedziałek . Teraz jak dostanę okres to mam zadzwonić i się umówić na Endoscratch które będzie ok 21 dc. Więc na okres kolejny w styczniu zaczynam stymulacje. Powinnam pod koniec stycznia zacząć zastrzyki
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Stiffi wrote:CarPer jaka ? Miałam w poniedziałek . Teraz jak dostanę okres to mam zadzwonić i się umówić na Endoscratch które będzie ok 21 dc. Więc na okres kolejny w styczniu zaczynam stymulacje. Powinnam pod koniec stycznia zacząć zastrzyki
Stiffi wybacz zaćmienie mózgu mam chyba. Oczywiscie ze byłaś nawet Ci odpisałam.
2018 bedzie nasz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 21:00
-
Dzięki dziewczyny :* Helenka jest cudowna ale absorbująca, czasami żałuję, że rodzina tak daleko ale mąż dużo mi pomaga. W środę lecimy do Polski na dwa i pół tygodnia i wybieram się do gina, jesli dostanę zielone światło to po nowym roku chcemy zacząć starania o rodzeństwo dla Helenki. Mimo tego, że wolałabym odczekać ze dwa lata ale endometrioza i rezerwa jajnikowa mi na to nie pozwalają.
CarPer czy Ty jestes juz po wizycie serduszkowej?CarPer lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
O rany super Sisi. A czy Ty masz jakies mrozaczki? Bo ja nie pamietam. Planujecie zacząc naturalnie?
A to rodzina pierwszy raz Helenkę zobaczy? Ale beda emocje.
We wtorek rano sie dowiem. Pierwsza wizyta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 08:28
-
CarPer wrote:No super dzieki za pocieszenie a Ty na kiedy masz termin?
My swieta we Fancji z teściami i Tz rodzina. Tesciowa juz specjalne menu mi przygotowuje. Ciekawe tylko czy cos przełknę.
Tez z tesciami hih , pewnie polazimy na mercato tam tyle c rzeczy ze dnia nie starczy )pewnie bede jesc I jesc tesciowa super kucharka,nieplodnosc idiopathic,niedoczynnosc tarczycy,Lipiec 2016 ivf udane w Uk
corka 2017 marzec ,najszczesliwsi na swiecie
Ciaza po raz drugi wrzesien 2017 cud naturalny
22/6-8:36-synus;)) -
NieJa wrote:Nicolusia, na pewno lepiej teraz się czujesz widząc jak maleństwo rozwija się w brzucholu Super!
Carper, w przyszłym tygodniu twoje usg i zobaczysz swoje maleństwa oraz ich bijące serduszka To będzie piękna chwila.
Pamiętam że ja płakałam wtedy że szczęścia... Młdłości męczą i do tego długa droga do pracy. Przykro słyszeć że te dolegliwości Cię nie ominęły. Jeśli leżenie pomaga to 3maj się tego i postaraj się często odpoczywać.
Kim, witamy w naszym gronie. Wspólnie jakoś łatwiej się wszystko przechodzi. Styczeń będzie naszym wielkim baby boom!
Czuję że Meli i CarPer zapoczątkowały nam dobrą passę
Pierwsze usg teraz w 5 tyg i zarodka niech bylo wiec Ja panika puste jajo , oczywiscie prawda jest ze zarodek serduszko to od 6 tyg, potem JuZ widzialam huh,nieplodnosc idiopathic,niedoczynnosc tarczycy,Lipiec 2016 ivf udane w Uk
wannahaveababy wrote:My na święta do Polski lecimy już w następny weekend a wracamy w drugi dzien świąt. Najpierw trochę u teściów a później u rodziców święta. W międzyczasie lekarze itd. Nicolusia a to badanie nifty jest na nhs czy prywatnie sobie robisz?,nieplodnosc idiopathic,niedoczynnosc tarczycy,Lipiec 2016 ivf udane w Uk
nicolusia wrote:Papà jest z nfs w 13 tc mialam a nifty zapytac midwife placilam 250£ ,tutaj 290€ w polsce 2 Tys zl ;((((Robi sie je od 11 tc i wyklucza delekcje chromosomow I innych chorob do 99%,nieplodnosc idiopathic,niedoczynnosc tarczycy,Lipiec 2016 ivf udane w Uk
sisi wrote:Dzięki dziewczyny :* Helenka jest cudowna ale absorbująca, czasami żałuję, że rodzina tak daleko ale mąż dużo mi pomaga. W środę lecimy do Polski na dwa i pół tygodnia i wybieram się do gina, jesli dostanę zielone światło to po nowym roku chcemy zacząć starania o rodzeństwo dla Helenki. Mimo tego, że wolałabym odczekać ze dwa lata ale endometrioza i rezerwa jajnikowa mi na to nie pozwalają.
CarPer czy Ty jestes juz po wizycie serduszkowej?,nieplodnosc idiopathic,niedoczynnosc tarczycy,Lipiec 2016 ivf udane w Uk
Madzianka od 1 wizyty u GP minęło 1.5roku jak tu ktoś napisał, że IVF uczy cierpliwości. Patrząc z perspektywy czasu to nam się dłużyl ten cały proces ale sa dziewczyny które nie czekaly tak dlugo.
CarPer na pewno będzie wszystko dobrze i usłyszysz serduszko mini człowieczka.
My spędzamy święta w Aberdeen też z tesciami. Od 7 lat nie byłam w Polsce i mieliśmy wielki plan jechać w tym roku ale zdecydowaliśmy że resztę dni z urlopu wykorzystamy po nowym roku na scany, punkcje i transfer.
2 tygodnie i zaczynam Norethisterone i juz nie wiem czy się cieszyć czy baćCarPer lubi tę wiadomość
07/17 5tc [*]
10/17 4tc [*]
IVF start 12/17
20.01.18 punkcja -pobrano 31 jajek
3 doba - mamy 10 jajeczek
Bez świeżego transferu