X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF Luty 2022

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2022, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do dziewczyn którym powiodło się inf, czy po swoich doświadczeniach zdecydujecie się na kolejne dziecko i inf?

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2022, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka30 wrote:
    Mam pytanie do dziewczyn którym powiodło się inf, czy po swoich doświadczeniach zdecydujecie się na kolejne dziecko i inf?
    Tutaj masz trzy wątki z fioletowej, gdzie są dziewczyny w kolejnych ciążach po IVF:
    Ogólny - https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciaza-po-ivf-rodzimy-w-2022,22933,76.html
    Dziewczyny z kliniki MedArt - https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/medart-w-ciazy,19883,336.html
    I z Provity - https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/angeliusowe-mamy-zbiorczy-wate-kdla-kobiet-w-ciazy-i-po-porodzie,19106,209.html
    Myślę, że tam szybciej Ci odpowiedzą🙂

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • maaarczak.09 Debiutantka

Wysłany: 17 marca 2022, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Powiedzcie mi, czy takie ciągnięcie przy wstaniu z łóżka lub po gwałtownej zmianie pozycji w prawej pachwinie, promieniuje mi to na podbrzusze i trwa dosłownie z 15 sekund jest normalne? Jestem w 4 tygodniu, do lekarza idę za tydzień dopiero i troszkę się boję, to moja pierwsza ciąża. Poza tym nic innego mi się nie dzieje

• jo_ana Autorytet

Wysłany: 20 marca 2022, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny przepraszam, że tak się wepchałam 🤭
    Szukam Krakowskiej? Podobna masz neoparin na sprzedaż ?
    Jeśli to czytasz i jeszcze masz, akceptuj proszę zaproszenie i odezwij się na priv.

Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%

Starania naturalne od 01/2021
    Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔

Starania w klinice od 2023
    🔸 5 x stymulacja
    🔸 3 x IUI
    🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
    Ryzyko OHSS, transfer odroczony
    14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔
  • calistas Koleżanka

Wysłany: 27 marca 2022, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :),
    przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
    Bardzo proszę o Twoją pomoc w tym badaniu.

https://forms.gle/quP93Gt7csuce1HU6

‹‹ 278 279 280 281 282
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ