Klinika Leczenia Niepłodności KRAKÓW
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, dziewczyny, czy któraś leczyła się w jakiejś klinice w Krakowie i może polecić lekarza?
mrth666 lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Tweety ale co znaczy że zadzwonili i już po!!!!???? nie dotrwały zarodki do transferu? ile dni po punkcji miałaś mieć transfer? i ile miałaś zarodków? Tak dopytuję bo chce podchodzić w Parensie ale mało opini znalazłam o tej klinice;)tak jakby nikt się tam nie leczył
-
Moj lekarz przeszedł teraz do Macierzyństwa - nie wiem w sumie do końca czemu poza tym, że tam jest kasa z Ministerstwa.
Miałam niestety 1 prawidłowy z 14;/ więc nie mam mrożaków:( transfer miałam mieć na 3 dzieńendometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Ja się leczę w Artvimedzie. Jak narazie bez efektu ale ufam Panu Ch. ma naprawdę wielką wiedzę i serce. Po wielu latach niepłodności i żadnych konkretów to on wydał skierowanie na laparoskopię i zdiagnozował u mnie endo IV st, na leki jak tylko może to daje zniżki. Po pierwszym nieudanym in vitro dał mi zlecenie na scarching endometrium zaproponował transfer abinostanem w razie uzyskania dobrego zarodka i to wszystko w ramach nfz, mogłabym pisać bez końca. Cud, nie człowiek
Mam nadzieje że teraz się uda -
mrth666 wrote:Ja się leczę w Artvimedzie. Jak narazie bez efektu ale ufam Panu Ch. ma naprawdę wielką wiedzę i serce. Po wielu latach niepłodności i żadnych konkretów to on wydał skierowanie na laparoskopię i zdiagnozował u mnie endo IV st, na leki jak tylko może to daje zniżki. Po pierwszym nieudanym in vitro dał mi zlecenie na scarching endometrium zaproponował transfer abinostanem w razie uzyskania dobrego zarodka i to wszystko w ramach nfz, mogłabym pisać bez końca. Cud, nie człowiek
Mam nadzieje że teraz się uda
mogłabyś coś więcej powiedzieć o scarchingu oraz transferze abiostanem? oco w tym chodzi?
endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Mimbla wrote:Tweety też jestem w Macierzyństwie, wiesz czy ten Twój lekarz zostaje tu na stałe czy tylko do końca programu rządowego?
Złożyłam papierki o przeniesienie, pewnie w lipcu będzie oficjalne zatwierdzenie ich i z tego co przeczytałam na necie mój lekarz przechodzi na stałe do macierzyństwa - w parens juz go nie ma na liscie lekarzyendometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Nie jesteś jedyną osobą jak mi się wydaje, która z Parensa przechodzi do Macierzyństwa, już jak w lutym byłam na transferze to poznałam dziewczynę która od nich przyszła, bo wiedziała że się kasa tam kończy. Pewnie mieli dużo mniejszy grant.
Życzę Ci powodzenia i trzymam kciuki.Wika! lubi tę wiadomość
-
Czy są tu jakieś dziewczyny, które korzystały z Kliniki Macierzyństwo z programu rządowego i mogą powiedzieć / ocenić miejsce, lekarzy itp.
Będę wdzięczna za informacje odnośnie tego miejsca.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Jagna 75 wrote:Ja z macierzynstwa ale nie z programu,za wszystko placimy sami.
Jestem zadowolona z mojego lekarza,mimo iz wlasnie kilka dni temu poroniłam to nadal licze na jego pomoc
Jagna przykro mi z powodu straty, ale najważniejsze to komuś zaufać i wierzyć. Powodzenia.
U jakiego lekarza jesteś?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Jagna przykro mi z powodu straty, ale najważniejsze to komuś zaufać i wierzyć. Powodzenia.
U jakiego lekarza jesteś?
J.Wyroba,zaufałam i wierze,dał mi wiare dlatego pierwszy cykl na CLO z ovitrelle i stało sie,choc nie utrzymałam ciązy,słaby przyrost bety.
Ale teraz wierze mocniej,wierze ze sie uda.Staramy sie od prawie czterech lat i taki przełom dopiero w klinice.
Tobie tez powodzenia,obys wybrała dobre miejsce i odpowiedniego lekarza.Ja sugerowałam sie wyborem lekarza na róznych forach,czesto jego nazwisko padało,jak na razie jestem zadowolona.Dzis trzy kobiety do niego startowały,przenosiły papiery z Kliniki Parens.Miałam własnie wizyte dzisiaj,teraz czekam na @ i znów startujemy.
Nie wiem czy pomogłam ale trzymam kciuki za ciebieSaramago lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural