KIERUNEK - Białystok
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny polecam Artemidę - bardzo dobra opieka
Natomiast ja niedawno zmieniłam lekarza, bo oczekiwałam czegoś innego ... konkretów, a lekarz z którym miałam przyjemność w Artemidzie był jak dla mnie zbyt zachowawczy - zmieniłam i jestem zadowolona, polecam doc Pierzyńskiego, przyjmuje w Qmedica. Bardzo dobry i znany ginekolog, swojego czasu współpracował z Artemidą.
Mycha trzymam kciuki !!!! -
Hej dziewczyny, ja chodzę do dr Pierzyńskiego. Teraz zaczęłam 3 stymulowany cykl, a w planach mam max. 4 i później zobaczymy co dalej. Na razie nie zamierzam zmieniać lekarza. Wcześniej 1,5 roku chodziłam po ginekologach i oprócz duphastonu nikt nic więcej mi nie przepisał ani nie zainteresował się moimim plamieniami. U pana doktora od razu konkret, badania i stymulacja.
SoniaK, Marikita lubią tę wiadomość
20tc - nasz aniołek
-
Mycha ja też dzięki też jestem tego zdania
bardzo dba o ludzi jakich tam ma
a na to avokado to może jakiś przepis masz
no ja po wielu analizach zdecydowaliśmy się na dr Pietrzyckiego
think_positive my niby na początku drogi
ale już kilka wizyt mieliśmy
opinia taka sobie
a co za plamienia masz
ja czasami ma drobne plamki w czasie owulacji
to dobrze?SoniaK -
think_positive wrote:Hej dziewczyny, ja chodzę do dr Pierzyńskiego. Teraz zaczęłam 3 stymulowany cykl, a w planach mam max. 4 i później zobaczymy co dalej. Na razie nie zamierzam zmieniać lekarza. Wcześniej 1,5 roku chodziłam po ginekologach i oprócz duphastonu nikt nic więcej mi nie przepisał ani nie zainteresował się moimim plamieniami. U pana doktora od razu konkret, badania i stymulacja.
też chodzę do dr Pierzyńskiego i również wywarł na mnie mega ogromne wrażenie
Trzymam kciuki oby się udało !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 09:35
SoniaK lubi tę wiadomość