X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Klinika Leczenia Niepłodności KRAKÓW
Odpowiedz

Klinika Leczenia Niepłodności KRAKÓW

Oceń ten wątek:
  • MartaMuszka Koleżanka

Wysłany: 5 września 2024, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My również leczymy się w Parens. Jesteśmy na rządowym programie teraz. Prowadzi nas dr. Janeczko
    W piątek miałam transfer i czekam na możliwość zrobienia bety

• Klaudia9212 Autorytet

Wysłany: 7 września 2024, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzekowa wrote:
    Hej dziewczyny, odświeżam trochę wątek. Od maj chodzę do lekarza w klinice leczenia nieplodosnosc w Krakowie. Mam wrażenie ze mimo częstych wizyt, dwa razy w miesiącu nic sie nie dzieje. Zastanawiam się nad zmiana lekarza. Macie jakiegoś w Krakowie godnego polecania ?

Ja polecam dr Knafel. Zaczęliśmy chodzić do niej na Kamienną prywatnie i tam większość rzeczy się działo. Wszystkie procedury takie jak inseminacje mieliśmy już w klinice (KrakOvi), z którą współpracuje a gdy wszedł program MZ to już wszystkie wizyty mamy tam 😉

I FET: 17.09 ❄️5.1.1 ❤️
    Czekamy na Ciebie 🩵

preg.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ