Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem w końcówce ciąży dzięki EB i transferu przez WG. Mamy jeszcze jeden zarodek i szkoda że EB już nie ma w klinice, bo na pewno znowu wybralibyśmy ją. Jak dla mnie WG jest świetnym specjalistą i szczerze polecam go jako lekarza prowadzącego. Teraz jak już nie ma EB, a będziemy robić transfer następnego zarodka to wybierzemy WG.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szatanka wrote:Dziewczyny, znacie może jakiegoś lekarza z ginekologii ze Zdrojów, którego nazwisko zaczyna się na S? Muszę znaleźć do niego kontakt, a wiem tylko tyle
szatanka lubi tę wiadomość
-
szatanka wrote:Dziewczyny, znacie może jakiegoś lekarza z ginekologii ze Zdrojów, którego nazwisko zaczyna się na S? Muszę znaleźć do niego kontakt, a wiem tylko tyle
szatanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzyzia wrote:Sroczyński? Wiem, że jeszcze w październiku tam taki pracował.
Dzięki, powęszę. A jest jakiś sposób, żeby dowiedzieć się, jaka jest aktualna kadra w Zdrojach? Na stronie szpitala oczywiście nic nie ma, a ja powoli muszę się decydować na miejsce porodu i nie chciałabym trafić do przypadkowych ludzi. -
szatanka wrote:Dzięki, powęszę. A jest jakiś sposób, żeby dowiedzieć się, jaka jest aktualna kadra w Zdrojach? Na stronie szpitala oczywiście nic nie ma, a ja powoli muszę się decydować na miejsce porodu i nie chciałabym trafić do przypadkowych ludzi.