Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuni wrote:Agnieszka nie możliwe!
Przecież trzeba mieć wazna całą wirusówke z krwi + Chlamydie, czystość pochwy i cytologię
nie robiłam - nie miałam zlecone - nie weryfikowali.
ostatnio też widziałam, że dziewczyny pisały i byłam w szoku.
miałam tylko cyto i nic więcej.
wyrywkowe hormony, amh i badanie nasienia u R.
wirusówkę i chlamydię robimy dopiero teraz do IVF.od początku 2014 starania z pomocą med
23.04.16 IUI/18.06.16 IUI/12.07.16 IUI/ 07.09.16 IUI
09.17 IVF 9tc [*]
-
Asik ja też Cię widziałam;) Przepraszam, ale nie miałam głowy wtedy, dopiero jak wychodziłaś to spojrzałam i poznałam a przynajmniej tak mi się wydaje byłyśmy już kiedyś w tym samym czasie jak miałam IUI.
p.s.
I kto tu jest Chudzinką ;p wyglądasz moja Droga na max 22 lata Piękna, młoda, ale będzie z Ciebie ekstra Mama
Agnieszka dokładnie chodziło o wirusowke, czystość i cytologię.
Teraz będę musiała zrobić tylko cytologię i czystość, bo na wirusówke mi pobrali krew.
Napiłam się meliski na uspokojenie i relaksuje się przy serialu -
Zaraz, zaraz.. dopiero patrzę na daty Twoich IUI. Miałaś wszystkie w 2016. A wtedy jeszcze nie trzeba było robić badań. Wszystko jasne, wiem bo tez podchodziłam w 2016. I wszystko jasne
Te wymogi weszły jakoś pod koniec roku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 14:06
-
Andziula_1988 wrote:Asik ja też Cię widziałam;) Przepraszam, ale nie miałam głowy wtedy, dopiero jak wychodziłaś to spojrzałam i poznałam a przynajmniej tak mi się wydaje byłyśmy już kiedyś w tym samym czasie jak miałam IUI.
p.s.
I kto tu jest Chudzinką ;p wyglądasz moja Droga na max 22 lata Piękna, młoda, ale będzie z Ciebie ekstra Mama
Agnieszka dokładnie chodziło o wirusowke, czystość i cytologię.
Teraz będę musiała zrobić tylko cytologię i czystość, bo na wirusówke mi pobrali krew.
Napiłam się meliski na uspokojenie i relaksuje się przy serialu
Odpoczywaj! Naprawdę nie rozumiem jak mogło dojść do takiego przeoczenia. Trzymam kciuki!Andziula_1988 lubi tę wiadomość
27.07 bliźniaki!!
-
Niuni wrote:To dobrze, że nie ma z tym problemu. Ja już wstępnie powiedziałam w pracy że może się zdarzyć, że pójdę na L4
Szkoda tracić tyle dni urlopu, jak należy się L427.07 bliźniaki!!
-
Niuni wrote:Zaraz, zaraz.. dopiero patrzę na daty Twoich IUI. Miałaś wszystkie w 2016. A wtedy jeszcze nie trzeba było robić badań. Wszystko jasne, wiem bo tez podchodziłam w 2016. I wszystko jasne
Te wymogi weszły jakoś pod koniec roku.
LŻEJ MI
już myślałam, że to jakieś szaleństwoNiuni lubi tę wiadomość
od początku 2014 starania z pomocą med
23.04.16 IUI/18.06.16 IUI/12.07.16 IUI/ 07.09.16 IUI
09.17 IVF 9tc [*]
-
Hej dziewczyny
Jak dziś samopoczucie?
Asik jak się czujesz? Jest trochę lepiej?
U mnie dziś pierwszy raz od bardzo długie czasu duzeeee ilości płodnego śluzu aż chlupało przy bunga bunga ;p ale znów jest brązowy ;( buuu i sama nie wiem czy to rzeczywiście tylko "taka uroda" czy to objaw który lekarze bagatelizują.Niuni lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim. Ja dziś cały dzień na budowie.. doskwiera mi jajnik od rana, zrobiłam teraz test owu i dwie piękne krechy-chyba pierwszy raz tak wyczułam
Cieszę się, bo będzie w miarę normalny cykl,teraz jak zależy mi bardzo na czasie, bo PC ucieka na urlop dziś 16dc.
Asik ciesze się, że już Ci lepiej
Jutro będą jakieś wieści nt. zarodeczkow?