X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika BOCIAN - Szczecin
Odpowiedz

Klinika BOCIAN - Szczecin

Oceń ten wątek:
  • Rakieta_P🚀 Autorytet

Wysłany: 16 września, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wombi wrote:
    Mi pierwszy raz takie coś dowalił. Ale za to transfer robił bardzo głęboki bo niżej mam ognisko adenomiozy i robił mi w taki sposób transfer z Julka więc liczę że tym razem też się postarał
    Noooo to oby drugi raz miał tak dobrą rękę 💪💪💪

37👩AMH 13,40(20')10,75(22')7,73(24')
    ❌IO/PCOS/KIR AA/PAI/MTHFR/adeno/mięśniak
    ✔️kariotyp/CBA/IMK+treg/ANA/ASA/ACA/APL/PPb2/PPT/
    LA/helikobacter/MUCh/celiaklia/pasożyty
    -14kg jest owu!
    38🧔
    ❌HLA C1C2
    ✔️kariotyp/nasienie/ASA

VITROLIVE SZCZECIN
    03-10/22 HyCoSy✓3xIUI

BOCIAN SZCZECIN
    I PROCEDURA
    12/22 ICSI(IMSI,Fertilechip,ES) 14🥚11 MII 6❄️
    01/23➡️FET5AA❌EG
    02/23➡️FET5BB❌EG
    03/23 immuno+IPLE❌histero✓
    05/23➡️FET4AA❌EG+accofil+ivig
    06/23➡️FET2x3BB💔EG+intralipid+wlew accofil+accofil 6tc CB
    09/23➡️FET5CB💔EG+AH+intralipid+wlew accofil+ accofil CB?

ALLO 0%->33,2% szczepienia
    CROSS 23,3%->16,7%->23,7%->15%

II PROCEDURA
    07/24 ICSI(PICSI,Fertilechip,ES) 13🥚13 MII 8❄️
    CD138+diphereline
    09/24➡️FET5AA💔EG+intralipid+accofil+plaquenil+
    encorton Aurorka👼7tc poronienie indukowane

diphereline->FET🌈
    "Choćby się spóźniał cud, ja będę czekać, ucisze swój cały świat, by słyszeć Twój szept..."
  • Joana23 Autorytet

Wysłany: 17 września, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka - WOW! Poszaleliście! Super, że dzieci mają tak niedużą różnicę wieku. Na początku domyślam się, że mógł być kosmos, ale ostatecznie widzę same plusy :) Gratulacje :)

Paula89 - im później, tym ciężej się zdecydować :) My też już mamy wszystko tak ładnie poukładane, córka sama się sobą zajmuje itd. Ale wierzę, że tak czy siak będzie fajnie! :)

uS2wp2.png
  • Staraczka21 Ekspertka

Wysłany: 17 września, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana23 wrote:
    Staraczka - WOW! Poszaleliście! Super, że dzieci mają tak niedużą różnicę wieku. Na początku domyślam się, że mógł być kosmos, ale ostatecznie widzę same plusy :) Gratulacje :)

Paula89 - im później, tym ciężej się zdecydować :) My też już mamy wszystko tak ładnie poukładane, córka sama się sobą zajmuje itd. Ale wierzę, że tak czy siak będzie fajnie! :)
    U nas różnica dokładnie półtora roku 🙂 pierwsza córka złote dziecko zero problemów druga trochę dała popalić na początku bo przerabialiśmy kolki itp więc pierwsze pół roku wyjęte z życia 😁 ale absolutnie nie żałuję że się zdecydowaliśmy na tak mały odstęp tym bardziej że zabardzo nawet nie miałabym z kim zostawić starszej jak musiałabym wracać do pracy a tak już ponad 3 lata jestem w domu i dzieci zaopiekowane 🤣

• Joana23 Autorytet

Wysłany: 17 września, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziewczny ze Szczecina, czy mogłybyście poradzić gdzie wykonać badania prenatalne? Z góry przepraszam jeśli pytanie jest nie na miejscu.

Poprzednie badania wykonywał nam dr Mędrek w Diagenie, ale już tam nie pracuje i teraz zostaliśmy umówieni do doktora Węgrzynowskiego. To dobry specjalista? Czy szukać gdzie indziej?

uS2wp2.png
  • Joana23 Autorytet

Wysłany: 17 września, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka21 wrote:
    U nas różnica dokładnie półtora roku 🙂 pierwsza córka złote dziecko zero problemów druga trochę dała popalić na początku bo przerabialiśmy kolki itp więc pierwsze pół roku wyjęte z życia 😁 ale absolutnie nie żałuję że się zdecydowaliśmy na tak mały odstęp tym bardziej że zabardzo nawet nie miałabym z kim zostawić starszej jak musiałabym wracać do pracy a tak już ponad 3 lata jestem w domu i dzieci zaopiekowane 🤣

No i pięknie się poukładało :) A te cięższe chwile z pierwszych 6 miesięcy za niedługo mózg wymaże :)

uS2wp2.png
  • Alga_I Przyjaciółka

Wysłany: 17 września, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana23 wrote:
    Dziewczny ze Szczecina, czy mogłybyście poradzić gdzie wykonać badania prenatalne? Z góry przepraszam jeśli pytanie jest nie na miejscu.

Poprzednie badania wykonywał nam dr Mędrek w Diagenie, ale już tam nie pracuje i teraz zostaliśmy umówieni do doktora Węgrzynowskiego. To dobry specjalista? Czy szukać gdzie indziej?

Dr mędrek i dr bilar przyjmują teraz w Gabinety Cukrowa. Robiłam u mędrka wszystkie prenatalne (w tym roku robiłam)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września, 14:44

age.png
  • Alicante Przyjaciółka

Wysłany: 17 września, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wombi wrote:
    Melduję że dwa ❄️❄️ze mną na pokładzie
    Beta niestety dopiero 30.09 więc muszę trenować cierpliwość

Oo pakiecik, ale będzie wesoło 😍🤞🤞🤞

Nowa na forum lubi tę wiadomość

age.png

Starania od 2019

👩🏼
    2018 laporoskopia - usunięcia torbiela jajnika
    02.2021 wypalone drobne ogniska endometriozy, drożność ✅
    12.2020 AMH 0,93
    06.2021 AMH 1.22
    06.2023 AMH 0,77
    KIR AA
    HLA-C C2C2

10.21 IVF Bocian Szczecin ❌ transfer; beta <0,1 ; brak zarodków

02.22 IVF 2 Bocian Szczecin 2 x ❄️
    03.2022 transfer 💔 puste jajo płodowe 😞
    06.2022 transfer ❌ beta <0,1

09.2022 IVF 3 Eurofertil
    3 ❄️
    Transfer 19.10 ❌ 7dpt beta 2,6
    Transfer 14.02 ❌ 8dpt bHCG 26, 10dpt bHCG 11
    Transfer 22.03 ❌ beta 0

07.2023 IVF 4 Bocian Szczecin
    3 ❄️ 5BA, 2BA, 5CB
    Transfer 5BA
    8dpt 28; 10dpt 59; 13dpt 168; 17dpt 943; 21dpt 2781; 27dpt beta 9746 i jest ❤️
    40tc Nasza Niunia jest z nami !
  • Alicante Przyjaciółka

Wysłany: 17 września, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rakieta_P🚀 wrote:
    U Nas PC ustrzelił 💪💪💪
    Okruszek na pokładzie i chyba mu wygodnie ❤️
    Dziś 11 dpt jesteśmy na pierwszym doszczepianiu u Maliny w ciąży, czekam też na telekonsultacje z PC 👍

O rany rany ! Ale się cieszę ! W końcu ! Niech rośnie !

Rakieta_P🚀 lubi tę wiadomość

age.png

Starania od 2019

👩🏼
    2018 laporoskopia - usunięcia torbiela jajnika
    02.2021 wypalone drobne ogniska endometriozy, drożność ✅
    12.2020 AMH 0,93
    06.2021 AMH 1.22
    06.2023 AMH 0,77
    KIR AA
    HLA-C C2C2

10.21 IVF Bocian Szczecin ❌ transfer; beta <0,1 ; brak zarodków

02.22 IVF 2 Bocian Szczecin 2 x ❄️
    03.2022 transfer 💔 puste jajo płodowe 😞
    06.2022 transfer ❌ beta <0,1

09.2022 IVF 3 Eurofertil
    3 ❄️
    Transfer 19.10 ❌ 7dpt beta 2,6
    Transfer 14.02 ❌ 8dpt bHCG 26, 10dpt bHCG 11
    Transfer 22.03 ❌ beta 0

07.2023 IVF 4 Bocian Szczecin
    3 ❄️ 5BA, 2BA, 5CB
    Transfer 5BA
    8dpt 28; 10dpt 59; 13dpt 168; 17dpt 943; 21dpt 2781; 27dpt beta 9746 i jest ❤️
    40tc Nasza Niunia jest z nami !
  • Nowa na forum Autorytet

Wysłany: 18 września, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana23 wrote:

Dobry, byłam u niego na 3 prenatalnych, bo 1 i 2 miałam na nfz w diagen. U mnie było łożysko przodujące, co od razu wypatrzył, a inni wcześniej tego nie widzieli. Jak pytałam później w szpitalu czy było widoczne wcześniej, to jedni mówili że mogło być jeszcze dobre, a inni że eg nich było już długo. Podsumowując, polecam dr W na prenatalne

37+3: 2600 g 🥰

age.png
  • thestorm Autorytet

Wysłany: 18 września, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana23 wrote:

Dr Mędrek i dr Bilar przenieśli się na Cukrową- gabinety cukrowa. Ja właśnie robiłam u Dr. Mędrka.

Paulapaula lubi tę wiadomość

96’ 👫 kryptozoospermia, adenomioza, PCOS, niedoczynność tarczycy, brak prawego jajowodu, cienkie endometrium, Allo mlr 0%.

11.2021 ICSI- 12❄️
    (1 poronienie 8t, 1 ciąża pozamaciczna, 1 ciąża biochemiczna)

2024
    Immunosupresja- Azathioprine i Encorton
    Sztuczna menopauza- Diphereline

IX transfer 3BA (+AH, accofil, intralipid) ❤️🍀
    I Prenatalne- niskie ryzyka, Nifty ok 🩵🩵🩵

preg.png
  • Natalia0212 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana23 wrote:

Mi PC polecił dr Świderskiego do prowadzenia ciąży. I tym samym prenatalne będę miała w szpitalu robione właśnie przez dr Świderskiego. Pierwsze będą 24.09. :)

preg.png

🙋🏼‍♀️
    IO, PCOS
    HyCoSy - ✅
    Kariotyp - ✅
    Regularne cykle, własne owulacje
    🙋🏼
    Obniżone parametry nasienia
    Kariotyp - ✅

3x inseminacja

28.06.2024 - rozpoczęcie stymulacji
    10.07.2024 - punkcja, 14 komórek, 10 dojrzałych, zapłodniono 6, w 5 dobie 5 zarodków.
    15.07.2024 - podany zarodek 4.1.1 i 4x ❄️
    23.07. beta - 28,2
    25.07. beta - 64,42
    27.07. beta - 166, progesteron 42
    29.07. beta - 315
    31.07. beta - 676, progesteron 48
    03.08. beta - 1803
    06.08. beta - 3799
    09.08. USG - zarodek 🥰
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 19 września, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rakieta gratulacje! 😍
    Wombi trzymam mocno kciuki ✊🏻🍀

wombi, Rakieta_P🚀 lubią tę wiadomość

• Paulapaula Koleżanka

Wysłany: 19 września, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rakieta_P🚀 wrote:
    U Nas PC ustrzelił 💪💪💪
    Okruszek na pokładzie i chyba mu wygodnie ❤️
    Dziś 11 dpt jesteśmy na pierwszym doszczepianiu u Maliny w ciąży, czekam też na telekonsultacje z PC 👍

Hej, widzę że tez jesteś pacjentka PC i jesteśmy w tym samym wieku. Nie bardzo umiem odnaleźć się na tym forum, czy możesz napisać jak przygotowywałaś się do punkcji i co suplementowalas z partnerem? Bo 8 mrożaczkow przy pcos to piękny wynik!! 🤩 I gratuluję ciąży!! ❤️❤️
    U nas drugi transfer beta 0,nie mamy już zarodków, chciałabym jak najlepiej przygotować się do kolejnej procedury 🥺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września, 20:27

• Rakieta_P🚀 Autorytet

Wysłany: 21 września, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulapaula wrote:
    Hej, widzę że tez jesteś pacjentka PC i jesteśmy w tym samym wieku. Nie bardzo umiem odnaleźć się na tym forum, czy możesz napisać jak przygotowywałaś się do punkcji i co suplementowalas z partnerem? Bo 8 mrożaczkow przy pcos to piękny wynik!! 🤩 I gratuluję ciąży!! ❤️❤️
    U nas drugi transfer beta 0,nie mamy już zarodków, chciałabym jak najlepiej przygotować się do kolejnej procedury 🥺
    Hej hej

U Nas czynników było dużo i ciężko stwierdzić co zadziałało. Pierwsza procedura jak widzisz, też nie wyszła źle. A jedyne co wtedy zrobiliśmy to ja od stycznia brałam metkę, ale zaczynając od dawki 500, zwiększając do 1500.
    Dopiero PC dał 2000 i ruszyło na wadze, ja odzyskałam owulacje. Zaczęłam zwracać uwagę mocno co jem, po zdrowe odżywianie i mega zwracanie uwagi na ważne składniki propłodnościowe. Po pierwszym nieudanym transferze zaczęłam regularnie badać witaminy itp i dobierać suple pod te wyniki.
    Kolejna kwestia - do drugiej procedury pod kątem immuno przygotował Nas prof Malinowski - miałam leki od niego do punkcji (mąż nie musiał brać leków immuno) i miałam za sobą szczepienia 3 podstawowe + 3 doszczepienia (kontrowersyjne zdanie prof, że to pomaga w jakości komórek).
    Sama stymulacja była na tych samych dawkach w obydwu przypadkach - jednak w pierwszej PC zakończył decapeptylem, w drugiej ovitrelle i zivafert ( nie chciałam bo bałam się hiperki, ale przekonywał, że będzie lepiej i więcej komórek dojrzeje). No i mu chyba to się sprawdziło, bo wszystkie były dojrzałe.
    Ale niestety hiperke miałam....
    U mnie jest PCOS i IO - co niszczy jakość komórek, ale w drugiej procedurze miałam już to w remisji. I może to jest różnica w ilości i lepszej jakości zarodków pod kątem oceny przez embriologów. No i mam wysokie AMH, to pomaga przy zadbaniu o czystą michę, cukry, suple.

Chciałabym Ci pomóc jednoznacznie, ale to suma wypadkowych u Nas, rok czasu przygotowań i ok nasienie męża od początku (aczkolwiek co badanie to lepsze, bo cisnęliśmy mocno na każdej płaszczyźnie).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września, 15:10

Paulapaula lubi tę wiadomość

-14kg jest owu!
    38🧔
    ❌HLA C1C2
    ✔️kariotyp/nasienie/ASA

VITROLIVE SZCZECIN
    03-10/22 HyCoSy✓3xIUI

BOCIAN SZCZECIN
    I PROCEDURA
    01/23➡️FET5AA❌EG
    02/23➡️FET5BB❌EG

II PROCEDURA
    CD138+diphereline

diphereline->FET🌈
    "Choćby się spóźniał cud, ja będę czekać, ucisze swój cały świat, by słyszeć Twój szept..."
  • Rakieta_P🚀 Autorytet

Wysłany: 21 września, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Rakieta gratulacje! 😍
    Wombi trzymam mocno kciuki ✊🏻🍀
    Jeszcze po cichutku te gratulacje ❤️
    Wczoraj USG z pęcherzykiem, czekamy na serduszko jeszcze ❤️ A potem też wcale nie będzie na lajcie...

Ale cieszmy się z każdego dnia 🎉

Paulapaula, Butterfly23 lubią tę wiadomość

-14kg jest owu!
    38🧔
    ❌HLA C1C2
    ✔️kariotyp/nasienie/ASA

VITROLIVE SZCZECIN
    03-10/22 HyCoSy✓3xIUI

BOCIAN SZCZECIN
    I PROCEDURA
    01/23➡️FET5AA❌EG
    02/23➡️FET5BB❌EG

II PROCEDURA
    CD138+diphereline

diphereline->FET🌈
  • Paulapaula Koleżanka

Wysłany: 21 września, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rakieta_P🚀 wrote:
    Hej hej

U Nas czynników było dużo i ciężko stwierdzić co zadziałało. Pierwsza procedura jak widzisz, też nie wyszła źle. A jedyne co wtedy zrobiliśmy to ja od stycznia brałam metkę, ale zaczynając od dawki 500, zwiększając do 1500.
    Dopiero PC dał 2000 i ruszyło na wadze, ja odzyskałam owulacje. Zaczęłam zwracać uwagę mocno co jem, po zdrowe odżywianie i mega zwracanie uwagi na ważne składniki propłodnościowe. Po pierwszym nieudanym transferze zaczęłam regularnie badać witaminy itp i dobierać suple pod te wyniki.
    Kolejna kwestia - do drugiej procedury pod kątem immuno przygotował Nas prof Malinowski - miałam leki od niego do punkcji (mąż nie musiał brać leków immuno) i miałam za sobą szczepienia 3 podstawowe + 3 doszczepienia (kontrowersyjne zdanie prof, że to pomaga w jakości komórek).
    Sama stymulacja była na tych samych dawkach w obydwu przypadkach - jednak w pierwszej PC zakończył decapeptylem, w drugiej ovitrelle i zivafert ( nie chciałam bo bałam się hiperki, ale przekonywał, że będzie lepiej i więcej komórek dojrzeje). No i mu chyba to się sprawdziło, bo wszystkie były dojrzałe.
    Ale niestety hiperke miałam....
    U mnie jest PCOS i IO - co niszczy jakość komórek, ale w drugiej procedurze miałam już to w remisji. I może to jest różnica w ilości i lepszej jakości zarodków pod kątem oceny przez embriologów. No i mam wysokie AMH, to pomaga przy zadbaniu o czystą michę, cukry, suple.

Chciałabym Ci pomóc jednoznacznie, ale to suma wypadkowych u Nas, rok czasu przygotowań i ok nasienie męża od początku (aczkolwiek co badanie to lepsze, bo cisnęliśmy mocno na każdej płaszczyźnie).

Dziękuję za odpowiedź. Ja też jestem pod opieką immunologa. U mnie prócz za wysokich komórek NK z krwi i rozjechanych cytokin innych problemów brak. Do transferów podchodziłam z accofilem, prografrm , encortonem, acardrm i heparyna plus wlewy ze smoflipidu. Raz na cyklu naturalnym, a raz na sztucznym. Zakupiłam tenfertil ona amh i w listopadzie raz jeszcze wizyta u immunologa i zobaczymy co dalej 🥹

• Rakieta_P🚀 Autorytet

Wysłany: 21 września, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulapaula wrote:
    Dziękuję za odpowiedź. Ja też jestem pod opieką immunologa. U mnie prócz za wysokich komórek NK z krwi i rozjechanych cytokin innych problemów brak. Do transferów podchodziłam z accofilem, prografrm , encortonem, acardrm i heparyna plus wlewy ze smoflipidu. Raz na cyklu naturalnym, a raz na sztucznym. Zakupiłam tenfertil ona amh i w listopadzie raz jeszcze wizyta u immunologa i zobaczymy co dalej 🥹
    A biopsja endometrium??? U Nas dwa pierwsze zera na stanie zapalnym. Potem trzecie zero nie wiem... może niedoleczone endometrium. Bo dostałam na szybko antybiotyki i już czwarty transfer z zagniezdżeniem.

Obstawe masz całkiem ok, jesteś pewnie u dr Jarosz.

-14kg jest owu!
    38🧔
    ❌HLA C1C2
    ✔️kariotyp/nasienie/ASA

VITROLIVE SZCZECIN
    03-10/22 HyCoSy✓3xIUI

BOCIAN SZCZECIN
    I PROCEDURA
    01/23➡️FET5AA❌EG
    02/23➡️FET5BB❌EG

II PROCEDURA
    CD138+diphereline

diphereline->FET🌈
  • Paulapaula Koleżanka

Wysłany: 22 września, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rakieta_P🚀 wrote:
    A biopsja endometrium??? U Nas dwa pierwsze zera na stanie zapalnym. Potem trzecie zero nie wiem... może niedoleczone endometrium. Bo dostałam na szybko antybiotyki i już czwarty transfer z zagniezdżeniem.

Obstawe masz całkiem ok, jesteś pewnie u dr Jarosz.

Biopsja ok, histeroskopia ok- miałam wcześniej 2 łyżeczkowania i chciałam sprawdzić , czy nie mam zrostów.
    Nie jestem u dr Jarosz, miałam telekonsultacje u jakiejś dr z Bydgoszczy- nie pamiętam nazwiska.

• wombi Autorytet

Wysłany: 22 września, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rakieta a jak Ty się czujesz ?

Rakieta_P🚀 lubi tę wiadomość

Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
    Starania od 2013
    HSG, laparoskopia, histero, IUI :( histero z resekcją
    01.2016 I ICSI :( 1 zarodek, 0 mrożaków
    05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
    11.2019 IUI :(
    12.2019 IUI :(
    02.2020 IUI :(
    06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu :(
    09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
    06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
    8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt <3
    12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu :( czekamy na amnio
    16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
    14.02.2022 FET 3aa
    6dpt ⏸
    7dpt beta 72,70
    9dpt beta 178
    14dpt 1709
    25dpt jest <3 6t2d
    12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
    22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
    30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
    39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
    ---
    22.07.2024 FET :( 5bb
    16.09.2024 FET :( 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
  • Rakieta_P🚀 Autorytet

Wysłany: 23 września, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wombi wrote:
    Rakieta a jak Ty się czujesz ?
    No właśnie ogólnie nie czuję nic, nie wiem co gorsze już... 🤦Coś zakuje, zaboli czasem w brzuchu, ale czy to jelita, czy macica to do końca nie wiem...
    Leukocyty 68 i z tego tytułu jestem podziębiona. Biorę od soboty już co dwa dni 1/3 amp. accofilu (od prof miałam od dziś, ale wynik był mega wysoko i PC zdecydował, że wcześniej schodzimy). Jak już jestem drugi dzień po accofilu to objawy przeziębienia mijają, jak wezmę wieczorem to rano już znów chora....
    Próg już mnie tak nie ścina, ale wciąż gdzieś zdarza mi się przysnąć.

No i strasznie boję się poniedziałku 🥴

-14kg jest owu!
    38🧔
    ❌HLA C1C2
    ✔️kariotyp/nasienie/ASA

VITROLIVE SZCZECIN
    03-10/22 HyCoSy✓3xIUI

BOCIAN SZCZECIN
    I PROCEDURA
    01/23➡️FET5AA❌EG
    02/23➡️FET5BB❌EG

II PROCEDURA
    CD138+diphereline

diphereline->FET🌈
‹‹ 183 184 185 186 187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ