Klinika BOCIAN - Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
PAULA89 wrote:Pięknie! 😊🥳🥳🥳 nie mogło być inaczej! 😁 Gratuluję! 😊 ale super wiadomość 🎉🎉🎉
-
Staraczka21 wrote:Paula i jak tam odstawilas już estrofem? Dopytalas T. B. o jakieś suplementy teraz po pozytywnej becie? Bo właśnie kończę opakowanie inofolic combi i myślę co brać następne 🙂
Dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę. Też mi się skończył inofolic. Pytałam ostatnio, to mówił żeby brać kwas foliowy i witaminę D. Ja dodatkowo biorę jeszcze magnez 😉
Myślę, że na wizycie po USG zaleci nam jakiś suplement typowy dla kobiet w ciąży.
Powtarzałaś jeszcze betę? Ja zrobiłam jeszcze w piątek. Myślę, że do wizyty jeszcze skontroluję z raz, a może dwa, tak dla pewności i spokoju 🙈 -
PAULA89 wrote:Dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę. Też mi się skończył inofolic. Pytałam ostatnio, to mówił żeby brać kwas foliowy i witaminę D. Ja dodatkowo biorę jeszcze magnez 😉
Myślę, że na wizycie po USG zaleci nam jakiś suplement typowy dla kobiet w ciąży.
Powtarzałaś jeszcze betę? Ja zrobiłam jeszcze w piątek. Myślę, że do wizyty jeszcze skontroluję z raz, a może dwa, tak dla pewności i spokoju 🙈 -
O, a ja mam taką kontrolną wizytę w tą sobotę. Wiadomo, że jeszcze może nic nie być za bardzo widoczne, ale będziemy wiedzieć chociaż czy idzie to w dobrym kierunku. Moja beta jakoś tak leniwie się rozkręca - przyrosty są prawidłowe, ale z samymi wynikami jestem mocno przy dolnej granicy.
-
Joana23 wrote:O, a ja mam taką kontrolną wizytę w tą sobotę. Wiadomo, że jeszcze może nic nie być za bardzo widoczne, ale będziemy wiedzieć chociaż czy idzie to w dobrym kierunku. Moja beta jakoś tak leniwie się rozkręca - przyrosty są prawidłowe, ale z samymi wynikami jestem mocno przy dolnej granicy.
-
Joana23 wrote:O, a ja mam taką kontrolną wizytę w tą sobotę. Wiadomo, że jeszcze może nic nie być za bardzo widoczne, ale będziemy wiedzieć chociaż czy idzie to w dobrym kierunku. Moja beta jakoś tak leniwie się rozkręca - przyrosty są prawidłowe, ale z samymi wynikami jestem mocno przy dolnej granicy.
-
Staraczka21 wrote:Asia jak tam po wizycie?
Rokowania są bardzo dobre mamy spore szanse oczywiście nie za wiele było widać, ale co jest na 100% pewne to to, że nie jest to puste jajo. Następna wizyta za 2 tygodnie i uuufff, mogę powoli odstawiać leki!wombi lubi tę wiadomość
-
Joana23 wrote:Rokowania są bardzo dobre mamy spore szanse oczywiście nie za wiele było widać, ale co jest na 100% pewne to to, że nie jest to puste jajo. Następna wizyta za 2 tygodnie i uuufff, mogę powoli odstawiać leki!
Super wiadomość! 😊
Za dwa tygodnie to już na pewno będzie pięknie bijące serduszko 😊Joana23 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny w jakich cenach są wymazy na chlamydie o ureaplasme w Bocianie? Można to zrobić u położnych a nie na wizycie?początek starań 2015
październik 2016 - wyśniony aniołek w sercu na zawsze
maj 2019 - hbIMSI - Angelius - badania kliniczne
ona: niedoczynność tarczycy, lekka io,
AlloMLR - 0%
KIR bx, brak większości kirów implantacyjnych
on: test MAR 100%, HBA 68% -
Joana23 wrote:Rokowania są bardzo dobre mamy spore szanse oczywiście nie za wiele było widać, ale co jest na 100% pewne to to, że nie jest to puste jajo. Następna wizyta za 2 tygodnie i uuufff, mogę powoli odstawiać leki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 18:13
-
Staraczka21 wrote:Asiu a przyjmowałas encorton? Masz go też odstawić? Bo ja właśnie ciągle go biorę ale mam dawkę 5mg na dzień i już sama zglupialam czy nie mialam go już też odstawić. Odstawilam już estrofem w tamtym tygodniu więc został mi tylko acard i ten encorton. Jakie suplementy dla kobiet w ciąży bierzecie? Ja w czwartek wizyta to podpytam lekarza co poleca z suplementow a narazie zażywam to co jeszcze mam w domu jakieś pozostałości tzn. Wit d3+k2, magnez, folik.
Biorę encorton, ta sama dawka. Przez 5 dni mam brac całą tabletkę, a przez kolejne 5 - pół i potem odstawić
Supli jeszcze nie biorę, ale zaczynam się rozglądać. Koleżanka polecała omegamed optima forte. -
PAULA89 wrote:Co do suplementów, to mi koleżanka polecała ,,Mamadha premium +" 😉 ale w piątek na pewno w tej kwestii poradzę się T.B.
-
Dziewczyny mam do sprzedania leki:
- Neoparin 0,6 opak.10 szt. ważny do 01.2023
- Neoparin 0,4 opak.10 szt.ważny do 11/2022
- 4 opak.Clexane 0,4 po 10 szt. ważny do 09/2023
- Shatavari opak.90 tab.+ 21 ważne do 08.2023
Odbiór odobisty-Szczecin lub wysyłka paczkomatem
Jak ktoś potrzebuje, proszę o wiadomość prywatną
Pozdrawiam -
izzy_92 wrote:Cześć! Dziewczyny wiecie może czy partner musi się umawiać na badanie nasienia na konkretny dzień i godzinę czy zrobi je bez umawiania się?03.2023💔 8tc 👼
AMH: 4,44 ng/ml
01/25- IVF
08.01- start stymulacji 💉 ovaleap 1x150 -
nick nieaktualnyDziewczyny 😪
Lecze się u P.C … transfer miałam 5.05. W 26dpt był na usg pęcherzyk z ciałkiem żółtym ( p.c mówił że to prawidłowo , jeszcze się nie martwić). Dziś w 33dpt dwa pecherzyki żółtkowe obok siebie , brak zarodków, brak serc. Dostałam skierowanie do szpitala…
Jak to możliwe że zarodek podzielił się na tak późnym etapie?! Czy w takim razie jest jeszcze szansa na cud ? Może jest tu ktoś z podobna sytuacja ? -
Kasia1991 wrote:Dziewczyny 😪
Lecze się u P.C … transfer miałam 5.05. W 26dpt był na usg pęcherzyk z ciałkiem żółtym ( p.c mówił że to prawidłowo , jeszcze się nie martwić). Dziś w 33dpt dwa pecherzyki żółtkowe obok siebie , brak zarodków, brak serc. Dostałam skierowanie do szpitala…
Jak to możliwe że zarodek podzielił się na tak późnym etapie?! Czy w takim razie jest jeszcze szansa na cud ? Może jest tu ktoś z podobna sytuacja ?