X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kliika Katowice
Odpowiedz

Kliika Katowice

Oceń ten wątek:
  • Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    godaweri wrote:
    Sluchaj Kochana czy Ty tez lezalas tylko przez chwilkę ok.5min po inseminacji u dr Paligi? Bo ja leżalam krotko. Byla to moja pierwsza iui i jestem bardzo tym rozczarowana. Po pierwsze myslalam, że każe mi mieć pełny pęcherz, nie kazala, po drugie chwilę po zabiegu kazała wstać. Wszyscy piszą o pełnym pęcherzu i leżeniu. Martwię się, czy to nie zmniejsza skuteczności iui.
    Ja w ogóle nie miałam robionej inseminacji więc się nie wypowiem ;)

Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
  • karmela85 Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dostalam dzisiaj list z kliniki, że kwalifikacje są wstrzymane do końca roku bo maja za dużo chętnych. Dobrze, że udało mi się ominąć to in vitro.

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmela Gratuluje :) ostatnio lekarz mi mowil ze dostane list lub telefon ze są wstrzymane - ale mi nawet na liste nie udalo sie wciagnac:(
    Ehh mam nadzieje ze na inseminacji sie skonczy gdyby stymulacja nie pomogla...

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• godaweri Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też dostałam ten list, że kwalifikacje wstrzymane w Angeliusie :( Ciekawe co dalej.

• Agi83 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie straszcie! Mam nadzieje ze on przychodzi w 'anonimowej' kopercie bo my sie nie chwalimy naszymi problemami... A adres zamieszkania podalam rodzicow :(

W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. P.C.
    mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • karmela85 Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przychodzi w anonimowej ale jest, że do rąk własnych więc jest szansa, że sama z poczty odbierzesz:)

• vioris Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy ktoś wie czy w Gyncentrum w Katowicach jeszcze można się załapać na ivf?

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ