KIERUNEK - Białystok
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siemka wrote:Hej, przyłączam się do wypowiedzi Etom, polecam dr Wasilewskiego (Napromedica).
Staraliśmy sie ponad 4 lata, po niecałym roku w Napromedice udało się. Nie wierzyłam, że to się stanie, chyba straciliśmy wszelkie nadzieje, a jednak stał się cud niedługo zaczynam 5 miesiąc ciąży, uwierzcie dziewczyny, że da się zajść w ciążę, ważne tylko żeby trafić na osoby które będą doszukiwać się przyczyny niepłodności w naszych organizmach i traktować nas indywidualnie
Kochana,strasznie się cieszę,że udało się.Jestem pacjentką Wasilewskiego od listopada w marcu z jego polecenia miełam laparoskopię u Tomaszewskiego i jest pierwszy cykl po,posprzątali i dali zielone światło do starań.Dałaś mi nadzieję że dobrą obraliśmy drogę i uda się.Dalej jesteś pacjentka Napromedici ? Pozdrawiam i spokojnej ,zdrowej ciążyEtom -
SoniaK-Czasem na wariata lepiej niż z pełną głową! Najważniejsze że pierwsze podejście zakończyło się sukcesem
Between, SoniaK lubią tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I za mnie również kciuki poproszę za to samo co Beetwen a ja oczywiście Soniu za Ciebie i dzidzie ciągle trzymam i czekam na pozytywne informacje
Between lubi tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny