Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuni wrote:Jejku Asik, masakra jakas. Jak pomyślę, co tam się dzieje, to czasem mi normalnie odechciewa wszystkiego. Może spróbuj z PC się skontaktować, czy to normalna sytuacja, że tak się czujesz?? Myślę że nie ma co czekać. Ja zawsze od razu do Niego uderzam, jak coś mi się dzieje27.07 bliźniaki!!
-
No ja też tak myślałam. Sponsor tak zastrzegł sobie !
Zmartwiłam się, od razu zapytałam, czy zarodek da radę się rozwinąć odpowiednio do tej 3 doby. Kobieta nam powiedziała, że tak. Tylko po prostu nie będą mogli już go obserwować i zobaczyć czy sie dalej rozwija, czy nie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jest woda w macicy, jajnik prawy powiększony, nie mize podać mi leku bo wykluczy mnie z badania. Mam pić dużo,lekko jeść odpoczywać a w pon do PC. Mówi że zarodkowi to nie zagraża ale mojemu zdrowiu już tak.
Dzwonili z laboratorium: mamy 4 zamrożone zarodki!MisiaZ88 lubi tę wiadomość
27.07 bliźniaki!!
-
nick nieaktualnyAsik86 wrote:Jest woda w macicy, jajnik prawy powiększony, nie mize podać mi leku bo wykluczy mnie z badania. Mam pić dużo,lekko jeść odpoczywać a w pon do PC. Mówi że zarodkowi to nie zagraża ale mojemu zdrowiu już tak.
Dzwonili z laboratorium: mamy 4 zamrożone zarodki!Asik86 lubi tę wiadomość
-
Jejku, jejku. Ciągle trzymam za Was wszystkie kciuki, dziewczynki. Bądźcie dzielne. Musi być kurw dobrze! Dawajcie znać na bieżąco, co się z Wami dzieje.
Asik86 lubi tę wiadomość
- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki.
XI 2024 transfer 6.1.1 i 3.1.2 (accofil i encorton), nieudany.
XII 2024 transfer 4.2.2, (accofil, prograf, encorton)nieudany 🥴