Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍀IVF po nieudanych IUI 🍀
Odpowiedz

🍀IVF po nieudanych IUI 🍀

Oceń ten wątek:
  • Domcia96 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mq1991 wrote:
    W najbliższy czwartek 😊
    To czekamy na wieści 😊

• MagdaLena88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alice w sumie zaskakuje mnie to leczenie nieprzewidywalnością samopoczucia. Wczoraj czułam się zombie i to był okropny dzień. Dziś zaś normalnie. To znaczy od czwartku mam uczucie jakbym była przeziębiona, czy też rozkładało mnie. Ale wyczytałam ze to dość normalne samopoczucie. Czy Wam na tej immunosupresji cykl nieco wariował? Bo mi się okres spóźnia 3 dzień. A zawsze mialam jak w zegarku🫣
    Dzis wykorzystałam pogodę i byliśmy w lesie z psem. A zaraz chyba umyję okna !

Ona 38 lat-AMH 12.24. 0,9 08.25-1,42 Kir BX, Homocysteina 11,86❗️
    On 41 lat-morfoglia 0%❗️
    Kariotypy prawidłowe
    10-12. 24' 3×IUI ❌️
    Styczeń 25-1 procedura-6🥚 1 zarodek 4.1.1
    10.02.I. Transfer🐣 beta 5dpt 2,1💔 9dpt 0,3💔
    Marzec 25'-2 procedura 6🥚 1❄️3.2.2
    22.05. II. Transfer🐣 beta 6dpt 0,7💔
    Zmiana kliniki Invicta➡️Bocian
    biopsja endometrium CD56 >200❌️
    Cross Match- 60,2%❌️
    1/26'-3 procedura-Ovaleap 300 i Mensinorm 75, 6 🥚, 2 dojrzałe- 2 zarodki, 2 zdrowe po PGTA ❄️❄️
    Immunosupresja -Equoral i Encorton -6 tygodni i kontrolny Cross Match
    ✨️Jeśli mnie słyszy Bóg, to chcę zaciągnąć dług, nie każ mi czekać już...✨️
  • Mq1991 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaLena88 wrote:
    Alice w sumie zaskakuje mnie to leczenie nieprzewidywalnością samopoczucia. Wczoraj czułam się zombie i to był okropny dzień. Dziś zaś normalnie. To znaczy od czwartku mam uczucie jakbym była przeziębiona, czy też rozkładało mnie. Ale wyczytałam ze to dość normalne samopoczucie. Czy Wam na tej immunosupresji cykl nieco wariował? Bo mi się okres spóźnia 3 dzień. A zawsze mialam jak w zegarku🫣
    Dzis wykorzystałam pogodę i byliśmy w lesie z psem. A zaraz chyba umyję okna !
    Mnie się na immunosupresji spóźnił okres o 5-6 dni. Czytałam, że tak się czasem dzieje

👱‍♀️ 34l👦🏻36l
    Starania od 08.2020, CP 💔 w 2022, Klinika leczenia niepłodności (Ovum Lublin) od 10.2023, 4 x stymulacja owulacji, 3 x IUI, 2x histeroskopia (2023 i 2025)
    AMH 7,34, Cross-match 30,2%, ANA2 ❌️, CD56❌️

2025 I IVF
    -25.01 stymulacja (Ovaleap, Cetrotide, Gonapeptyl)
    -10.02 punkcja, ❄️❄️❄️❄️❄️
    -08.03/08.04 I i II FET ❌️
    -08.05 III FET 21dpt 💔
    -17.07 IV FET ❌️
    -08-12.2025 leczenie immunologiczne
    -20.12 V FET CB 💔
    2026 II IVF
    -10.01 stymulacja (Ovaleap, Cetrotide, Gonapeptyl)
    -22.01 punkcja, ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    -12.02 VI FET (Estrofem, Besins, Cyclogest, Prolutex, Accofil, Encorton, Acard, Neoparin, Prograf)- b-HCG 8dpt 95, 10dpt 195, 12dpt 394, 14dpt 938🤞🍀
    ❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
‹‹ 589 590 591 592 593
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ