Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
inesska wrote:Cześć! Zmieniam kierunek działania i klinikę. Zdecydowałam się na Vitrolive Szczecin. Jakiego lekarza polecacie? Chodzi o poprowadzenie od wizyty wstępnej do inseminacji. Nie znam żadnego z lekarzy pracujących tam. Będę wdzięczna za Wasze opinie. Pozdrawiam
Hmmm...
P.C. - człowiek z sercem na dłoni, dobry lekarz, prawie zawsze odpisuje na sms lub oddzwania, lekko roztrzepany. Problem to długi czas oczekiwania na wizytę (w sensie dużo pacjentek ma)
E.B. - zdania podzielone raczej, jedni lubią inni nienawidzą. Dla mnie była miła i rzetelna. Nie wiem jak z odpisywaniem na sms bo nie miałam okazji.
P.B. - dziwny, trochę taki skryty, nie chętnie stosuje niektóre leki ale w szpitalu nie zawiódł i jak piszesz sms to oddzwoni
R.S. - nie lubi stosowania leków, jakoś mi nie podszedł (1 wizytę tylko miałam). Wydaje mi się, że ma lekko wybujałe ego
W.G - nigdy nie byłam u niego na wizycie ale miałam u niego udany transfer i mogę dodać że słuchał co mówię i był uprzejmy.
Gdybym miała wybierać znowu to kolejny raz byłby to PCinesska lubi tę wiadomość
Starania od 2014
Miliony badań i wyniki w normie.
Inseminacja 2018
Punkcja 4/2019
4 blastki 5.1.1 ❄️
Wstrzymany transfer, hiperstymulacja
16.07 criotransfer - brak ciąży
13.08 criotransfer - brak ciąży
Immunologia
Histeroskopia + scratching
25.11 criotransfer + accofil - 8dpt beta 35, 10dpt beta 74,2
-
Witam inesska
Ja leczyłam sie u W. Glabowskiego jak dla mnie to najlepszy lekarz , człowiek z wielkim sercem , zawsze wysłuchał i naprawdę wie co robi 😊
Pierwszy transfer luty 2016 - 3 letni synek
Drugi transfer sierpień 2019- aktualnie 21 tydzień ciazy .
Duzo sił i powodzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinutka wrote:Hmmm...
P.C. - człowiek z sercem na dłoni, dobry lekarz, prawie zawsze odpisuje na sms lub oddzwania, lekko roztrzepany. Problem to długi czas oczekiwania na wizytę (w sensie dużo pacjentek ma)
E.B. - zdania podzielone raczej, jedni lubią inni nienawidzą. Dla mnie była miła i rzetelna. Nie wiem jak z odpisywaniem na sms bo nie miałam okazji.
P.B. - dziwny, trochę taki skryty, nie chętnie stosuje niektóre leki ale w szpitalu nie zawiódł i jak piszesz sms to oddzwoni
R.S. - nie lubi stosowania leków, jakoś mi nie podszedł (1 wizytę tylko miałam). Wydaje mi się, że ma lekko wybujałe ego
W.G - nigdy nie byłam u niego na wizycie ale miałam u niego udany transfer i mogę dodać że słuchał co mówię i był uprzejmy.
Gdybym miała wybierać znowu to kolejny raz byłby to PC -
Ja polecam P. B. według mnie miły, sympatyczny, konkretny, zawsze pod telefonem. A szczęśliwy transfer robił mi P. C. Miałam do czynienia jeszcze z R. S i mam nadzieję, że nigdy więcej.9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
Kamma9207 wrote:A kto ci robił szczęśliwy transfer?
W.G. Byłam po scratchingu i histeroskopii u PC i ten dał wskazówki gdzie najlepiej ulokować zarodek. WG posłuchał i pach siedzi sobie wysoko 😊Starania od 2014
Miliony badań i wyniki w normie.
Inseminacja 2018
Punkcja 4/2019
4 blastki 5.1.1 ❄️
Wstrzymany transfer, hiperstymulacja
16.07 criotransfer - brak ciąży
13.08 criotransfer - brak ciąży
Immunologia
Histeroskopia + scratching
25.11 criotransfer + accofil - 8dpt beta 35, 10dpt beta 74,2
-
nick nieaktualny
-
A jeśli chodzi o W.G to byłam kiedyś u niego przed transferem, bo P. B miał urlop. No i niestety nie zlecił mi dodatkowego progesteronu(prolutex) mimo tego iż mówiłam, że przy pierwszym transferze był niski. Oczywiście miałam rację, bo w dniu transferu prog. byl beznadziejny. No i wyszła ciąża biochemiczna, a transfer też robił on. Więc mam co do niego mieszane odczucia, może mnie olał, bo nie byłam jego pacjentka.9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
Ja od kilky3lat u PC. Bardzo nie lubie E.B wyniosła, z kijem w tyłku.
R.S nie słucha, nie chce dawac leków mimo wskazań lekarza prowadzącego, podważa zdanie innych lekarzy z kliniki.
W.G mi nic nie zrobil. Miły, spokojny.
P.B taki troche kosmita, ale tez nie mam jakis niemiłych wspomnien.
Gdybym nie byla u PC wybralabym chyba W.G. szerokim łukiem omijała R.S i E.B. 🤦♀️ -
Ja jestem u EB i nie mam wrazenia wyniosłosci, jest konkretna, dobrze tlumaczy. Moze ma najmniejsze doswiadczenie ale za to nie ma kolejek jesli chodzi o wizyty.
Kiedys prowadzil mnie WG i mimo ze jest kulturalny zbagatelizowal u mnie kilka spraw. Sama zlecalam sobie wiele badan i wyszlo ze mam wade macicy.
RS - nie bylam na wizycie ale to podobno dobry lekarz jesli chodzi o zabiegi. Pielegniarki kieruja glownie do niego i do WG.
Z PC i PB nie mialam do czynienia ale z tego co wiem do PC sa duze kolejki wiec gdy potrzebujesz wizyty z dnia na dzien to bedzie ciezko.Hashimoto, Pai-1 4G homo, nk 17 %, th1 wysokie, amh 3,76
01.2020 - sis,2x histero, usuniecie przegrody
Zmiana Vitrolive Szczecin----> Invicta Gdańsk
On- slabe nasienie, translokacja rob. 45 xy ( 13,14)
01.06.2020 14 kumulusow-13 MII- IMSI - 8 ❄
20.06.2020 10 kumulusow - 6 MII - IMSI - 2 ❄
8 badanych PGS - 5 zdrowych ❄
26.08. - transfer 6.1.1.
6dpt - bhcg 9, 8 dpt - bhcg 32, 9 dpt - bhcg 56, 12 dpt - bhcg 220, 14dpt - bhcg 600, 17 dpt - bhcg 1867
3.05.2021 ❤ "Dokądkolwiek pójdę poniosę za sobą twój pierwszy krzyk..." -
Stanka36 wrote:Ja jestem u EB i nie mam wrazenia wyniosłosci, jest konkretna, dobrze tlumaczy. Moze ma najmniejsze doswiadczenie ale za to nie ma kolejek jesli chodzi o wizyty.
Kiedys prowadzil mnie WG i mimo ze jest kulturalny zbagatelizowal u mnie kilka spraw. Sama zlecalam sobie wiele badan i wyszlo ze mam wade macicy.
RS - nie bylam na wizycie ale to podobno dobry lekarz jesli chodzi o zabiegi. Pielegniarki kieruja glownie do niego i do WG.
Z PC i PB nie mialam do czynienia ale z tego co wiem do PC sa duze kolejki wiec gdy potrzebujesz wizyty z dnia na dzien to bedzie ciezko.
Z PC można się dogadac. Jeśli jest palący problem to nigdy nie miałam problemu zeby mnie przyjął na już.
Tyle tylko, że albo nadmiar pacjentek albo inne rzeczy sprawiaja, że sie gubi ostatnio. 🤷♀️ -
WerkaP2 wrote:Widze ze tez mialas usuwana przegrode macicy? Gdzie i u kogo? Ja jestem po podwojnym usunięciu. Jestem po 2 transferze. 2 udany - czekamy na rozwoj sytuacji.
U RS ale teraz jade do dr L na sis, zeby sprawdzic czy potrzebna jest druga histero.Hashimoto, Pai-1 4G homo, nk 17 %, th1 wysokie, amh 3,76
01.2020 - sis,2x histero, usuniecie przegrody
Zmiana Vitrolive Szczecin----> Invicta Gdańsk
On- slabe nasienie, translokacja rob. 45 xy ( 13,14)
01.06.2020 14 kumulusow-13 MII- IMSI - 8 ❄
20.06.2020 10 kumulusow - 6 MII - IMSI - 2 ❄
8 badanych PGS - 5 zdrowych ❄
26.08. - transfer 6.1.1.
6dpt - bhcg 9, 8 dpt - bhcg 32, 9 dpt - bhcg 56, 12 dpt - bhcg 220, 14dpt - bhcg 600, 17 dpt - bhcg 1867
3.05.2021 ❤ "Dokądkolwiek pójdę poniosę za sobą twój pierwszy krzyk..." -
nick nieaktualny
-
Mikuśka wrote:U nas leci dzień za dniem odpukac narazie bez większych akcji
Mała rosnie i się drze niemiłosiernie
Ręce ręce jeszcze raz ręce...
Jak.starsza się darła tak i młodsza 😉 a moj kregoslup juz ledwo wytrzymuje a tu dopiero poacztaki🤔😉
Mikuska wiem jak się czujesz... U mnie darcie było non stop dzień i noc.... Tragedia, latalam po lekarzach i każdy mówił że taka uroda. Po 3 miesiącach okazało się że to nie uroda tylko zaawansowana choroba refluksowa (gerd).
Teraz ma 4 miesiace i dalej całe dnie na rekach ale już trochę mniej się drze i w nocy śpi w łóżeczku...
A starsza córka jak długo się darla ?
3 IUI -
1 IVF - 1 zarodek criotransfer
08.2019 - córeczka