Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny beta 28 wyszła mi 6 dpt, test chyba do bety 300 w ogóle mi nie wychodził. Szkoda nerwów, róbcie od razu betę. Mi po ostatniej iui test pokazał podobnie jak Justysi słaba druga kreskę a beta poniżej 5. Nie warto robić tak wcześnie27.07 bliźniaki!!
-
Mnice przed podaniem zastrzyku uważaj na pęcherzyk powietrza. Powinien być na górze, jak nie jest to popukaj w strzykawkę, aby przemieścić się na górę. Powinno być lepiej, przynajmniej tak jest u mnie, chyba, że akurat wbijesz się w jakieś naczynko. Obecnie robią mi się tylko małe siniaki wokół wkłucia. Powodzenia.
-
Chyba sobie odpuszczę te testy i poczekam do bety. Mam wizytę u EB we wtorek... mam już być z wynikiem bety.W sumie będzie to 10 dpt. Nie wiem po co ta wizyta, no ale może przez ten program... myślałam, że będą lepsze efekty po stymulacji ale zapłodnienia się 6 komórek a do blastocysty przetrwały tylko dwie. Wiec mam jednego mrozaczka. Najgorsze jest to, że nie dostałam żadnej informacji o jakości zarodkow. Mam się dowiedzieć wszystkiego na wizycie... to czekanie mnie wykończy a najgorsze są weekendy. Jak się pracuje to jakoś inaczej czas płynie.
-
Niuni wrote:Asik widziałaś mój estradiol? Szok!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 21:12
Niuni, Iwkaaa lubią tę wiadomość
27.07 bliźniaki!!
-
Ronja, to później przed transferem jeszcze kazali badać estradiol?? Myślałam, że przed punkcja ostatni raz. A ja w dniu ovitrelle juz ponad 4 tys!
Mam nie miec świeżego, ze względu na ryzyko hiperstymulacji.
Mogę zapytać na kogo trafiłaś na punkcję i transfer i kto Cię poradzi??Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 08:40
-
Oczywiście chodziło mi o punkcje, cały czas myślę o transferze stąd ta pomyłka prowadzi moje leczenie PC on tez robił punkcje, a transfer WG.Ale coś czuje ze z marnym skutkiem... we wtorek mam betę ale testy z moczu pokazują jedno wielkie zero. Dobrze ze mam jeszcze pingwinka ale szkoda że jednego...
Niuni lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Batmanka super wieści! Cieszę się razem z Tobą.
Niuni kochana nie martw się na zapas. Lepiej żebyś nie miła hiperki, bo to kolejne stresy. Super, że pecherzyki podrosły
Justysia współczuje. Wiem co to znaczy. Ja po 5 IUI. Wszystkie ;( też chciałam brać udział w badaniu, ale bałam się, że to ostatnia szansa. I mąż nie był przekonany. A teraz też żałuję ;(Niuni lubi tę wiadomość