X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IVF Lipiec 2021
Odpowiedz

IVF Lipiec 2021

Oceń ten wątek:
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:
    Pewno
    Pysiek12-gyncentrum Katowice, 33 lata,krótki protokół, 1 ivf

Ja też z tej kliniki. Chociaż Michałka mam z Angelius 🥰

Robaczek lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia2602 wrote:
    Jutro mam wizytę o 8.40 także będzie wszystko wiadomo.

Mooocne kciuki za maluszka i za ♥️

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Kalamea Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Tooo mocne kciuki za crio. Niech maluszek zostanie z mamusia 👍🥰

Dziękuję!! 🥰♥️

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

• 2012 - Początek starań • PCOS • Adenomioza • słaba jakość nasienia

06.07.2021
    I IMSI II Transfer FET: blastka 5AA ❄️

🌙 6 dpt ⏸ !! 🙊
    🌙 7 dpt Beta 46,3 🥰
    🌙 9 dpt Beta 134,7 😍
    🌙 14 dpt Beta 1 357,6 🤩
    🌙 24 dpt Pęcherzyk z ciałkiem żółtym 🐣
    🌙 35 dpt ⭐ 7+1 Mamy 1,26 cm człowieczka z bijącym serduszkiem 😭😭♥️♥️♥️♥️
    🌙 23.08.2021 - 9+3 2,65 cm ♥️ tętno 180 ♥️
    🌙 13.09.2021 Badania prenatalne - przezierność karkowa i kość nosowa prawidłowa, Dzidzia mierzy 66,6 mm, czekamy na wyniki krwi

🌙 W marcu 2022 spełniło się marzenie mojego życia!! Na świat przyszedł nasz największy Skarb 💙💙💙

ed7e008b70.png
  • Aneta8 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatkibratki wrote:
    Anetko, bo ja cały czas śledzę Twoją historie ( tez czeka na mnie 6 dniowy kropek). Czy mogłabyś mi podpowiedzieć w którym dniu cyklu miałaś transfer ? Jak długie masz cykle i czy cykl naturalny czy sztuczny ?:)

Kochana moja, transfer miałam na cyklu naturalnym (cykle mam 28-dniowe, czasem zdarzy się jakiś dzień przesunięcia). Transfer odbył się w 19dc (to była sobota, a od poniedziałku wieczorem zaczęłam już przyjmować progesteron).
    Będę trzymać za Ciebie kciuki! 🤞🏻 Kiedy planujesz transfer?

kwiatkibratki, Makt lubią tę wiadomość

fxQZp2.png
    XJSep2.png
    Starania od marca 2018 r.
    01-07.2020r. - 4 IUI nieudane
    28.10.2020r. - rozpoczęcie procedury IVF
    10.11.2020r. - transfer udany - Jaś [*]
    22.05.2021r. - transfer ❄️ bl. 4.2.2 ❤️
    12.2021r. Nasz synek przyszedł na świat w 33+4 tc 💜
    07.2022r. Naturalny cud! ❤️ Czekamy na córeczkę!
  • Krakowska Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znowu mam cykl sztuczny pod badanie biopsji.
    Mam przyjść na badanie USG w 10-11 dniu cyklu by dobrać leki.
    I znowu zaczyna się cyrk, jakbym mało już przeszła :-(
    Mówiłam Wam, że wystawiłam neutralną opinię (która zresztą później zniknęła) lekarce z kliniki bo ewidentnie lekceważyła skrajnie niskie bety i w sumie to przez nią mordowałam się z ciążą całe 3 tygodnie zamiast zakończyć ją wcześniej przez odstawienie leków.
    Ale dobra.
    Potem jeszcze dwa razy umawiano mnie na recepcji do niej, dla mnie to nie ma różnicy przy zwykłym badaniu. Za każdym razem w ostatniej chwili dzwoniono, że jednak nie może mnie przyjąć podając dość sensowne argumenty (np. koniecznośći wcześniejszego wyjścia w danym dniu) i przepisywano do innego lekarza, często o innej porze. Nie robiłam z tego problemu. Przy trzecim razie odwołano wizytę już mówiąc wprost, że "nie prowadzi mojego leczenia" (tyle, że w tej klinice raczej nie ma się stałego lekarza tylko na kontrole, USG trafia do aktualnie przyjmujących). Ponieważ to już był trzeci raz i pomieszało mi tym razem plany odnośnie dnia (poprzednio też zmieniano godziny, ale godziłam się z tym) zadzwoniłam do koordynatorki informując o problemie i że jestem niekonfliktowa, ale to już kolejny raz i tak z dnia na dzień zmiana psuje mi plan dnia, obiecała że już więcej tak nie będzie i porozmawia z osobami z recepcji by nie było takiej sytuacji na przyszłość. Powiedziałam, że rozumiem nagłą zmianę bo choroba czy inny nagły wypadek, ale tu wynika z tego celowe unikanie.
    Przez 2 miesiące był spokój, byłam zapisywana do innych lekarzy, ale teraz chyba tylko ona przyjmuje bo recepcjonistka przyjęła mój zapis do niej na czwartek na planowe USG
    Jeszcze w ten sam dzień wieczorem dzwoniono do mnie z kliniki (mam ich numer zapisany), ale po odebraniu nikt się nie odezwał. Pomyślałam, że jakaś pomyłka.
    Następnego dnia w sobotę dostałam sms z kliniki o anulowaniu wizyty i prośbie by w sprawie nowego terminu dzwonić. Wkurzyłam się bo jak oni zawalili to powinni sami zadzwonić i zaproponować jakąś zmianę, ale ze względu na gości nie miałam kiedy zadzwonić.
    Dziś dzwonię i ustalam termin na środę (bo dzień wczesniej też może być), ale chyba w tym dniu też jest chyba tylko ona bo recepcjonistka (sądząc po głosie inna) znowu mnie do niej zapisała jakby nigdy nic.
    I nie wiem co robić bo znowu przypuszczam, że jutro dostanę telefon albo sms że niekatualne a ja muszę zrobić USG w określonym dniu cyklu (środa albo czwartek).
    Nie wiem czy dzwonić do koordynatorki teraz by się upewnić czy tym razem nie będzie problemu? Bo jak przyjmuje teraz tylko ona (w sumie pora wakacyjna) to co ja mam zrobić? A jak jutro znowu zadzwonią, że odwołane? Jeszcze lek mi się kończy więc i tak muszę tam iść.

Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
    I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
    VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka.
  • kwiatkibratki Ekspertka

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta8 wrote:
    Kochana moja, transfer miałam na cyklu naturalnym (cykle mam 28-dniowe, czasem zdarzy się jakiś dzień przesunięcia). Transfer odbył się w 19dc (to była sobota, a od poniedziałku wieczorem zaczęłam już przyjmować progesteron).
    Będę trzymać za Ciebie kciuki! 🤞🏻 Kiedy planujesz transfer?

Jak się wyrobię przed urlopem mojego lekarza to w sierpniu. Teraz brałam 2 tyg anty( bo miałam endo za grube i nie mogliśmy dzialac z próbnym transferem) i czekam na okres i działamy z histeroskopia i biopsja endo.
    Bardzo czekam na Twoje prenatalne i cały czas podczytuje i kibicuje ❤️

Aneta8 lubi tę wiadomość

• Paula24 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makt wrote:
    Z tego co wiem to jak sie już dostaniesz do doktora to wtedy można zamiennie tez do kliniki wie umawiać bo wtedy już jesteś jego pacjentka. Dr K przyjmuje w kłonicę tylko raz w tygodniu, a tak to w prywatnym gabinecie i ja częściej tam chodzę niż do kliniki a nikt nie robi problemu żebym sie pojawiła w klinice kiedy doktorka każe ;) często z reszta ona sama dzwoni na recepcje i ustala :)
    A do tego gabinetu można się do niej umówić ?

age.png
    28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
    👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
    prog. 28.39ng
    👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
    👶7dpt 80.08 mlU
    👶8dpt 128.67mlU
    👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
    👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
    👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
    👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
    👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
    👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
    Mamy ❤️
    👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
    👶7w1d CRL 1.21cm FHR 144 bpm
    👶8w4d CRL 2.02cm FHR 163 bpm
    👶9w0d CRL 2.35cm FHR 173 bpm
    👶11w1d CRL 4.76cm FHR 173 bpm
    👶 12w0d prenatalne + pappa- ok
    👶16+4 158g szczęścia
    👶20+0 połówkowe 347g szczęścia FHR150
    👶29+0 prenatalne 1280g
    👶33+4 2076g
    👶37+4 3000g
    👶38+4 3230g
    CC 39+1 3760g 57cm ❤️
    ❄️4BB
    Syn 11.09.2012 ❤️
    Syn 10.03.2023 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roads wrote:
    Cześć dziewczynki. Stwierdziłam, że tu najprędzej któraś z Was mi pomoże. Potrzebuję ampułkę pregnylu. Czy któraś z Was ma może do odsprzedania?

Ja mam 3 ampułki 😀

• Joasik Ekspertka

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakowska wrote:
    Mówiłam Wam, że wystawiłam neutralną opinię (która zresztą później zniknęła) lekarce z kliniki bo ewidentnie lekceważyła skrajnie niskie bety i w sumie to przez nią mordowałam się z ciążą całe 3 tygodnie zamiast zakończyć ją wcześniej przez odstawienie leków.
    Ale dobra.
    Potem jeszcze dwa razy umawiano mnie na recepcji do niej, dla mnie to nie ma różnicy przy zwykłym badaniu. Za każdym razem w ostatniej chwili dzwoniono, że jednak nie może mnie przyjąć podając dość sensowne argumenty (np. koniecznośći wcześniejszego wyjścia w danym dniu) i przepisywano do innego lekarza, często o innej porze. Nie robiłam z tego problemu. Przy trzecim razie odwołano wizytę już mówiąc wprost, że "nie prowadzi mojego leczenia" (tyle, że w tej klinice raczej nie ma się stałego lekarza tylko na kontrole, USG trafia do aktualnie przyjmujących). Ponieważ to już był trzeci raz i pomieszało mi tym razem plany odnośnie dnia (poprzednio też zmieniano godziny, ale godziłam się z tym) zadzwoniłam do koordynatorki informując o problemie i że jestem niekonfliktowa, ale to już kolejny raz i tak z dnia na dzień zmiana psuje mi plan dnia, obiecała że już więcej tak nie będzie i porozmawia z osobami z recepcji by nie było takiej sytuacji na przyszłość. Powiedziałam, że rozumiem nagłą zmianę bo choroba czy inny nagły wypadek, ale tu wynika z tego celowe unikanie.
    Przez 2 miesiące był spokój, byłam zapisywana do innych lekarzy, ale teraz chyba tylko ona przyjmuje bo recepcjonistka przyjęła mój zapis do niej na czwartek na planowe USG
    Jeszcze w ten sam dzień wieczorem dzwoniono do mnie z kliniki (mam ich numer zapisany), ale po odebraniu nikt się nie odezwał. Pomyślałam, że jakaś pomyłka.
    Następnego dnia w sobotę dostałam sms z kliniki o anulowaniu wizyty i prośbie by w sprawie nowego terminu dzwonić. Wkurzyłam się bo jak oni zawalili to powinni sami zadzwonić i zaproponować jakąś zmianę, ale ze względu na gości nie miałam kiedy zadzwonić.
    Dziś dzwonię i ustalam termin na środę (bo dzień wczesniej też może być), ale chyba w tym dniu też jest chyba tylko ona bo recepcjonistka (sądząc po głosie inna) znowu mnie do niej zapisała jakby nigdy nic.
    I nie wiem co robić bo znowu przypuszczam, że jutro dostanę telefon albo sms że niekatualne a ja muszę zrobić USG w określonym dniu cyklu (środa albo czwartek).
    Nie wiem czy dzwonić do koordynatorki teraz by się upewnić czy tym razem nie będzie problemu? Bo jak przyjmuje teraz tylko ona (w sumie pora wakacyjna) to co ja mam zrobić? A jak jutro znowu zadzwonią, że odwołane? Jeszcze lek mi się kończy więc i tak muszę tam iść.

Podziwiam Cię za cierpliwość , ja bym napisała do koordynator. :) jednak nie pozwoliłabym sobie na takie traktowanie. Dość ze płacimy za starania duże pieniądze, mamy dużo stresów itp itd to jeszcze dokładają takimi rzeczami :(

Krakowska lubi tę wiadomość

31 l , Gyncentrum Katowice
    Maj 21’ , 5 blastek AA ❄️, INV z KD (+FChip)

29.06 - I Transfer ❄️😭 ( EG + AH)
    27.07 -II Transfer ❄️🍀✊🏻 (EG + Atosiban)
    8dpt : beta 182,7 , prog. 15,95 🍀🙏🏻
    11dpt : 971 , 🍀🙏🏻 15dpt: 4871, 🍀🙏🏻 16dpt: jest pęcherzyk 🍀🙏🏻
    21dpt: 21035 prog. 11,53 🍀🙏🏻
    25dpt: 48902 prog. 16,04 🍀🙏🏻
    27dpt : jest ❤️ 7 mm + silne krwawienie🍀🙏🏻
    35dpt : 7w5d 1,4cm ; 8w5d 2,4cm ;
    12w4d 6,9cm Prenatalne Ok 😌;
    17w 240 gr ; 19w 300 gr ; 21w 410 gr (prenatalne Ok 🥰- dziewczynka )
    🍀🙏🏻
    15.04.2022- Klarcia 💜💜

Powrót po rodzeństwo 04.2023:
    3.10.23 - transfer 5AA (EG+Atosiban ) prog 22
    6dpt- prog 90 beta < 2,4 :(

19.12.23 - transfer 5AA ( eg +atosib)
    8dpt - Beta 76 🍀🙏🏻, 10dpt- 199 🍀🙏🏻, 14dpt - 1170 🍀🙏🏻 16dpt -2543 🍀🙏🏻22dpt - 16500 🍀🙏🏻 23dpt - jest ❤️ 🍀🙏🏻 37 dpt - crl 1,4 cm 🥰🙏🏻

Została ❄️
  • niesprawiedliwa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakowska wrote:
    Ale dobra.

Ja bym zadzwoniła dla pewności. Bo jak znowu Cię wystawią to przepadnie Ci kolejny miesiąc skoro musi to być w określonym dniu cyklu.

Naturals 2xCP, 2xCB

1️⃣ IVF - 4 blastki
    1 FET 07.20 👎🏻
    2 FET 08.20 👎🏻
    3 FET 04.21 + encorton, zarzio, fraxiparine, acard, AH, embrioglue
    5dpt ⏸ bhcg 20,59
    18dpt pęcherzyk ciążowy
    24dpt zarodek i tętno
    39 tc 🧸🎀 jest z Nami na świecie ♥️

4 FET 11.24 👎🏻 CB

2️⃣ IVF ??
  • I am waiting for a miracle Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia2602 wrote:
    7t6d-35 dpt
    Ja też Kochana cały czas o Tobie myślę i mocno trzymam kciuki za Was <3

Kasia2602 lubi tę wiadomość

„Jeśli masz marzenie, musisz uchwycić się go i nigdy nie puszczać"
    Mama 2 aniołków
    Początek starań 03.2005r.
    IV IVF:
    - VI transfer blastocyst 3AA <3 i 3AA
    9dpt 413
    11dpt 1197
    15dpt 4166
    22dpt 30071
    2,7mm miłości <3
    25dpt 54928
    3,6mm miłości <3
    27dpt
    5,6mm miłości i 140 <3
    28dpt
    6,8mm miłości <3
    29dpt 99065
    30dpt 111335
    19w6d 320g miłości
    21w0d 390g miłości
    29w4d 1550g miłości
    Ukochany synek 💙

Starania o rodzeństwo <3
    V IVF:
    - IX transfer blastocysty 3AA <3
    9dpt 225
    12dpt 491 (68,4%)
    14dpt 711 (44,8%)

❄️ 3BB ❄️ 5AB

preg.png
  • Makt Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakowska wrote:
    Ale dobra.

Wy macie tam jeszcze zamrożone zarodki?
    Ja szczerze powiedziawszy dałabym sobie sobie spokój z ta klinika po takich akcjach :/

age.png
    19.03.2020 (39+0), CC, 13:35, 3335g, 54 cm

age.png
    24.06.2022 (39+1), SN, 9:55, 2985g, 52 cm

2 IVF-9.07.19(20dc)-ET(2)-3.1.1
    6dpt beta 12,37, prog 8,6;
    15dpt (4+6)- GS 2,2 mm, YS 1,1 mm;
    23dpt (6+0)- CRL 1,8 mm i ❤️

13.10.21(21dc)-FET(5)-S-bl2
    +atosiban+encorton 7,5mg+Prograf+accofil
    6 dpt beta 20,51
    15 dpt (5+0)-GS 3,7 mm
    21 dpt (5+6)-CRL 1,8 mm i ❤️

Pozostałe transfery:
    •19.03.2019
    •31.03.2021
    •15.07.2021
    •5.01.2024
    skuteczności 33,33%

Amh 2019 1,35->2024 0,58
    Nasza historia

weight.png
  • Makt Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula24 wrote:
    A do tego gabinetu można się do niej umówić ?

Tez jest ciężko ale możesz spróbować :) kamienna - znajdziesz w necie :) w maju babka mówiła ze nie przyjmują nowych pacjentek ale może coś się pozmieniało….

age.png
    19.03.2020 (39+0), CC, 13:35, 3335g, 54 cm

age.png
    24.06.2022 (39+1), SN, 9:55, 2985g, 52 cm

2 IVF-9.07.19(20dc)-ET(2)-3.1.1
    6dpt beta 12,37, prog 8,6;
    15dpt (4+6)- GS 2,2 mm, YS 1,1 mm;
    23dpt (6+0)- CRL 1,8 mm i ❤️

13.10.21(21dc)-FET(5)-S-bl2
    +atosiban+encorton 7,5mg+Prograf+accofil
    6 dpt beta 20,51
    15 dpt (5+0)-GS 3,7 mm
    21 dpt (5+6)-CRL 1,8 mm i ❤️

Pozostałe transfery:
    •19.03.2019
    •31.03.2021
    •15.07.2021
    •5.01.2024
    skuteczności 33,33%

Amh 2019 1,35->2024 0,58
    Nasza historia

weight.png

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakowska wrote:
    Ale dobra.

Powiem szczerze, że mega patowa sytuacja i bardzo słabe zachowanie tej baby, tym bardziej, że zostawiasz w klinice po pierwsze niemałe pieniądze, a po drugie jak tak można? Można kogoś nie lubić, ale człowiek na poziomie tak się nie zachowuje... ja bym zadzwoniła do koordynatorki z obawy, że zostaniesz bez wizyty i stracisz przez takie jej postępowanie cykl... może jej się uda wcisnąć Ciebie do innego lekarza?

Brak mi słów :/

Krakowska, aganieszkam lubią tę wiadomość

Mama 2 aniołków
    IV IVF:
    9dpt 413
    11dpt 1197
    15dpt 4166
    22dpt 30071
    2,7mm miłości <3
    25dpt 54928
    3,6mm miłości <3
    27dpt
    5,6mm miłości i 140 <3
    28dpt
    6,8mm miłości <3
    29dpt 99065
    30dpt 111335
    19w6d 320g miłości
    21w0d 390g miłości
    29w4d 1550g miłości
    Ukochany synek 💙

Starania o rodzeństwo <3
    V IVF:
    9dpt 225
    12dpt 491 (68,4%)
    14dpt 711 (44,8%)

❄️ 3BB ❄️ 5AB

preg.png

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się zorientowałam, że Nasza Cinni Mini już za niecałe 2 tygodnie będzie mamą <3 Ale to zleciało, szkoda, że nie zaglądasz Kochana... Czekamy od Ciebie na dobre wiadomości <3 <3 <3

Mocne kciuki za lekkie rozwiązanie :D

Gusiaczek, niesprawiedliwa, Turkusowa82, kate2friend, vona, Krakowska, monkey, Krysiaa, Makt, Aneta8, nat87, Kalamea, Annn90 lubią tę wiadomość

Mama 2 aniołków
    IV IVF:
    9dpt 413
    11dpt 1197
    15dpt 4166
    22dpt 30071
    2,7mm miłości <3
    25dpt 54928
    3,6mm miłości <3
    27dpt
    5,6mm miłości i 140 <3
    28dpt
    6,8mm miłości <3
    29dpt 99065
    30dpt 111335
    19w6d 320g miłości
    21w0d 390g miłości
    29w4d 1550g miłości
    Ukochany synek 💙

Starania o rodzeństwo <3
    V IVF:
    9dpt 225
    12dpt 491 (68,4%)
    14dpt 711 (44,8%)

❄️ 3BB ❄️ 5AB

preg.png
  • Turkusowa82 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I am waiting for a miracle wrote:
    Właśnie się zorientowałam, że Nasza Cinni Mini już za niecałe 2 tygodnie będzie mamą <3 Ale to zleciało, szkoda, że nie zaglądasz Kochana... Czekamy od Ciebie na dobre wiadomości <3 <3 <3

Mocne kciuki za lekkie rozwiązanie :D
    Też szukam wiadomości od niej.

I AM waiting gratulacje, bardzo mnie ucieszyła informacja o Twoich betach i oby to były Twoje wymarzone bliźniaki. Zdrówka 😘

Pytałam już wczesniej ale nie było odp. Wiecie co może u Zielonej@?

I am waiting for a miracle lubi tę wiadomość

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta8 wrote:
    O której masz USG ? <3

Mama 2 aniołków
    IV IVF:
    9dpt 413
    11dpt 1197
    15dpt 4166
    22dpt 30071
    2,7mm miłości <3
    25dpt 54928
    3,6mm miłości <3
    27dpt
    5,6mm miłości i 140 <3
    28dpt
    6,8mm miłości <3
    29dpt 99065
    30dpt 111335
    19w6d 320g miłości
    21w0d 390g miłości
    29w4d 1550g miłości
    Ukochany synek 💙

Starania o rodzeństwo <3
    V IVF:
    9dpt 225
    12dpt 491 (68,4%)
    14dpt 711 (44,8%)

❄️ 3BB ❄️ 5AB

preg.png
  • niesprawiedliwa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkusowa82 wrote:

Niestety od ostatniego transferu się nie odzywała 😔

Naturals 2xCP, 2xCB

1️⃣ IVF - 4 blastki
    1 FET 07.20 👎🏻
    2 FET 08.20 👎🏻
    3 FET 04.21 + encorton, zarzio, fraxiparine, acard, AH, embrioglue
    5dpt ⏸ bhcg 20,59
    18dpt pęcherzyk ciążowy
    24dpt zarodek i tętno
    39 tc 🧸🎀 jest z Nami na świecie ♥️

4 FET 11.24 👎🏻 CB

2️⃣ IVF ??

Wysłany: 5 lipca 2021, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkusowa82 wrote:
    Też szukam wiadomości od niej.

I AM waiting gratulacje, bardzo mnie ucieszyła informacja o Twoich betach i oby to były Twoje wymarzone bliźniaki. Zdrówka 😘

Nie odzywała się ostatnio, ale miała podchodzić do transferu w lipcu <3 Chciała troszkę odpocząć od forum, ale mam nadzieję, że lada dzień wróci <3

Turkusowa82 lubi tę wiadomość

Mama 2 aniołków
    IV IVF:
    9dpt 413
    11dpt 1197
    15dpt 4166
    22dpt 30071
    2,7mm miłości <3
    25dpt 54928
    3,6mm miłości <3
    27dpt
    5,6mm miłości i 140 <3
    28dpt
    6,8mm miłości <3
    29dpt 99065
    30dpt 111335
    19w6d 320g miłości
    21w0d 390g miłości
    29w4d 1550g miłości
    Ukochany synek 💙

Starania o rodzeństwo <3
    V IVF:
    9dpt 225
    12dpt 491 (68,4%)
    14dpt 711 (44,8%)

❄️ 3BB ❄️ 5AB

preg.png
  • Turkusowa82 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niesprawiedliwa wrote:
    Niestety od ostatniego transferu się nie odzywała 😔
    Mam nadzieję, że odezwie się do nas z dobrymi wiadomościami.

A Ty jak się czujesz??

I am waiting for a miracle lubi tę wiadomość

‹‹ 61 62 63 64 65 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ