KIERUNEK - Białystok
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka! Ja co prawda nie z Białegostoku ale tam właśnie się leczę. Od prawie roku u dr Wasilewskiego w Napromedice. Uważam że to bardzo empatyczny człowiek, po ludzku i z szacunkiem podchodzący do człowieka i jego problemów i nie przedłuża leczenia jeżeli on sam nie może pomóc. Ma odwagę odesłać do innych lekarzy A nie wszyscy to potrafią. Przez ten czas wydałam sporo kasy na badanie hormonów, pasożyty, nietolerancja pokarmowe i niestety lub stety nic poważnego nie wykazało. Dlatego doktor wysłał mnie do dr Jakuba Tomaszewskiego który jest specjalistą od laparoskopii. Na pierwszej wizycie od razu wzbudził moje zaufanie swoją wiedzą i kompetencjami. W Internecie same dobre opinie o nim i sama się do nich dopisuję. Przed paroma dniami zrobił mi zabieg i okazał się strzałem w dziesiątkę. Zdiagnozował u mnie zrosty i endometriozę uniemożliwiające zajście w ciążę. Wszystko zostało naprawione i mam ogromną nadzieję że w końcu się uda. Obu lekarzy gorąco polecam i zazdroszczę że jako mieszkanki Białegostoku macie ich na wyciągnięcie ręki. Szkoda tylko że przyjmują prywatnie. To niestety ich minus. Pozdrawiam
SoniaK lubi tę wiadomość
03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
SoniaK trzymam kciuki
Dziewczyny jestem calkiem nowa w ivf. Lecze sie juz dlugi czas min clomid i gonal f. Mysle bardzo powaznei o ivf ale czy mozecie mi powiedziec dokladnie krok po kroku co i jak? i ile czasu trwa zakladajac ze uda sie za pierwszym razem? Plus ile czasu musze byc na miejscu?Gdzies mmi pisala jedna dziewczyna ze 10-14 dni codziennie sie przychodzi?
plus te noclegi ile mniej wiecej za dobe?
Aha i kogo polecacie w klinice Bocian? Czy moze do innej kliniki lepeij pojsc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 18:14
-
megilein tak około wychodzi 10-14 dni
ja w Bocianie polecam dr B.Pietrzyckiego, to człowiek anioł
jestem świeżutko po transferze
a noclegi to też polecam bardzo fajne miejsce
można wypocząć, cisza, spokój i tanio
bo z cenami, to też przeginają
kontakt : 796 466 736merkura123 lubi tę wiadomość
SoniaK -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! My dzisiaj byliśmy na wizycie w Artemidzie w Bialymstoku i prawdopodobnie będziemy mogli skorzystać z IVF finansowanego w ramach badań klinicznych:) rozmawialiśmy z prof.Szamatowiczem ale tym młodszym bo jest koordynatorem tego projektu. A ogólnie polecano nam prof Wolczynskiego. Mamy do kliniki ponad 400 km ale mam nadzieje ze warto na czas in vitro będziemy musieli znaleźć jakieś lokum ,ale póki co czekamy na dalsze informacjePCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Pazyfae trzymam kciuki, a kiedy startujesz ... jakbyś szukała fajne i tanie lokum w Białymstoku to mam namiar i to bardzo zawirusowane, mi też dziewczyna która obecnie jest w ciąży i tam mieszkała poleciła, wszędzie blisko
prof Wołczyńskiego też mi polecano, ma bardzo dobre opinie
pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 22:40
SoniaK -
Sonia bardzo chętnie -poprosze o namiar blisko do kliniki?jaka cena za nocleg? Właśnie najgorsze jest to ze nie wiem jeszcze kiedy startujemy -czekamy na info z kliniki. Gratuluję Ci serdecznie :*PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Hejka! Ja co prawda nie z Białegostoku ale tam właśnie się leczę. Od prawie roku u dr Wasilewskiego w Napromedice. Uważam że to bardzo empatyczny człowiek, po ludzku i z szacunkiem podchodzący do człowieka i jego problemów i nie przedłuża leczenia jeżeli on sam nie może pomóc. Ma odwagę odesłać do innych lekarzy A nie wszyscy to potrafią. Przez ten czas wydałam sporo kasy na badanie hormonów, pasożyty, nietolerancja pokarmowe i niestety lub stety nic poważnego nie wykazało. Dlatego doktor wysłał mnie do dr Jakuba Tomaszewskiego który jest specjalistą od laparoskopii. Na pierwszej wizycie od razu wzbudził moje zaufanie swoją wiedzą i kompetencjami. W Internecie same dobre opinie o nim i sama się do nich dopisuję. Przed paroma dniami zrobił mi zabieg i okazał się strzałem w dziesiątkę. Zdiagnozował u mnie zrosty i endometriozę uniemożliwiające zajście w ciążę. Wszystko zostało naprawione i mam ogromną nadzieję że w końcu się uda. Obu lekarzy gorąco polecam i zazdroszczę że jako mieszkanki Białegostoku macie ich na wyciągnięcie ręki. Szkoda tylko że przyjmują prywatnie. To niestety ich minus. Pozdrawiam Ja też idę tą drogą też najpierw Wasilewski potem Tomaszewski i 8 marca była laparoskopia.Zobaczymy jakie będą efekty Tomaszewski powiedział że porządki zrobione i do roboty,Wasilewski potwierdził,zobaczymy co będzie
Foto_Anna, Siemka lubią tę wiadomość
Etom