KIERUNEK - Białystok
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrzucam link do programu na nfz, który działa tzn. przyjmują pary starające się od roku, które nie były diagnozowane przez nfz. Robią badania krwi itp https://www.uskwb.pl/pl_PL/program-kompleksowej-ochrony-zdrowia-prokreacyjnego-w-uniwersyteckim-szpitalu-klinicznym-w-bialymsto.html
-
rozmaryn89 wrote:Cześć Dziewczyny! Czy ktoś z Was podchodził do invitro w USK w Białymstoku?33 lata, amh 0,6; 2 inseminacje, 3 IV, 5 transferow, za każdym Razem Beta nie drgnela.
Szczepienia limfocytami.
11.2020 Kriobank. Zgłosiliśmy się po ostatni zarodek). Dr zaproponowala lekka stymulacje letrozolem. Trzy blastocysty. Jedna podana (szósty transfer) - 14.12.2020. - jest ❤️.
Cykl przed udanym transferem prograf. Później encortolon, accofil, atosiban, intralipid, fraxiparine, acard.
17.06 w 32tc na świat przyszła Zosia -
Ja anka wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. Będzie zmieniać klinikę. Może na Białystok. Dlatego podbijam pytanie. Proszę o opinie o Usk Białystok.
Ja Anka leczylam się u lekarza z USK i tam też podchodziłam do in vitro. Co chciałabyś wiedzieć na temat kliniki? -
rozmaryn89 wrote:Ja anka napisz gdzie i u kogo leczyłaś się do tej pory?33 lata, amh 0,6; 2 inseminacje, 3 IV, 5 transferow, za każdym Razem Beta nie drgnela.
Szczepienia limfocytami.
11.2020 Kriobank. Zgłosiliśmy się po ostatni zarodek). Dr zaproponowala lekka stymulacje letrozolem. Trzy blastocysty. Jedna podana (szósty transfer) - 14.12.2020. - jest ❤️.
Cykl przed udanym transferem prograf. Później encortolon, accofil, atosiban, intralipid, fraxiparine, acard.
Meggi33 wrote:Ja Anka leczylam się u lekarza z USK i tam też podchodziłam do in vitro. Co chciałabyś wiedzieć na temat kliniki?33 lata, amh 0,6; 2 inseminacje, 3 IV, 5 transferow, za każdym Razem Beta nie drgnela.
Szczepienia limfocytami.
Ja anka wrote:Salve Łódź. Dwie procedury, podane cztery zarodki dobrej jakości. Beta ani razu nie drgnela33 lata, amh 0,6; 2 inseminacje, 3 IV, 5 transferow, za każdym Razem Beta nie drgnela.
Szczepienia limfocytami.
Ja Anka o jeśli chodzi o USK to klinikia mieści się w szpitalu i nie ma jednego koordynatora do in vitro. Wybierasz sobie lekarza , najlepiej prof. bo dużo dziewczyn sobie go chwali , wizyty sa poza szpitalem, a cała procedura jest w klinice. Embriolodzy super, pracują 7 dni w tyg, bo u nich nie ma przerwy. Mozesz dzwonić sama i oni wszystko Ci powiedzą, tzn. co dzieje się z zarodkiem. Co do leczenia to pewnie sprawa indywidualna i lekarza,który Cię prowadzi, więc tu nie pomogę. A badania robisz gdzie chcesz, tzn. ja tak miałam,chyba że lekarz Cię konkretnie gdzieś pokieruje,lecz nie sądzę. To robisz na własną rękę więc mają być ważne i to się liczy. Aaa i jeszcze dodam,że Klinika Bocian też jest fajna, możesz ja też rozwazyc:).
-
Hej😉 Czy któraś z Was ostatnio podchodziła do procedury ivf w Artemidzie ? Czy wymagany jest wymaz na Covid przed punkcja i transferem?Starania od 01.2018 r
AMH 6,9
12.2018 cb 😣
7.2020 1 IUI 😣
8.2020 2 IUI - cp, usunięty jajowód😣
12.2020 start ivf, punkcja, mamy 2 blastki ❤️
8.02.21 FET blastki❤️
Został 1❄️
6dpt II kreski na teście😁
7dpt bhcg 83.15/ prog 24.20🍀
9dpt bhcg 252.90🍀
11dpt bhcg 570.60🍀
25dpt jest ❤️ -