Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka GreenApple wrote:Jeśli dobrze zrozumiałam położna, to i tak chyba trzeba jechać, bo wynik idzie do sponsora .
Przecież nie było transferu!
Czasem mam ochotę nakrzyczeć na nich, jaki straszny bałagan mają..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2017, 16:14
-
nick nieaktualny
-
Aj.. te całe ICSI to w naszym przypadku jakiś nie wypal straszny. Najpierw jak nikt nie raczyl się zainteresować moimi wynikami w dni punkcji i dr wpieram mi że będzie transfer,(kiedy ja wiedziałam że mam wysoki estradiol)później te kobiety z laboratorium które jakoś mało kompetentnie przekazywały info o zarodkach, i na koniec pani położna która nawet nie wie że transfer się nie odbył.. No HIT. Jestem trochę zarzenowana ta cała sytuacja
To było ważne wydarzenie w moim życiu, a słabo je wspominam. Mam nadzieję, że chociaż finał będzie szczęśliwy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2017, 16:45
-
Niuni wrote:Tak polozna. AgniesKa, ale tu nie ma co badać!
Przecież nie było transferu!
Czasem mam ochotę nakrzyczeć na nich, jaki straszny bałagan mają..
emocjonalnie to masakra. widać bałagan ewidentny.
zastanawiałam się, czy sponsor może oczekiwać takiego badania w ramach projektu, że nawet jakby nie było transferu - ale to absurdalne...od początku 2014 starania z pomocą med
23.04.16 IUI/18.06.16 IUI/12.07.16 IUI/ 07.09.16 IUI
09.17 IVF 9tc [*]
-
Niuni, bardzo mi przykro, że tak lekkomyślnie podeszli.
Dla nas to ciężka sprawa, a tu taka niedokładność. też miałam sytuację, że po ostatniej inseminacji dwa razy dzwonili zapytać o wynik, pomimo, że zgłaszałam i byłam nawet po drodze na wizycie.
punkcja ok, ale trochę w ciągu dnia pospałam.
RS czekał (przynajmniej tak mi się wydaje), z wypisem, żeby powiedzieć, ile się zapłodniło. nawet żartował, co zrobię z tyloma zarodkami
my planujemy trójkę dzieci - więc byłoby cudownie!
kazał jutro po 13 dzwonić do lab, jakby sami się nie odezwali i planowo transfer w czwartek.
nie wiem za kogo był, ale robił też inseminacje i jak wychodziłam po 12, to jeszcze był i nigdzie się nie wybierał.
może za WG?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2017, 20:09
od początku 2014 starania z pomocą med
23.04.16 IUI/18.06.16 IUI/12.07.16 IUI/ 07.09.16 IUI
09.17 IVF 9tc [*]
-
Niuni wrote:Asik jak nir ma plamienia, to wydaje mi sie, że to macica Ci się rozciąga, zarodek się powiększa, w koncu są tam dwie istotki. Ale lekarzami nie jesteśmy, niestety..
Powodzenia dzis na wizycie!Niuni lubi tę wiadomość
27.07 bliźniaki!!
-
nick nieaktualny
-
A ja to mam nerwy na wizycie mowi mi lekarka ze to teraz ode mnie zalezy czy cjce wyjsc czy nie i o to chodzi ze oni chca abym sie sama wypisala sami mnie nie wypisza mowia ze jest ok i nie wypusuja tylko sugeruja abym sama sie wypisama nie rozumiem tego