Alice i Mq powiem Wam, że doceniam Was i to jak niesamowicie wspierające jesteście. Dla każdej z nas macie zawsze dobre słowo. Kto jak nie Wy zasługujecie na pozytywny wynik? Po prostu musi Wam się udać.
Natalka mocne kciuki za Ciebie 🤞🤞🤞 może właśnie mimo tych wszystkich objawów i uciążliwości to będzie ten właśnie cykl z samymi AA 🙂 wiem co przeżywasz jeśli chodzi o skutki uboczne punkcji. Pierwszy dzień na lekach jeszcze był znośny ale na drugi nie mogłam chodzić z bólu. Regeneruj się dzielnie na transfer ☺️ czekam na wieści od embriologa 🙂
Papryka koniecznie daj znać jak jutrzejsza beta 💛💛💛💛💛💛
Frajda gratuluję dobrego wyniku prolaktyny 🙂 muszę przyznać, że to dla mnie marzenie. Udało mi się opanować w miarę lekami tarczycę (choć obawiam się odrobinę bo lekarz zmienił mi w tym miesiącu euthytox na 88 z 100), ale prolaktyna ciągle jest wyzwaniem 😔 dostinex pomaga ale endokrynolog powiedział, że po transferze już nie mogę brać.
Paula dasz radę 🙂 💪 z tego co opowiadała mi siostra początki w przedszkolu są trudne ale po początkowych trudnościach będziecie zadowoleni z rozwoju synka i tego jak szybko się będzie uczyć zarówno pod kątem społecznym jak i ogólnie 🙂
A jeśli chodzi o mnie to zamówiłam dietę śródziemnomorską w ramach przygotowań do transferu tak żeby mieć poczucie, że robię absolutnie wszystko 🙂 bez deficytu kalorycznego (bo nie ma takiej potrzeby). Wcześniej próbowałam sama się zdrowo odżywiać ale przy mojej pracy miałam problemy z przygotowaniem posiłków. Zawsze wydawało mi się, że moja dieta wg nie jest problemem bo naprawdę lubię jeść zdrowe rzeczy. No ale brak mi regularności i czasem ulegam 😈 (kebabowi). Mąż też dołączył 🙂 wróciłam też do treningów 🙂 także jeszcze tydzień do odstawienia leków i 🙊 i mam nadzieję, że w ten cykl uda się przeprowadzić transfer ☺️
natalka94, Daga121222 lubią tę wiadomość
On & Ona 30 lat
Starania od września 2023 r.
Styczeń 2024 - 💔 8 tyg 4 dni
PCOS i niedoczynność tarczycy
Grudzień 2024 - IUI pierwsze podejście
Luty 2025 - IUI podejście drugie
Nieudane próby na lekach i ovitrelle.
8.07 - podpisanie dokumentów IVF
Od 23.07 💉💉💉 (Bemfola, cetrotide, ovitrelle)
29.07 USG (15 pęcherzyków)
4.08 punkcja
6 zapłodnionych 🥚
❄️❄️❄️❄️❄️❄️
Lacidofil +estrofem
natalka94, Daga121222 lubią tę wiadomość
On & Ona 30 lat
Starania od września 2023 r.
Styczeń 2024 - 💔 8 tyg 4 dni
PCOS i niedoczynność tarczycy
Grudzień 2024 - IUI pierwsze podejście
Luty 2025 - IUI podejście drugie
Nieudane próby na lekach i ovitrelle.
8.07 - podpisanie dokumentów IVF
Od 23.07 💉💉💉 (Bemfola, cetrotide, ovitrelle)
29.07 USG (15 pęcherzyków)
4.08 punkcja
6 zapłodnionych 🥚
❄️❄️❄️❄️❄️❄️
Lacidofil +estrofem