IVF a Anglii?
-
WIADOMOŚĆ
-
Toonney wrote:Niestety u mnie beta ujemna
przykro mi ale masz mrozaczki wiec bedziesz dalej walczyc
trzymam kciuki!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Stiffi a ty jak tam? jakie plany?
NieJa widze ze sie nie udalo, tule
Niestety Provita nie okazała się moim wybawaieniem, ale jest jeszcze jedna śnieżynka...
26.12.2013- ciąża naturalna [*] 13 tc
Lipiec 2015 - Niedoczynność tarczycy (lekka)
Październik - Laparoskopia + Histeroskopia (niewielkie ogniska endometriozy)
Luty 2017 - HSG (pełna drożność)
19.08.2017 - 1sze ICSI (ciąża biochemiczna)
18.12.2017- Endo scratch
12.01.2018- Kriotransfer ❄️❄️
08.06.2018-histeroskopia + hegarowanie szyjki m
18.07.2018-Kriotransfer
13.11.2018- PICSI 8A
04.09.2020- Kriotransfer -
Życzę błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia.
Niech ten najpiękniejszy okres
wniesie w Twój Dom rodzinną atmosferę pełną ciepła, miłości i radości,
a Nowy Rok 2019 będzie szczęśliwy.
ŚCISKAM ŚWIĄTECZNIE
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam oraz Waszym najbliższym przede wszystkim dużo zdrowia, miłości i szczęścia.
NieJa, NewAgeMissK, Edyzia lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
NieJa wrote:Niestety Provita nie okazała się moim wybawaieniem, ale jest jeszcze jedna śnieżynka...
kiedy zabierasz swoja sniezynke?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:kiedy zabierasz swoja sniezynke?
Nie wiem
To moja ostatnia nadzieja. Tak się boję, że jeszcze nie zdecydowaliśmy.
26.12.2013- ciąża naturalna [*] 13 tc
Lipiec 2015 - Niedoczynność tarczycy (lekka)
Październik - Laparoskopia + Histeroskopia (niewielkie ogniska endometriozy)
Luty 2017 - HSG (pełna drożność)
19.08.2017 - 1sze ICSI (ciąża biochemiczna)
18.12.2017- Endo scratch
12.01.2018- Kriotransfer ❄️❄️
08.06.2018-histeroskopia + hegarowanie szyjki m
18.07.2018-Kriotransfer
13.11.2018- PICSI 8A
04.09.2020- Kriotransfer -
NieJa i Stiffi jak tam u ciebie?
sisi milo cie widziec
sisi, NieJa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
olka87 wrote:hej dziewczyny. mam pytnie ,a mianowicie czy pamietacie czy w anglii przed in vitro wykonuja badanie krwi na zoltaczke ?20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
dziekuj za informacje .... az nie wiem co napisac... brak mi slow
mialam invitro w uk ... boecnie jestem w polcse poniewaz chce tutaj rodzic. dzisiaj jest 33+6,mialam robione wszystkie badania krwi ktore potrzebne sa do porodu w polsce. wyszlo mi we krwi ze zostalam zarazona zoltaczka typu C nie mialam robionych zadnych zabiegow ,zadnych opreacji... wiec musialam zostac zarazona podczas calego procesu invitro -
Olka87, a tatuaz, dentysta itp. Jest wiele opcji. A przed podejsciem do in vitro nie robili Ci badan krwi? Zazwyczaj robia wszystkie przeciwciala na zoltaczke, hiv itp.
Mi robili i wyszlo ze mam przeciwciala zoltaczki c (podejrzewam studio tatuazy, ale dowodu jue mam). Co ciekawe w trakcie ciazy powtarzali mi krew wielikrotnie, na poczatku wychodzily mi przeciwciala a od polowy ciazy zniknely, jak organizm sam zwalczyl.
Jak sie urodzil moj synek 4 tyg temu to zostal profilaktycznie zaszczepiony na zoltaczke b (w uk szczepia na zoltaczke od 8 tyg, ale u nas musieli wczesniej).Ania -
robili mi badania krwi tylko nie pamietam dokladnie czy bylo na zoltzcake,na hiv bylo napewno. wszystkie badania zawsze mialam dobre, nigdy nie powiedzieli mi ze cos jest nietak z wynikami.
w poniedzialek bede dzwonila do kliniki gdzie mialam invitro aby zapytac o wszystko.
w czasie invitro ani po nie bylam u dentysty. oststni tatuaz robilam z 2 latat temu wiec jesli przed invitro robia badania na zoltaczke cos by mi wyszlo.
-
Jestem po anttniotykach na ureoplasme. W piatek mialam histeroskopie. Mam powtórzyć po 2 tygodniach ureoplasme. Ale chyba nie dam rady polecieć za 2 tygodnie do pl. Zastanawiam sie czy czekać na powtórne badanie czy podchodzic bez niego dr powiedziala ze po badaniu próbować
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)