X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Jarosz Małgorzata immunolog opinie
Odpowiedz

Jarosz Małgorzata immunolog opinie

Oceń ten wątek:
  • Karina89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado30 wrote:
    Jesteś zadowolona z wizyty?
    Ja zmieniam z doc P z Łodzi. Juz 3 raz każe mi wykonywać tylko cross i allo.
    Zarodek przebadany genetycznie zatrzymał się w 6t+4d
    To musi być immunologia :(

Wejdę w słowo . Koleżanka miała podobny problem kilka poronień po badaniu NGS i to , że zarodek jest prawidłowy tutaj jest wykluczene tak naprawdę kilka podstawowych wad bo można zarodki badać na wiele sposobów jest wiele paneli i już po zagnieżdżeniu zarodek dalej się rozwija i mogą tworzyć się wady od zarodka tutaj badanie po poronieniu daje odpowiedź najlepiej z badaniem mikromacierzy czy była przyczyna genetyczna.

‹‹ 93 94 95 96 97
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ