X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍀IVF po nieudanych IUI 🍀
Odpowiedz

🍀IVF po nieudanych IUI 🍀

Oceń ten wątek:
  • Alexis93 Przyjaciółka

Wysłany: 7 sierpnia, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze dodam też historię z zeszłego tygodnia jak bardzo „empatyczna” starsza Pani pielęgniarka po tym jak poprosiłam podczas badania krwi czy mogę się od razu położyć na kozetce bo ja z tych omdlewających odpowiedziała „to jak Pani chce rodzic?” Kurtyna 🤡

Człowieka wypruwa sobie żyły, łyka kilogramy hormonów żeby spełnić marzenie a tu taki tekst…

Gdybym mogła chciałabym nie mieć tej fobii, mimo że krew miałam pobierana setki razy to no tak już mam że mi się robi słabo i wolę uprzedzić że chce na leżąco żeby nie robić problemów i blokować potem kolejki na 30min.. z natury jestem odważna i waleczna, mam kilka tatuaży i lubię adrenalinę i sporty extremalne ale pobieranie krwi mnie zwala z nóg 🤡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia, 23:09

♀️32 l.
    *AMH 11.10 (brak diagnozy PCOS)
    *jajowody drożne
    *Euthryox (50) , dostinex (1/4 tygodniowo), sertragen (50) , suplementy

♂️ 31 l.
    - wszystko cacy :)

*Październik 2023 ➡️ najpewniej CB💔 poronienie samoistne przy Becie 180.
    *Grudzień 24 - Maj 25 ➡️ 3xIUI ❌
    *Sierpien 25 ➡️ CB przy Becie 40 ❤️‍🩹

Wrzesień / październik 2025 start stymulacji do IVF 🍀
‹‹ 362 363 364 365 366
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ