IVF a Anglii?
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz jestem po transferze podali mi "expanded blastocyst " 5AA zamrozili dzis juz dwie blastki ❄❄ jedna dzis lub jutro zamroza a ostatni zarodek jest dosc mocno w tyle ale trzymaja go w inkubatorze i licza ze nadgoni.
Ania.K.86, Edyzia lubią tę wiadomość
-
Toonney wrote:Juz jestem po transferze podali mi "expanded blastocyst " 5AA zamrozili dzis juz dwie blastki ❄❄ jedna dzis lub jutro zamroza a ostatni zarodek jest dosc mocno w tyle ale trzymaja go w inkubatorze i licza ze nadgoni.
Toonney rewelacja !!!! Masz podobnie jak ja za pierwszym razem ! Tez miałam blastki 5AA i u mnie dwie poszły do mrożenia trochę niższej klasy. No to teraz czekamy obie - ja w ten czwartek mam oficjalne testowanie. Kiedy Tobie kazali testować ??? Trzymam mocno kciuki. -
NewAgeMissK wrote:Toonney rewelacja !!!! Masz podobnie jak ja za pierwszym razem ! Tez miałam blastki 5AA i u mnie dwie poszły do mrożenia trochę niższej klasy. No to teraz czekamy obie - ja w ten czwartek mam oficjalne testowanie. Kiedy Tobie kazali testować ??? Trzymam mocno kciuki.
Mam przyjsc na bete 20.12 trzymam kciuki za Ciebie ja dzis czekam na telefon od embriologa co z pozostalymi zarodkamiNewAgeMissK lubi tę wiadomość
-
Toonney wrote:Mam przyjsc na bete 20.12 trzymam kciuki za Ciebie ja dzis czekam na telefon od embriologa co z pozostalymi zarodkami
-
NewAgeMissK wrote:To super ze zrobią ci bete - tez nie często spotykane!!! Będzie od razu wiadomo potem pewnie po dwóch dniach będą jeszcze powtarzać żeby sprawdzić przyrost. Dobre wiadomości !!!
NewAgeMissK lubi tę wiadomość
-
Część, mam pytanie do Was, do jakiego stadium hodują w Anglii zarodki?moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
evkill wrote:Część, mam pytanie do Was, do jakiego stadium hodują w Anglii zarodki?
U mnie w klinice do blastki 3mali.evkill lubi tę wiadomość
26.12.2013- ciąża naturalna [*] 13 tc
Lipiec 2015 - Niedoczynność tarczycy (lekka)
Październik - Laparoskopia + Histeroskopia (niewielkie ogniska endometriozy)
Luty 2017 - HSG (pełna drożność)
19.08.2017 - 1sze ICSI (ciąża biochemiczna)
18.12.2017- Endo scratch
12.01.2018- Kriotransfer ❄️❄️
08.06.2018-histeroskopia + hegarowanie szyjki m
18.07.2018-Kriotransfer
13.11.2018- PICSI 8A
04.09.2020- Kriotransfer -
Stiffi a ty jak tam? jakie plany?
NieJa widze ze sie nie udalo, tuleNieJa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️