X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF a Anglii?

Oceń ten wątek:
  • NewAgeMissK Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toonney wrote:
    Hej dziewczyny nie zagladalam przez kilka dni ale moalam mega duzo pracy i na nic nie mialam czasu. Wczoraj bylismy na monitoringu i mam 30 pecherzykow  7 12-14mm, 15 10-11mm i 8 7-10mm  w poniedzialek kolejny scan i w srode punkcja.

Dziekuje za wasze podpowiedzi :-)
    Toonney conzco za imponujący wynik!!! Oby Cię nie przestymulowali tylko. Ja niby nie byłam przesymulowana a jednak jak zaszłam w ciąże to wszystko się uaktywniło. Trzymam kciuki za środowa punkcję.

• Toonney Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2018, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz jedziemy na kolejny monitoring :-) no i okaze sie czy mamy w srode punkcje czy nie :-) trzymajcie kciuki prosze za moje jajeczka :-)

Ania.K.86, Edyzia lubią tę wiadomość

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• Toonney Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2018, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NewAgeMissK wrote:
    Toonney conzco za imponujący wynik!!! Oby Cię nie przestymulowali tylko. Ja niby nie byłam przesymulowana a jednak jak zaszłam w ciąże to wszystko się uaktywniło. Trzymam kciuki za środowa punkcję.

Wiesz co czuje sie rewelacyjnie, duzo pije, pije bialko no i jestem na dostinexie plus stymulacja jednym z najlagodniejszych lekow wiec hiperka malo prawdopodobna

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• Toonney Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2018, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec mamy 36 pecherzykow, jeden 22mm, 10=15-17mm, 15=12-14mm, 10= 7-10mm. Punkcja w piatek:-) pobrali mi znow krew :-) no i pytali czy chce nagranie video jak rozwijaja sie nasze zarodki z klasyfikacja i zdjeciami :-) oczywiscie ze chce lol ;-) Dzis o 10tej wieczorem ovitrelle a w srode punkcja :-)

Ania.K.86 lubi tę wiadomość

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• NewAgeMissK Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świetnie wieści Toonney!!! Czy ty korzystasz z refundowanego ivf czy prywatnie. Bo jeśli NHS to masz fajna klinikę skoro sprawdzają ci krew w trakcie i będziesz miała możliwość podejrzenia zarodków. Super sprawa - w pl to jest standard a tu niekoniecznie.
    Trzymam kciuki bo już w tym tygodniu będziesz miała kropka ze doba !!!! To może być między nami niewielka różnica ok tygodnia.

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toonney wrote:
    A wiec mamy 36 pecherzykow, jeden 22mm, 10=15-17mm, 15=12-14mm, 10= 7-10mm. Punkcja w piatek:-) pobrali mi znow krew :-) no i pytali czy chce nagranie video jak rozwijaja sie nasze zarodki z klasyfikacja i zdjeciami :-) oczywiscie ze chce lol ;-) Dzis o 10tej wieczorem ovitrelle a w srode punkcja :-)

punkcja w srode czy w piatek? bo masz to i to napisane

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Toonney Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2018, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    punkcja w srode czy w piatek? bo masz to i to napisane

Srode zakrecona bylam w aucie stad blad :-)

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• Toonney Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NewAgeMissK wrote:
    Świetnie wieści Toonney!!! Czy ty korzystasz z refundowanego ivf czy prywatnie. Bo jeśli NHS to masz fajna klinikę skoro sprawdzają ci krew w trakcie i będziesz miała możliwość podejrzenia zarodków. Super sprawa - w pl to jest standard a tu niekoniecznie.
    Trzymam kciuki bo już w tym tygodniu będziesz miała kropka ze doba !!!! To może być między nami niewielka różnica ok tygodnia.

Klinika w panstwowym szpitalu i leczenie na NHS. Kropka bede miala na pokladzie raczej dopiero w poniedzialek bo szpital preferuje transfery blastek. Choc robia tez 2dt i 3dt :-) wszystko zalezy od tego ile bedzie oocytow, jak i czy sie zaplodnia no i jak sie beda dzielic :-) i potem rozwijac ale bede informowac na biezaco :-).

Badania etc ktore tu mam to standard :-)

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• Toonney Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jutro mamy punkcje :-) trzymajcie kciuki od 7:45am :-)

Edyzia, Ania.K.86, NewAgeMissK lubią tę wiadomość

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• Misi13 Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2018, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki :)

m3sxqqmzhcad410u.png
    16.01.18 FET, 27.01.18- pozytywny
    30.09.17 transfer blastocysty- negatywnie :... (
    09.09.2017 start stymulacja, mamy 6 blastocyst
  • Toonney Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2018, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po punkcji:-) jestem troche zawiedziona bo z 36 pecherzykow mamy tylko 6 dojrzalych komorek reszta sie nie nadawala :-(

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• NewAgeMissK Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toonney wrote:
    Juz po punkcji:-) jestem troche zawiedziona bo z 36 pecherzykow mamy tylko 6 dojrzalych komorek reszta sie nie nadawala :-(
    Nic się nie zamartwiaj - będzie dobrze pamiętaj ze tylko jedna już wystarczy !! Ja tez się martwiłam za pierwszym razem i miałam suma Summarum tylko 3 na samym końcu.

Toonney lubi tę wiadomość

• Toonney Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NewAgeMissK wrote:
    Nic się nie zamartwiaj - będzie dobrze pamiętaj ze tylko jedna już wystarczy !! Ja tez się martwiłam za pierwszym razem i miałam suma Summarum tylko 3 na samym końcu.

My niestety mamy tylko jedno podejscie na NHS wiec to nasza jedyna szansa

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• Toonney Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Embriolog juz dzwonila i mamy 5 zarodkow ktore ladnie wygladaja :-) jutro zadzwonia z updatem jakiej klasy sa i jak sa podzielone i ile maja komorek no i potwierdza kiedy transfer :-) ale raczej poniedzialek :-)

Stiffi, Edyzia, NewAgeMissK lubią tę wiadomość

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• maruda34 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toonney wrote:

Niektore rejony w UK obejmuja 3 podejscia jesli sie ma mrozone zarodki. Bynajmniej tak bylismy poinformowani

• Toonney Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maruda34 wrote:
    Niektore rejony w UK obejmuja 3 podejscia jesli sie ma mrozone zarodki. Bynajmniej tak bylismy poinformowani

Tak wiem o tym dlatego napisalam ze my mamy tylko jedno podejscie

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• NewAgeMissK Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2018, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toonney wrote:

Toonney my tez mieliśmy tylko jedno. Zostały nam 2 mrozaki które w zeszłym tygodniu zabraliśmy ze soba - i za ten transfer musieliśmy już płacić prywatnie. Teraz czekamy. I już więcej szans nie mamy.

• Toonney Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2018, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NewAgeMissK wrote:
    Toonney my tez mieliśmy tylko jedno. Zostały nam 2 mrozaki które w zeszłym tygodniu zabraliśmy ze soba - i za ten transfer musieliśmy już płacić prywatnie. Teraz czekamy. I już więcej szans nie mamy.

Powodzenia kochana oby oba ❄❄ z wami zostaly :-) trzymam kciuki

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• NewAgeMissK Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2018, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toonney wrote:
    Powodzenia kochana oby oba ❄❄ z wami zostaly :-) trzymam kciuki

Dzięki mam nadzieje ze to będzie Twój szczęśliwy transfer !!!

Toonney lubi tę wiadomość

• Ania.K.86 Koleżanka

Wysłany: 7 grudnia 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kolezanka z pracy dostala 4 podejscia (dwa swieze i dwa mrozone), a my tylko dwa tyle ze i my i oni robia w innej klinice.

Ania
‹‹ 289 290 291 292 293 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ