KIERUNEK - Białystok
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam za sobą 4 lata leczenia, kilka nieudanych inseminacji, nieudane in vitro lubelskim ab ovo- praktycznie nie było co transferować.
Prosze doradzcie która klinike w białymstoku wybrać?
Jestem załamana, rozważam kdWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 11:05
-
nick nieaktualny
-
kwiatek8608 wrote:Dziewczyny mam za sobą prawie 5 lat leczenia, kilka nieudanych inseminacji, nieudane in vitro lubelskim ab ovo- praktycznie nie było co transferować.
Jestem załamana, rozważam kd
Polecam Artemidę i dr Zbrocha. -
nick nieaktualny
-
kwiatek8608 wrote:Dziewczyny mam za sobą prawie 5 lat leczenia, kilka nieudanych inseminacji, nieudane in vitro lubelskim ab ovo- praktycznie nie było co transferować.
Jestem załamana, rozważam kd
kwiatek, nie sugeruj sie ivf w Lublinie w ktorego nic nie wyszlo. Slyszalam o nich marne opinie, i to juz z kilku zrodel. Ja moge polecic Bociana w Bialymstoku, glowa do gory! -
nick nieaktualnyJa pierwszą procedurę robiłam w Artemidzie u prof. Wołczyńskiego. Trzeci transfer, ostatni zarodek i upragnioną ciąża po 5 długich latach starań.
Dziewczyny a może jest tu ktoś kto w Białymstoku podchodzi do IVF i bierze udział w badaniach klinicznych?
Myślimy nad drugą procedurą, bo mrozaczkow nie mamy i właśnie znalazłam info o tych badaniach.
Ktoś? Coś? -
nick nieaktualnyrenieczka wrote:Ja pierwszą procedurę robiłam w Artemidzie u prof. Wołczyńskiego. Trzeci transfer, ostatni zarodek i upragnioną ciąża po 5 długich latach starań.
Dziewczyny a może jest tu ktoś kto w Białymstoku podchodzi do IVF i bierze udział w badaniach klinicznych?
Myślimy nad drugą procedurą, bo mrozaczkow nie mamy i właśnie znalazłam info o tych badaniach.
Ktoś? Coś?
Ja jestem jedną z osób które są w badaniach klinicznych -
nick nieaktualnyBetween wrote:Ja jestem jedną z osób które są w badaniach klinicznych
Gratuluję serdecznie bo widzę, że się udało
My niestety (albo stety) nie kwalifikujemy się do badań bo mamy dziecko z udanego ivf. Także podchodzimy komercyjnie z refundacją leków -
Znajoma zakończyła przygodę z in vitro, okazało się, że ma raka piersi
Ma leki na zbyciu, potrzebuje kasę na leczenie
Lutiuns 2op
Fraxiparine 5 szt
Encorton 5 mg 13 tabletek i 10 mg 6 tabletek
Luteina doustna dwie nie napoczęte, trzecia napoczęta
Dhea 2op
Estrofem 3 op jedno niepełne
Clo 1 op
Orgametril 3/4 listka
Menopur 75 4 szt
Gonapeptyl 6 szt
więcej info na privHashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
nick nieaktualnyMam nadzieję, że w przyszłym cyklu zacznę gonapeptyl, kolejny stymulacyjny.
Wszystko na wariata bo mój prof do 21 sierpnia na urlopie, więc mam tak wyliczyć dni żebym na 11dc stymulowanego była po 21.08
Obym do soboty nie dostała @ bo wszystko się rypnie