Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Już właśnie naskrobalam do niego z rana
Teraz ma zabiegi to pewnie później odpisze. No i zadzwonie do tej pani Ani,
Nie wiem kiedy dostanę @, bo owu miałam ok 24dc a dziś mam 32dc. Masakra z tymi moimi cyklami. Ale tak jak mówisz, pewnie dopiero od następnego cyklu byśmy ruszyliWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 09:09
Asik86 lubi tę wiadomość
-
Niuni wrote:Już właśnie naskrobalam do niego z rana
Teraz ma zabiegi to pewnie później odpisze. No i zadzwonie do tej pani Ani,27.07 bliźniaki!!
-
nick nieaktualny
-
To może o Tobie mi doktor opowiadał? Do PC chodzisz?
A kto nie chciał Ci , zrobić??
Jakie zastrzyki bralas i jakie dawki??
Ja jak się zdecyduje, to mam brać OVALEAP(nigdy tego nie brałam). Na początek 4 zastrzyki po 100j. Boję się, żeby to się nie skończyło tak jak u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 10:32
-
nick nieaktualnyPc mi robił stymulacje na mensinorm 150, ale na ostatnią wizytę przed poszłam na dr Budzyńskiej okazało się że pęcherzyków jest bardzo dużo w lewym 4 prawy ok 5 nawet nir liczyli.. Więc podchodzę teraz do badań klinicznych w piątek mam wizytę do PC nie mogę się dostać ostatnio coś ttlko SMS jemu pisze.
-
Ojej Batmanka, ale Ci narosło tych pęcherzyków!! A powiedz jak to się skończyło, dostałaś ovitrelle? Popękały ładnie wszystkie? Ciąży z tego nie ma ??
Masakra jest u Niego z wizytami. To kto prowadzi Cię do badań klinicznych, EB?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 10:41
-
Niuni wrote:Tak Asik i to jest dla mnie jakieś chore. Każdy z nich ma jakiś swój tok myślenia, chcę zrobić to po swojemu..
Dlatego ja zawsze kombinuje jak tylko mogę żeby iść do swojego27.07 bliźniaki!!
-
No masakra jakaś. Ona jest taka bojącą jeszcze.. czasem dzwoniła przy mnie do PC i On podejmował decyzje. Tylko ja z Nią bardziej się znam, prowadziła moja ciążę, zna mój przypadek. Zawse mówię jej jak
chcę żeby stymulacja wyglądała:)
Też inaczej jak przychodzi, kobieta ktorej nie zna.. -
Niuni wrote:No masakra jakaś. Ona jest taka bojącą jeszcze.. czasem dzwoniła przy mnie do PC i On podejmował decyzje. Tylko ja z Nią bardziej się znam, prowadziła moja ciążę, zna mój przypadek. Zawse mówię jej jak
chcę żeby stymulacja wyglądała:)
Też inaczej jak przychodzi, kobieta ktorej nie zna..27.07 bliźniaki!!
-
byłam u lekarza z wynikami różyczki - powiedział, że nie są jednoznaczne (!) i nie ma co się nakręcać - mogę mieć takie wskaźniki i to normalne (?)
trochę jestem zdziwiona, za 4 tyg zrobię powtórne badanie, chyba, że RS coś sam zasugeruje.
My na wizycie pod projekt byliśmy u EB - w sumie nic nie powiedziała, zabrała kariotypy, wyniki i napisała, co jeszcze musimy uaktualnić. dostaliśmy umowę i papiery do podpisania.
najbliższa wizyta 13/06 u RS i on ma nas prowadzić - zobaczymy, jak to będzie wyglądało.
jak podchodziliśmy do kolejnych IUI to monitoring zawsze robił RS, ale już samą IUI zawsze ktoś inny.
od początku 2014 starania z pomocą med
23.04.16 IUI/18.06.16 IUI/12.07.16 IUI/ 07.09.16 IUI
09.17 IVF 9tc [*]
-
nick nieaktualnyNiuni wrote:Ojej Batmanka, ale Ci narosło tych pęcherzyków!! A powiedz jak to się skończyło, dostałaś ovitrelle? Popękały ładnie wszystkie? Ciąży z tego nie ma ??
Masakra jest u Niego z wizytami. To kto prowadzi Cię do badań klinicznych, EB? -
Batmanka wrote:Dostałam zastrzyk i w zasadzie wszystko ok się skończyło bez problemu ale zła jestem bo kasa czas itd
Zapytałam wczoraj dr. czy pacjentka nie mogła podejść na własną odpowiedzialność.. teoretycznie niby by mogła. Ale to ryzyko duże -
Agnieszka GreenApple wrote:byłam u lekarza z wynikami różyczki - powiedział, że nie są jednoznaczne (!) i nie ma co się nakręcać - mogę mieć takie wskaźniki i to normalne (?)
trochę jestem zdziwiona, za 4 tyg zrobię powtórne badanie, chyba, że RS coś sam zasugeruje.
My na wizycie pod projekt byliśmy u EB - w sumie nic nie powiedziała, zabrała kariotypy, wyniki i napisała, co jeszcze musimy uaktualnić. dostaliśmy umowę i papiery do podpisania.
najbliższa wizyta 13/06 u RS i on ma nas prowadzić - zobaczymy, jak to będzie wyglądało.
jak podchodziliśmy do kolejnych IUI to monitoring zawsze robił RS, ale już samą IUI zawsze ktoś inny.Agnieszka GreenApple lubi tę wiadomość
27.07 bliźniaki!!