IVF a Anglii?
-
WIADOMOŚĆ
-
Toonney wrote:Hej dziewczyny nie zagladalam przez kilka dni ale moalam mega duzo pracy i na nic nie mialam czasu. Wczoraj bylismy na monitoringu i mam 30 pecherzykow 7 12-14mm, 15 10-11mm i 8 7-10mm w poniedzialek kolejny scan i w srode punkcja.
Dziekuje za wasze podpowiedzi -
NewAgeMissK wrote:Toonney conzco za imponujący wynik!!! Oby Cię nie przestymulowali tylko. Ja niby nie byłam przesymulowana a jednak jak zaszłam w ciąże to wszystko się uaktywniło. Trzymam kciuki za środowa punkcję.
Wiesz co czuje sie rewelacyjnie, duzo pije, pije bialko no i jestem na dostinexie plus stymulacja jednym z najlagodniejszych lekow wiec hiperka malo prawdopodobna -
A wiec mamy 36 pecherzykow, jeden 22mm, 10=15-17mm, 15=12-14mm, 10= 7-10mm. Punkcja w piatek:-) pobrali mi znow krew no i pytali czy chce nagranie video jak rozwijaja sie nasze zarodki z klasyfikacja i zdjeciami oczywiscie ze chce lol Dzis o 10tej wieczorem ovitrelle a w srode punkcja
Ania.K.86 lubi tę wiadomość
-
Świetnie wieści Toonney!!! Czy ty korzystasz z refundowanego ivf czy prywatnie. Bo jeśli NHS to masz fajna klinikę skoro sprawdzają ci krew w trakcie i będziesz miała możliwość podejrzenia zarodków. Super sprawa - w pl to jest standard a tu niekoniecznie.
Trzymam kciuki bo już w tym tygodniu będziesz miała kropka ze doba !!!! To może być między nami niewielka różnica ok tygodnia.Ania.K.86 lubi tę wiadomość
-
Toonney wrote:A wiec mamy 36 pecherzykow, jeden 22mm, 10=15-17mm, 15=12-14mm, 10= 7-10mm. Punkcja w piatek:-) pobrali mi znow krew no i pytali czy chce nagranie video jak rozwijaja sie nasze zarodki z klasyfikacja i zdjeciami oczywiscie ze chce lol Dzis o 10tej wieczorem ovitrelle a w srode punkcja
punkcja w srode czy w piatek? bo masz to i to napisaneMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
NewAgeMissK wrote:Świetnie wieści Toonney!!! Czy ty korzystasz z refundowanego ivf czy prywatnie. Bo jeśli NHS to masz fajna klinikę skoro sprawdzają ci krew w trakcie i będziesz miała możliwość podejrzenia zarodków. Super sprawa - w pl to jest standard a tu niekoniecznie.
Trzymam kciuki bo już w tym tygodniu będziesz miała kropka ze doba !!!! To może być między nami niewielka różnica ok tygodnia.
Klinika w panstwowym szpitalu i leczenie na NHS. Kropka bede miala na pokladzie raczej dopiero w poniedzialek bo szpital preferuje transfery blastek. Choc robia tez 2dt i 3dt wszystko zalezy od tego ile bedzie oocytow, jak i czy sie zaplodnia no i jak sie beda dzielic i potem rozwijac ale bede informowac na biezaco .
Badania etc ktore tu mam to standardAnia.K.86 lubi tę wiadomość
-
Toonney wrote:Juz po punkcji:-) jestem troche zawiedziona bo z 36 pecherzykow mamy tylko 6 dojrzalych komorek reszta sie nie nadawala
Toonney lubi tę wiadomość
-
NewAgeMissK wrote:Nic się nie zamartwiaj - będzie dobrze pamiętaj ze tylko jedna już wystarczy !! Ja tez się martwiłam za pierwszym razem i miałam suma Summarum tylko 3 na samym końcu.
My niestety mamy tylko jedno podejscie na NHS wiec to nasza jedyna szansa -
Toonney wrote:My niestety mamy tylko jedno podejscie na NHS wiec to nasza jedyna szansa
Toonney my tez mieliśmy tylko jedno. Zostały nam 2 mrozaki które w zeszłym tygodniu zabraliśmy ze soba - i za ten transfer musieliśmy już płacić prywatnie. Teraz czekamy. I już więcej szans nie mamy.
-
NewAgeMissK wrote:Toonney my tez mieliśmy tylko jedno. Zostały nam 2 mrozaki które w zeszłym tygodniu zabraliśmy ze soba - i za ten transfer musieliśmy już płacić prywatnie. Teraz czekamy. I już więcej szans nie mamy.
Powodzenia kochana oby oba ❄❄ z wami zostaly trzymam kciuki