Kliika Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, ja lecze sie w provicie a laparoskopie z histeroskopia zrobia mi na nfz w szpitalu w Bytomiu na ul. Batorego. co do rzadowego in vitro to pani poinformowala mnie ze dostala maila, iz do konca roku nie moga nikogo zapisywac. bez sens. Poki co i tak mam nadzieje ze obejdzie sie bez IFV ale fajnie byloby byc juz na liscie:(maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:a w provicie nie mogą zrobić laparo na fundusz? Z tego co czytałam mają umowę z NFZ, tak? I apropo tej umowy- badania ogólnie refundowane można w provicie robić na fundusz lecząc się tam u któregoś lekarza?
Laparo może być n fundusz.
Badań na fundusz nie ma (poza rządowym ivf).sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi co do lekarzy w provicie... chciałabym pójść do lekarza ginekologa- androloga w jednym więc zastanawiam się nad dr Paligą- podobno już ma za dużo pacjentów i nie przyjmuje nowych, dr Cholewa oraz dr Biernat. Macie jakieś opinie o nich?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 15:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juraszek tez jest andrologiem.
Co do powaznego traktowania to lekarze w klinikach jada standardem, maja ustalony algorytm postepowania i w Provicie wizyty i postepowanie diagnostyczne wyglada niemal identycznie niezaleznie od lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 21:03
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem zadowolona, znam osobiście kilka par którym pomógł, mam nadzieje ze nam też pomoże. U nas jest problem z dwóch stron, mąż jest po kuracji profertilem-lekka poprawa a ja idę w czwartek na laparoskopie i histeroskopie.
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyswoją drogą, dzwoniłam teraz do provity i powiedzieli mi, że nie wiadomo jak długo w ogóle dr Paliga będzie jeszcze przyjmować ze względu na złożoność jej sytuacji, na już przyjmuje tylko dr Biernat i Tomanek z ginekologów-andrologów .- Jakby ktoś potrzebował takiej informacji
-
sylwiaśta159 wrote:swoją drogą, dzwoniłam teraz do provity i powiedzieli mi, że nie wiadomo jak długo w ogóle dr Paliga będzie jeszcze przyjmować ze względu na złożoność jej sytuacji, na już przyjmuje tylko dr Biernat i Tomanek z ginekologów-andrologów .- Jakby ktoś potrzebował takiej informacjiW życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
nick nieaktualny