KLINIKA BOCIAN LUBLIN
-
WIADOMOŚĆ
-
Leczę się od roku w tej klinice. Zaczynałam u dr Ziętek, ale odeszła. Aktualnie leczę się u dr Olchy. W tej klinice już łącznie miałam 4 transfery. Czekam właśnie na wynik ostatniego. Zarodków zostało jeszcze 3, ale mimo tego, że u mnie wszystko super jest to zarodki się nie zagnieżdżają.. dr Olcha jest lekarzem specyficznym, ale ja bardzo go lubię i z tego co wiem to ma najwięcej ciąż
-
Żaba123 wrote:Leczę się od roku w tej klinice. Zaczynałam u dr Ziętek, ale odeszła. Aktualnie leczę się u dr Olchy. W tej klinice już łącznie miałam 4 transfery. Czekam właśnie na wynik ostatniego. Zarodków zostało jeszcze 3, ale mimo tego, że u mnie wszystko super jest to zarodki się nie zagnieżdżają.. dr Olcha jest lekarzem specyficznym, ale ja bardzo go lubię i z tego co wiem to ma najwięcej ciąż
A możesz napisac czy miałaś transfer na cyklu sztucznym czy naturalnym?
Zmienił coś przy tym transferze?
Dodał jakiś dodatkowy progesteron czy wszystkim daje duphaston i utrogestan?Starania od 2016 r.
3 laparoskopie+ histeroskopia
Stwierdzona endometrioza 4 stopnia, liczne zrosty
Mąż zdrowy - 12% prawidłowych plemników
Naprotechnologia od 10.2018r.
In vitro- styczeń 2020
1 transfer- nieudany ( blastocysta 2AA)
2 transfer - ciąża biochemiczna (blastocysta 1AB)
II In vitro- wrzesień 2021 KRIOBANK
1 transfer - nieudany ( blastocysta 2AB)
brak zarodków...
III In vitro - czerwiec 2024 BOCIAN LUBLIN
1 transfer - świeży 3 dniowy zarodek - nieudany
2 transfer - październik -blastka 3BC- nieudany -
Pilola wrote:A możesz napisac czy miałaś transfer na cyklu sztucznym czy naturalnym?
Zmienił coś przy tym transferze?
Dodał jakiś dodatkowy progesteron czy wszystkim daje duphaston i utrogestan? -
Żaba123 wrote:Na naturalnym. Prócz tych dwóch leków co napisałaś, które cały czas mam u niego dostałam jeszcze clexane, acard i encorton. A masz jakie doświadczenie z tym Panem ?
To moja pierwsza procedura u niego, w tym tygodniu transfer, dzis byłam owulacja była wczoraj dostałam dzis ovitrelle i tylko duphaston, encorton mam, neoparin od dnia transferu, ale ja tego duphastonu nie mam zamiaru brać bo dla mnie to żaden progesteron, biorę progesteron po swojemu z innej klinik mam rozpisane przy transferze udanym mialam dużo więcej progesteronu i na chwilę się udało więc sama teraz spróbuje Ja Olchę lubię, zaufałam mu z stymulacja i dobrze wyszło , teraz zbadam progesteron w dniu transferu sama i 3 dni po nim, muszę to kontorlowac bo spada mi bardzo. To będzie pierwszy transfer na encortonie, wierzę ze cos da bo jedyna ciąża była na chwilę jak była chora.Starania od 2016 r.
In vitro- styczeń 2020
brak zarodków...
Żaba123 wrote:Na naturalnym. Prócz tych dwóch leków co napisałaś, które cały czas mam u niego dostałam jeszcze clexane, acard i encorton. A masz jakie doświadczenie z tym Panem ?
A masz wyniki transferu już?Starania od 2016 r.
In vitro- styczeń 2020
brak zarodków...
Hej, czy jest tu ktoś kto leczył się u dr.Gąsiora lub dr.Majcher?30l🙎♀️ 34l🙎
-12.2022 początek starań
-09.2024 Klinika Bocian, pierwsza wspólna wizyta
-10.2024 pierwszy c.s: Lametta 2x od 3d.c do 5d.c + zastrzyk Zavifert 12d.c🍀✊🏻✖
-11.2024 drugi c.s: Lametta 2x od 3dc do 5dc, klęska urodzaju 5🥚 -
ana777 wrote:hej dziewczyny !
Planuję rozpocząć leczenie w klinice Bocian i chciałabym poznać Wasze opinie czy warto. Czy któraś z Was jest może w trakcie leczenia a może już się udało i procedura in vitro zakończyła się ciążą. Będę wdzięczna za jakiekolwiek opinie i odpowiedzi
Później androlog męża odesłał nas do Poznania i dowiedzieliśmy się u genetyka, że jest badanie m- tesa o którym ta pani najwidoczniej nie miała pojęcia a z tego co widziałam bocian ma to w swojej ofercie. Nie wróciliśmy tam tylko zostaliśmy w Novum w Warszawie tam gdzie mąż miał m-tese.
Taka była nasza przygoda z bocianem krótka ale burzliwa. Gdybym miała polecić to nie zrobiła bym tego przez samo to jak traktują pacjentów. -