X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍀IVF po nieudanych IUI 🍀
Odpowiedz

🍀IVF po nieudanych IUI 🍀

Oceń ten wątek:
  • Lily1234 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alice i Mq powiem Wam, że doceniam Was i to jak niesamowicie wspierające jesteście. Dla każdej z nas macie zawsze dobre słowo. Kto jak nie Wy zasługujecie na pozytywny wynik? Po prostu musi Wam się udać.

Natalka mocne kciuki za Ciebie 🤞🤞🤞 może właśnie mimo tych wszystkich objawów i uciążliwości to będzie ten właśnie cykl z samymi AA 🙂 wiem co przeżywasz jeśli chodzi o skutki uboczne punkcji. Pierwszy dzień na lekach jeszcze był znośny ale na drugi nie mogłam chodzić z bólu. Regeneruj się dzielnie na transfer ☺️ czekam na wieści od embriologa 🙂

Papryka koniecznie daj znać jak jutrzejsza beta 💛💛💛💛💛💛

Frajda gratuluję dobrego wyniku prolaktyny 🙂 muszę przyznać, że to dla mnie marzenie. Udało mi się opanować w miarę lekami tarczycę (choć obawiam się odrobinę bo lekarz zmienił mi w tym miesiącu euthytox na 88 z 100), ale prolaktyna ciągle jest wyzwaniem 😔 dostinex pomaga ale endokrynolog powiedział, że po transferze już nie mogę brać.

Paula dasz radę 🙂 💪 z tego co opowiadała mi siostra początki w przedszkolu są trudne ale po początkowych trudnościach będziecie zadowoleni z rozwoju synka i tego jak szybko się będzie uczyć zarówno pod kątem społecznym jak i ogólnie 🙂

A jeśli chodzi o mnie to zamówiłam dietę śródziemnomorską w ramach przygotowań do transferu tak żeby mieć poczucie, że robię absolutnie wszystko 🙂 bez deficytu kalorycznego (bo nie ma takiej potrzeby). Wcześniej próbowałam sama się zdrowo odżywiać ale przy mojej pracy miałam problemy z przygotowaniem posiłków. Zawsze wydawało mi się, że moja dieta wg nie jest problemem bo naprawdę lubię jeść zdrowe rzeczy. No ale brak mi regularności i czasem ulegam 😈 (kebabowi). Mąż też dołączył 🙂 wróciłam też do treningów 🙂 także jeszcze tydzień do odstawienia leków i 🙊 i mam nadzieję, że w ten cykl uda się przeprowadzić transfer ☺️

natalka94, Daga121222 lubią tę wiadomość

On & Ona 30 lat

Starania od września 2023 r.
    Styczeń 2024 - 💔 8 tyg 4 dni

PCOS i niedoczynność tarczycy

Grudzień 2024 - IUI pierwsze podejście
    Luty 2025 - IUI podejście drugie
    Nieudane próby na lekach i ovitrelle.

8.07 - podpisanie dokumentów IVF
    Od 23.07 💉💉💉 (Bemfola, cetrotide, ovitrelle)
    29.07 USG (15 pęcherzyków)
    4.08 punkcja
    6 zapłodnionych 🥚
    ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    Lacidofil +estrofem
‹‹ 390 391 392 393 394
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ