KIERUNEK - Białystok
-
WIADOMOŚĆ
-
SoniaK wrote:Siemka a jakie są koszty wizyt i badań w tej klinice ?
czy coś na nfz jest ?
Fajnie by było gdyby tacy lekarze leczyli na nfz, tacy którzy za wszelką cenę szukają przyczyny niepłodności, ale niestety ja na takiego nie trafiłam i nigdy o takim nie słyszałam:/W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
Postaraj się Soniu nie martwić na zapas chociaż wiem ze to trudne...ja dziś dzwoniłam do Artemidy, niestety wszystko się przesuwa w czasie bo kazali mi dzwonić pod koniec kwietnia a na początku mówili że w kwietniu będzie juz wszystko wiadomoPCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
nick nieaktualnyHejka. Ja tez kłaniam się jako pacjenta Białegostoku, a konkretnie Kriobanku.
Dziewczyny,ja byłam wczoraj w Białystoku i też jesteśmy zakwalifikowani do tych badań ALE! z tego co lekarz mówił, to że nas klinika zakwalifikowała wcale nie oznacza, że się na te badania dostaniemy, bo to będzie 500 par wybranych z całej Europy.
To wszystko będzie zależalo od losowo wybranych przez system komputerowy.
Mają być ściśle określone parametry i jak ruszy system, to po 3 dniach dadza inormację parze, która się zawalifikowała. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze nam lekarz nic nie mówił o tym ze to jeszcze będzie jakaś selekcja...mówił nam tylko tyle że będzie się z nami kontaktować jak badanie ruszy żeby ustalić szczegóły. Teraz to mnie zasmuciłaśPCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
nick nieaktualnyPazyfae...a może Wy bierzecie udział w jakimś innym badaniu...
Nas zakwalifikowali dosię badania wpływu witamin na skurcze macicy..czyli zamiast standardowego leku na skurcze w procesie in vitro maja nam podać jakiś preparat witaminowy, bo jakaś firma farmaceutyczna chce udowodnić, że witaminy wystarczą aby in vitro się powiodło. -
Widzisz nam to lekarz tak enigmatycznie wszystko wyjaśnił. ..mówił tylko tyle że przed transferem do wypicia będzie jakiś płyn. Nie zamiast czegoś ale dodatkowo.PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiemka wrote:Hej, przyłączam się do wypowiedzi Etom, polecam dr Wasilewskiego (Napromedica).
Staraliśmy sie ponad 4 lata, po niecałym roku w Napromedice udało się. Nie wierzyłam, że to się stanie, chyba straciliśmy wszelkie nadzieje, a jednak stał się cud niedługo zaczynam 5 miesiąc ciąży, uwierzcie dziewczyny, że da się zajść w ciążę, ważne tylko żeby trafić na osoby które będą doszukiwać się przyczyny niepłodności w naszych organizmach i traktować nas indywidualnie
Miałaś po prostu szczęście. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny