X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF po IUI

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skórka33 wrote:
    Ja leczę się w Krakowie. Parę stron wcześniej Ci pisalam i pytałam gdzie Ty się leczysz ale nie odpowiedziałaś.
    Przepraszam, musiałam przeoczyć.

• Motylek1313 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosia przykro mi:-(

Inka2707 gratuluje:-)

inka2707 lubi tę wiadomość

3jvzzbmhlt3lv9mr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odszukalam ten post :) Skórka ja leczę się w Parens. Jesteś zadowolona z Macierzyństwa?

• skórka33 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza możliwe że tak było;)

Ja z Macierzyństwa a Ty?

dqpr3e5egbs5bec7.png
  • skórka33 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oczywiście jestem zadowolona. A Ty dlaczego myślisz o zmianie kliniki? Ja niestety o Parens nie słyszałam. Natomiast wiem że jest jeszcze Artvimed.

dqpr3e5egbs5bec7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skórka33 wrote:
    Ja oczywiście jestem zadowolona. A Ty dlaczego myślisz o zmianie kliniki? Ja niestety o Parens nie słyszałam. Natomiast wiem że jest jeszcze Artvimed.
    3 nieudane iui, prawdopodobnie nie udane in vitro.. Myślę czy by się nam zmiana nie przydała... Może inny lekarz spojrzy na nas z innej perspektywy. A do jakiego lekarza chodzisz?

• Motylek1313 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skórka a jak maluszek i krwiak?
    Ciesze się że wszystko w porządku:-)

3jvzzbmhlt3lv9mr.png
  • skórka33 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całkiem możliwe że masz rację.
    Ja w Macierzyństwie jestem od lutego 2017, było trochę niepowodzeń niestety. Ale w październiku zmieniłam lekarza i to był mój bardzo dobry wybór. Kliniki nie zmieniałam bo miałam tam zamrożone 10 komórek jajowych.

dqpr3e5egbs5bec7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skórka33 wrote:
    Całkiem możliwe że masz rację.
    Ja w Macierzyństwie jestem od lutego 2017, było trochę niepowodzeń niestety. Ale w październiku zmieniłam lekarza i to był mój bardzo dobry wybór. Kliniki nie zmieniałam bo miałam tam zamrożone 10 komórek jajowych.
    A mogę wiedzieć do jakiego lekarza chodziłaś?

• skórka33 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek1313 wrote:
    Skórka a jak maluszek i krwiak?
    Ciesze się że wszystko w porządku:-)
    Motylku we wtorek mam prenatalne to wszystkiego się mam nadzieję dowiem.

Motylek1313 lubi tę wiadomość

dqpr3e5egbs5bec7.png
  • skórka33 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcześniej chodziłam do dr Anny Knafel (jej już w klinice nie ma, ma urlop szkoleniowy). Teraz chodzę do dr Mirockiego i to był mój bardzo dobry wybór. Ale pamiętaj ilu pacjentów, tyle opinii.

dqpr3e5egbs5bec7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skórka33 wrote:
    Wcześniej chodziłam do dr Anny Knafel (jej już w klinice nie ma, ma urlop szkoleniowy). Teraz chodzę do dr Mirockiego i to był mój bardzo dobry wybór. Ale pamiętaj ilu pacjentów, tyle opinii.
    Ja słyszałam dobre opinie o Przybycieniu chyba właśnie z Macierzyństwa. Ja leczę się i dr Janeczko ale narazie bez efektów...

• skórka33 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u niego raz na wizycie zastępczej więc nic Ci o nim nie mogę powiedzieć. Wiem że przyjmuje też w Tarnowie. Natomiast słyszałam że wcześniej był właśnie w Parens ale nie wiem czy to prawda, nie interesowałam się opiniami z racji że do niego nie chodzę.
    Jesteś z Krakowa? Ja dojeżdżam do kliniki ok. 130 km.

dqpr3e5egbs5bec7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skórka33 wrote:
    Byłam u niego raz na wizycie zastępczej więc nic Ci o nim nie mogę powiedzieć. Wiem że przyjmuje też w Tarnowie. Natomiast słyszałam że wcześniej był właśnie w Parens ale nie wiem czy to prawda, nie interesowałam się opiniami z racji że do niego nie chodzę.
    Jesteś z Krakowa? Ja dojeżdżam do kliniki ok. 130 km.
    Jedni mówią że robi cuda, inni że jest chamski i niemiły...ciężko powiedzieć tak naprawdę nie sprawdzając na własnej skórze. Ja też mam do kliniki ponad 120 km :)

• skórka33 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie był bardzo miły i uprzejmy ale byłam u niego tylko raz. Jak jest z tymi cudami to nie wiem, wydaje mi się że dużo zależy od problemu pary. My mieliśmy ciężki czynnik męski i dopiero klinika i ivf nam pomogło, natomiast mojej siostrze kilka lat temu wystarczyła stymulacja clo u "zwykłego" ginekologa.

dqpr3e5egbs5bec7.png
  • mamaporaz2 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabel_ka wrote:
    Ja słyszałam dobre opinie o Przybycieniu chyba właśnie z Macierzyństwa. Ja leczę się i dr Janeczko ale narazie bez efektów...
    Ja leczylam sie u Przybycienia od lutego 2017. Sierpień pierwsze i udane icsi. Leo na świecie i cztery mrozaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 21:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skórka33 wrote:
    Dla mnie był bardzo miły i uprzejmy ale byłam u niego tylko raz. Jak jest z tymi cudami to nie wiem, wydaje mi się że dużo zależy od problemu pary. My mieliśmy ciężki czynnik męski i dopiero klinika i ivf nam pomogło, natomiast mojej siostrze kilka lat temu wystarczyła stymulacja clo u "zwykłego" ginekologa.
    U nas też podobno miała pomoc iui bo u mnie wszystko książkowo (poza mutacjami) a u męża nasienie na pograniczu normy więc też tragedii nie ma.. A jakoś te 3 iui się nie udały... I chyba teraz in vitro też nie. Z naszymi zarodkami nie było szału bo z 6 zostali 2 i to jeden słaby

• skórka33 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Męczyłaś się"?

dqpr3e5egbs5bec7.png
  • mamaporaz2 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa i Jurek jest super, wyluzowany, pomocny, nie raz oddzwaniał jak miałam jakis problem przy procedurzr. Człowiek oddany swojej pracy

• mamaporaz2 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skórka33 wrote:
    "Męczyłaś się"?
    Słownik ) poprawilam

‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ